MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ag194 wrote:Witam,
Dziękujemy za kontakt, Państwa zamówienie zostało przekazane do
realizacji, ma swój numer nadania, lecz z powodu dłuższego czasu
realizacji umieszczonego na niektórych aukcjach magazyn nie wydał jej
jeszcze przewoźnikowi.
no to kuźwa po co wysyła mi nr nadania i że niby towar wysłany, ode mnie ma negatywa. -
No to próbuję jeszcze raz...
Chciałam Wam pokazać moją córeczkę:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 07:42
GoNia1979, bbee, ag194, missdiss, Arwi, Klaudia0727, nadia1, bezimienna, Leirion, Kamilutek, Kleopatra, Madu1611, Espera, Uska, mon!ta^, Camilia, toska_88, sylwucha89, monika_89, Maniuś, Forbidden, blubka, Breezee, MEGI81, WreszcieMama, Spirit, sylwia1985, Hope_, Moniqaaa, natalia1354, Agus26m, messy99, zastrzeŻona, Uszczesliwiona, nutka, marie_marie22, Mabelle, Karissa lubią tę wiadomość
-
jaka śliczna!! jak ja bym już chciała znowu podejrzeć bobasa ..........! od przedwczoraj mam jakieś silniejsze bóle takie rozciągające, zwalam to wszystko na termin okresu i łykam no spe, ale przez to tym bardziej mi się spieszy do jutrzejszej wizyty u gina. A mam pytanie, zbliżają się połówkowe, czy robiłyście jedno usg, czy umawiacie/-łyście się dodatkowo jeszcze gdzieś prywatnie?
Rudzik lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
Rudzik piękna córeczka :*!!!
To ja Tez się pochwalę
Moja Aurelia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a52ae27823cf.jpgGoNia1979, Arwi, nadia1, bezimienna, Leirion, ag194, missdiss, Kleopatra, Madu1611, bbee, Rudzik, Espera, Ju14, Uska, mon!ta^, Camilia, toska_88, sylwucha89, monika_89, Forbidden, Maniuś, blubka, Breezee, MEGI81, Kamilutek, Spirit, sylwia1985, Hope_, Moniqaaa, natalia1354, Agus26m, messy99, Uszczesliwiona, marie_marie22, Mabelle, Karissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
A to mój brzunio dzis taki jest od wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40d987feb40f.jpgnadia1, bezimienna, ag194, Kleopatra, Madu1611, bbee, Rudzik, Uska, mon!ta^, Camilia, toska_88, sylwucha89, monika_89, Maniuś, blubka, Breezee, MEGI81, WreszcieMama, Hope_, natalia1354, Agus26m, zastrzeŻona, Uszczesliwiona, marie_marie22, Mabelle, Karissa lubią tę wiadomość
-
Rudzik piękna!!! Gratulacje!!!
Co do ćwiczeń to ja nie ćwiczę. W pierwszej ciąży coś tam robiłam, ale już miałam zakaz w 5 miesiącu, bo szyjka mi się szybko skracała. Teraz też mam szyjkę 3cm więc wolę nie kusić losu.
Co do fotelika to dla małej mięliśmy cybex aton q z bazą. Teraz jeździ w nim mój chrześniak ale w okolicach porodu zabieramy fotelik z powrotem
Fotelik jest super, przede wszystkim bardzo wysoko w testach. Jedyny minus to taki, że jest dość ciężki...Rudzik lubi tę wiadomość
-
Dla mnie fotelik to drugorzędna sprawa z jednego prostego względu: nie mamy samochodu
Ale jakbyśmy mieli to na pewno wybrałbym jakiś porządny.
Na szczęście do sklepu blisko, do centrum blisko, do lekarza 2 min spacerkiem. Lokalizacja dobra to wszędzie mamy blisko. Najgorzej będzie z przetransportowaniem Kubusia ze szpitala do domu, ale to pewnie od kogoś się fotelik pożyczy, w końcu to tylko jedna trasa. -
GoNia1979 wrote:A to mój brzunio dzis taki jest od wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/40d987feb40f.jpg
Gonia ale piękny brzusiozazdroszczę :** u mnie jeszcze nic
tylko jak leżę na plecach t coś tam wystaje :p
GoNia1979, Uska lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
bbee wrote:Uska, a jaka to herbata? Bo może masz silne uczulenie na nikiel? Ja też mam i wiem, że nie można za dużo herbaty.
Espera, słodziak:)
Ja też planuje nowy materacyk do łóżeczka, jeszcze się nie rozeznałam, a pianka-kokos? Ostatni miałam z gryką, nic się z nim nie działo, ale on już stary i u mamy mojej jest w łóżeczku turystycznym, też się tam przyda.
Odmroziłam dziś z mamą lodówkę i zamrażalkę, padam, dzidzia kopie i kopieteż pewnie się zmęczyła;)
Mam nadzieję, że dziś moja poducha przyjdzie, dziewczyny które zamawiały też, poprzychodziły już Wasze??
Rozne pije, najczesciej owocowe i po nich nic mi nie jest. Takich atakow dostaje po zwyklej herbacie czarnej z dodatkiem soku wysokoslodzonego. Pierwsze słyszę o jakims niklu... -
nick nieaktualny
-
A ja po wizycie i wszystko jest ok:-) tylko usg nie widzialam, bo lekarz nie pokazal, ale wybieram się do niego 15grudnia prywatnie na 3d to moze sie potwierdzi moje przekonanie co do coreczki:-D
bezimienna, Maniuś, blubka, sylwucha89, MEGI81, Camilia, Rudzik, Hope_, GoNia1979, Kleopatra, marie_marie22, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Grstulacje dziewczyny śliczne zdjecia
Gonia ladny brzusio
A mi dzis znowu jakiś mniejszy sie zrobil
Doslownie pojawia sie i znika
Hope co u Ciebie czy jakieś wiesci? Od rana mysle o Tobie
Z kurtka tez bede miala problemy ale jeszcze w swoja sie zapinam bez problemu a rok temu oddalam mojej mamie kurtke ktora nie wiem jakim cudem kupilam za duza i teraz mama mi ja wysle bo bedzie idealna na brzuszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 13:23
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
cześć
Wczoraj goście siedzieli do późna, Paula szalała z kuzyną do 22 (aż dziw że nie padła) za to dała nam pospać do 9
po południu młoda do teściów a my do makro, mają promocję na zabawki, druga za grosz
Marta o superja mam nadzieję, ze Bartek da się przekonać bo Kacper mi za nic nie pasuje a malo imion które podobają się nam obijgu
Klaudia ja mam gryka pianka kokos
Esepra slodziakmi marzy się bereńczyk albo labrador
nadia długość szyjki jest indywidualna. U jednej 3,5cm to dużo u drugiej 5 -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/41b067180fd6.jpg
A on mi mówi że będzie prawdopodobnie syn?!
A dziewczyny do dzisiaj prom9cja na zabawki w biedronce jak kupisz 3 to 4 gratis a fajne te zabawki mają.bezimienna, Maniuś, blubka, Uska, Breezee, sylwucha89, MEGI81, Rudzik, Hope_, mon!ta^, WreszcieMama, zastrzeŻona, Uszczesliwiona, marie_marie22, Karissa lubią tę wiadomość