MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja myślałam, że tylko mnie tak nogi swędzą. Zwaliłam to na odrastające włoski, bo w zimie mi się tak zdarzało, że nogi kaktusy swędziały. Ale to co mam teraz to jakiś armagedon
co do białka to jem go naprawdę niewiele, bo po mleku i jogurtach mi ciężko na żołądku, więc to chyba nie jest w moim przypadku winowajca. Trzeba spytać lekarza, bo to już się robi uciążliwe
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Odnośnie wózków to myślę o tako city move Sporting, Jedo Trim, roan bass soft, x-lander x move. Zależy mi na wózku w trudny teren, ale żeby tez mieścił się miedzy alejkami sklepowymi. O wygodzie dziecka nie wspominając bo to oczywiste
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Dziewczyny, zamierzacie chodzić na jakieś zajęcia sportowe dla przyszłych mam? Basen albo fitness?
Oglądam sobie właśnie ofertę w Szczecinie, strasznie uboga jest, ale generalnie można coś dla siebie wybrać, tylko dlaczego takie to drogie?
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:Dziewczyny, zamierzacie chodzić na jakieś zajęcia sportowe dla przyszłych mam? Basen albo fitness?
Oglądam sobie właśnie ofertę w Szczecinie, strasznie uboga jest, ale generalnie można coś dla siebie wybrać, tylko dlaczego takie to drogie?
Ja mysle o aqua mama w park hotel. Mam multisport ale chyba go nie honorują. Chciałam zaczac codzic w grudniu ale ze względu na ten pęcherz wstrzymam sie do stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 13:34
Kamilutek lubi tę wiadomość
-
Byłam w piątek w Auchanie kupić body, idę do kasy a wszędzie gigantyczne kolejki jak na święta, ze 30 osób do jednej kasy. Myślę sobie ze godzina stania jak nic. A mój M czeka na mnie w samochodzie. Głupio mi było, ale po naszej ostatniej rozmowie o prawach kobiet w ciąży, wzięłam się na odwagę i myślę najwyżej mnie opieprza. Brzucha nie bardzo było widać bo zimowa kurtka.... Podeszłam do kasy i pytam dziewczyny ok. 30 lat, czy mogę bo jestem w ciąży.Uśmiechnęła się i powiedziała, ze oczywiście bo ta kasa jest z pierwszeństwem, czyli jest dla mnie. Starszy pan który stal jako drugi tez uśmiechnięty. Zagadywali do mnie milo. Szczerze, nie spodziewałam się takiej pozytywnej reakcji, raczej burzy gradowej
Kamilutek, toska_88, WreszcieMama, aneta.be, missdiss, Rudzik, Ju14, Camilia, monika_89, Maniuś, sylwia1985, marie_marie22, daisy123, Karissa lubią tę wiadomość
Moje piątkowe łupy. z Auchana te body kimono na 56. Reszta ze smyka. Akurat jak byłam w Krakowie dostałam sms, ze mam rabat 30% i łączy się z innymi promocjami to weszłam do smyka i zaoszczędziłam 70zl. Spodenki tak mi się spodobały ze musiałam kupić. Wzięłam r. 68, bo noworodek raczej nie bardzo miałby gdzie je nosić.Aaaa i misiek za 19 zl
blubka, Kleopatra, sylwucha89, Uszczesliwiona, bezimienna, WreszcieMama, bbee, MEGI81, natalia1354, monika_89, Maniuś, dewa, marie_marie22, Mabelle, Karissa lubią tę wiadomość
Leirion wrote:Ja mysle o aqua mama w park hotel. Mam multisport ale chyba go nie honorują. Chciałam zaczac codzic w grudniu ale ze względu na ten pęcherz wstrzymam sie do stycznia. Z reszta zaraz święta i wyjeżdżam na kilka dni
No właśnie też o tym myślę, ewentualnie do AquaAcademy na Bezrzeczu.
I chyba raz w tygodniu, plus raz w tygodniu na fitness. Ale i tak najpierw musi się wypowiedzieć lekarz. No i zajęcia są w godzinach pracy
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Ja pytałam gina w środę o ćwiczenia i powiedział, ze nie ma zastrzeżeń. Jeszcze prywatnego zapytam na środowej wizycie. Kusi mnie basen bo blisko, ale boje sie infekcji:-( Co do swędzenia to mnie jak na razie to tylko pachy, ale to może od odrastających włosków.
nick nieaktualnyMarie z wodami to nie jest takie zwyczajne mokro. Jak wyciekaja to znaczy że pęcherz płodowy jest gdzieś naruszony ale to z dnia na dzień jest tego więcej i przemacza bieliznę tak że krople po nogach spływają a więc spokojnie . Jeśli ta wilgotność jest na tym samym p9ziomie to norma związana z naszym stanem lub coś z pęcherzem i najzwyczajniej w świecie się popuszcza. A nie oszukujmy się ale u nas ciężarnych mocz jest żółty tylko rano bo jak się ciągle lata do WC i ciągle pije to od południa jest bezbarwny i bezwonny a to jest naprawdę częsta przypadłość kobiet w ciaxy że nieświadomie się popusci. Albo gazy ha ha takie głośne niespodziewane w publicznych miejscach w 3 trymestrze:-)
Kleopatra my też mamy espiro dokładniej atlantic i napewno obsłuży jeszxzd jedno maleństwo. Nie dość że kupiony za 1400 zł to po jednym dziecku gdzie używali 6 m wzielabym za niego max 40o zł to śmiech na sali a wozek jak nowy nie będę kombinować.
Missdiss ja mam tena sam problem. Wszędzie piszą że w ciaxy gorąco a mi ciągle zimno . Ubieram się na cebulę ale fakt że też jestem niskocisnieniowcem.
Breezee mu też się śni córka ale w czwartek się okaże czy to tylko były marzenia ha ha
Espera a jak u ciebie?
Sylwucha pamiętaj żeby w postach nie wpisywać gotowych emotikonow ( tych buziak) bo wtedy urywa posty.
Leiron nie przejmuj się jeszcze się nalatasz tak za wyprawka że będziesz mega szczęśliwa że problem z wózkiem tak łatwo się rozwiązał
A co do nóg mnie też nie milosiernie swedza łydki i ulgę przynosi tylko regularne golenie bo jak odrastaja to do krwi jadę
Mi za to popekaly już cycki! Swędzi i bóli na zmianę! Smaruje ale co zrobię jak rosną bardziej jak w pierwszej ciaxy więc pewnie znowu będe chodzaca mleczarnia.
Wczoraj poszliśmy z dzieckiem na mikołaja. Biedny przerażony blady nie chciał się od nas odkleic mało nie płakał . Strasznie boi się ludzi ptzebranych.
A później wybrałam się z mężem do kina na pitbulla polecam zajebisty film! ( a nachosy z sosem serowym to poezja) hehBreezee, MEGI81, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Breezee mu też się śni córka ale w czwartek się okaże czy to tylko były marzenia ha ha
MEGI81 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyBreezee ka z tego wszystkiego idę prywatnie na 4d w czwartek .. intuicja mówi mi że córka obrączka ph moczu i wszystkie wróżby że córka wygląd mój też świadczy o córce ale u lekarza padło prawdopodobnie że syn i muszę to sprawdzić bo już się zapedzilam z tymi różowymi zmrzeczami choć zawsze tak mówiłam że znając moje szczęście będę mieć samych facetów. Także w czwartek ci powiem czy intuicja jest coś warta
-
Klaudia0727 wrote:Dziewczyny pomóżcie !!! Jaki materacyk najlepiej kupić dla dziecka do łóżeczka ? Z jakim wypełnieniem ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 10:21
Ja śpię na lateksowym i średnio mi pasuje, bo jest bardzo zimny. Niby wiem, że antyalergiczny i w ogóle och ach, ale jednak cholera w nocy mi zimno i praktycznie prawie cały rok muszę go rozgrzewać termoforem.
A o wysokoelastycznym czytałam same dobre opinie za wyjątkiem jednej - ortopedy, która pisała, że dzieciak za mało waży, żeby to miało jakiś sens.
Kokosowo-gryczanego nie chcę, bo naoglądałam się w sieci robali.
Może piankowy?
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!