MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gonia, wiem, ze synuś, bo tak Toska przepowiedziała:) Gin ma tylko potwierdzić
marie_marie22, toska_88, GoNia1979, Karissa, Breezee lubią tę wiadomość
-
Lepiej jechac do dwoch szpitali czy trzech jesli tak bedzie trzeba niz bedzie za pozno.dbaj o siebie i kube.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Qasha jedz do innego szpitala! Co to za lekarz w ogole ?!
Ja wrocilam wlasnie do domu z wizyty u mojego gina prowadzacego (NFZ) i wiecie co mi powiedzial? Ze on nic nie widzi i ze nie wie dlaczego krwawilam i tak widocznie mialo byc i ze jak bede znowu krwawila to mam sie zglosic wczesniej (wizyte mam 16.12) ale mam sie zglosic dopiero jak bede na prawde mocno krwawila a nie tak lekkonie rozumiem tego... Mam sie zglosic jak juz na prawde bedzie zle?! Wkurzylam sie... Badanie trwalo nie dluzej jak 3 minuty nawet dobrze wszystkiego na pewno nie sprawdzil:/ i przepisal mi luteine "tak na wszelki wypadek" jak to on powiedzial... A jak sie zapytalam jak z dzieckiem to odpowiedzial "to co moglem zobaczyc na tym sprzecie to zobaczylem i jest wszystko ok"
dobrze ze poszlam do tego prywatnego wczoraj, wole posluchac tego co mi powiedzial i lezec na razie.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
A ja mam datę porodu na 10 maja
i witam Wszystkie przyszłe Mamusie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 14:38
sylwia1985, aneta.be, Carolina, ag194, marie_marie22, Uszczesliwiona, bezimienna, Rudzik, WreszcieMama, MEGI81, monika_89, Kamilutek, Karissa, Edyta84, Breezee, kamyla112 lubią tę wiadomość
-
Qasha leć do innego szpitala i się nawet nie zastanawiaj. To czekanie i dodatkowo nerwy mogą pogorszyć sprawę, lepiej dmuchać na zimne i być pod kontrolą zanim coś się stanie. Trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze tylko niech Cię inny lekarz obejrzy i decyduje co dalej. Nie powinni Cię odsyłać do domu, tylko coś zadziałać28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Młoda19 wrote:Qasha jedz do innego szpitala! Co to za lekarz w ogole ?!
Ja wrocilam wlasnie do domu z wizyty u mojego gina prowadzacego (NFZ) i wiecie co mi powiedzial? Ze on nic nie widzi i ze nie wie dlaczego krwawilam i tak widocznie mialo byc i ze jak bede znowu krwawila to mam sie zglosic wczesniej (wizyte mam 16.12) ale mam sie zglosic dopiero jak bede na prawde mocno krwawila a nie tak lekkonie rozumiem tego... Mam sie zglosic jak juz na prawde bedzie zle?! Wkurzylam sie... Badanie trwalo nie dluzej jak 3 minuty nawet dobrze wszystkiego na pewno nie sprawdzil:/ i przepisal mi luteine "tak na wszelki wypadek" jak to on powiedzial... A jak sie zapytalam jak z dzieckiem to odpowiedzial "to co moglem zobaczyc na tym sprzecie to zobaczylem i jest wszystko ok"
dobrze ze poszlam do tego prywatnego wczoraj, wole posluchac tego co mi powiedzial i lezec na razie.
Mloda, lez i odpoczywaj ten lekarz na nfz jakis niepowazny, ale niestety takich sporo
-
Carolina wrote:Mloda, lez i odpoczywaj ten lekarz na nfz jakis niepowazny, ale niestety takich sporo
Ech niektorzy w ogole nie powinni pracowac w takim zawodzieale trudno, przemecze sie.
Nasze serduszko Hania -
Kleopatra, spóźnione (wybacz), ale najlepsze życzenia!
Qasha wrote:To spójrz sobie na moje, 19. tydzień a brzucha ZERO
Maniuś co za brzusio... ciekawe kiedy ja się doczekam takiego
Klaudia0727 wrote:Mam to samo . Co kolwiek nie zjem to od razu zgaga
Kleopatra wrote:No i nie ma dla mnie nadziei ;ppełna rodzinka.pl będzie GRATULUJĘ!
zyrcia wrote:Jak tylko dotknal glowica brzuch to na ekranie ukazaly sie wielkie jaja i siur. 100% Borys, wszystko jest w porzadku. 22 grudnia polowkowe
monika_89 wrote:Melduję się po wizycie i lecę nadrabiać.
Szyjka piękna, łabędzia całe 5cm. Łożysko poszło do góry hip hip hurra, jakieś 3cm nad szyjką, dostaliśmy nawet pozwolenie na seks, ale mamy się jeszcze z tydzień wstrzymac po tych plamieniach.
no i moje największe zaskoczenie - SYNkopara mało mi do ziemi nie opadła
Spirit wrote:Nie śpię od ponad godziny przez wichure i ulewyjuż wiem ze mogę się witać z migrena ...
Maniuś wrote:20 tydzień czas start
Niepohamowana M wrote:A ja mam datę porodu na 10 majai witam Wszystkie przyszłe Mamusie
Qasha - koniecznie zweryfikuj to z innym lekarzem i daj znać
Godzinę nadrabiałam jeden dzień na forum - produkujecie
Pochwalę się, że wczoraj po wyczerpującym dniu migrenowym, wymiotowaniu itd... wieczorkiem chyba Zuza do nas zapukała. Mąż czuł, jak trzymał rękę na brzuchu. CudowneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 15:00
ag194, monika_89, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość