MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niepohamowana M wrote:Cześć dziewczyny
Od paru dni pobolewa mnie okolica pępka albo tak pod czasem po całej długości czasem nie umiem się nawet wyprostować albo przeciągnąć miałyście tak może?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
ja już od dawna nie mogę się przeciągnąć, zaraz coś jakby mnie rwie więc nawet tego unikam2017 -syn
2019 - córka -
Maniuś wrote:Cześć dziewczynki
Kolejny weekend przeleciał tak szybko że zanim się zaczął to już się skończyłale tym razem jest mi to na rękę bo dzięki temu już jutro wizyta,!!
Kto jeszcze jutro ma Mikołajkową wizytę?
Ja
U mojej gin jest jutro wymóg, że wszyscy przychodzą w mikołajkowych czapkachManiuś, Kamilutek, monika_89, marie_marie22, Karissa lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:Uska, to może być właśnie od niklu jak masz tak od zwykłej herbaty
Nie uczulała Cię nigdy nieszlachetna biżuteria?
Uczulala, ale mimo bolu nosilam i przechodzilo:-) a herbare zwykla pije normalnie i nic mi nie jest, tylko jak tego soku dolewalam:-) -
Pofarbowałam sobie włosy bo straszyłam odrostami i niestety przy pierwszym czesaniu wypadały mi garściami, a wcale za dużo ich nie mam
W sieci straszą, że może wyjść nie taki kolor jak powinien przez hormony ciążowe, ale nikt nie ostrzegał przed wypadaniem.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Czesc, dolaczam do grona drapiacych sie...moje nogi od kolan w dol wygladaja jak pobojowisko. Swedzi czasem jak cholera, ja drapie, robia sie az strupki a potem blizny w kolorze sliwki. Krotkich spodenek nie mialam na sobie wieki. A po goleniu, jak wlosy odrastaja...lepiej nie mowic.
W sobote kupilismy dwie szafy do garderoby i bylo mnostwo sprzatania. Wczraj pojechalismy na jarmark swiateczny do Kolonii..matkobosko...jakie tlumy
Dziewczyny, gratuluje zakupow!
Breezee, piekne ciuszki!!!
Toska, Synkowi tez moze byc ladnie w rozowymBreezee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nutka wrote:Dziewczyny, jak was swędzi to zbadajcie próby wątrobowe. Ostatnio kuzyna żona miała właśnie swędzenie i tydzień w szpitalu przeleżała.
A wiesz może, w którym miesiącu była? Bo może leżała na cholestazę, a u nas to trochę za wcześnie na to, ponoć po 25 tygodniu atakuje.
Mi lekarz kazał zrobić ALAT i ASPAT jak tylko zaczęło mnie swędzieć i wyniki były ok. Tak więc przynajmniej u mnie to nie wątroba - na szczęście.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Uska wrote:Uczulala, ale mimo bolu nosilam i przechodzilo:-) a herbare zwykla pije normalnie i nic mi nie jest, tylko jak tego soku dolewalam:-)
na nikiel obowiązkowo test skórne.
-
bbee wrote:Jak już będziesz mogła to odwiedź alergologa
na nikiel obowiązkowo test skórne.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
witam sie i ja - piekne focie dzidziorkow i ciuszki rowniez
Ja wlasnie sobie uswaidomilam ze nie mam porzadnego szlafroku i koszuli nocnej a to wole wczesniej zamowic gdyby zaszla potrzeba jechania do szpitala wczesniej gdyby tfutfu odpukac cos sie dzialo - musze na allegro zamowic
wczoraj tesciowa pytala sie meza czy jestem w ciazy bo sie zmienilam a on nic nie powiedzial i dobrze - nie powiedzial nie ale tez nie powiedzial tak
dowiedzielismy sie wczoraj ze jego kuzynka ktora ma 45 lat jest w ciazy z pierwszym dzieckiem - wow szok bo ona nigdy dzieci miec nie chciala i jest sama nie ma mezadewa, Arwi, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Breezee, jest cała masa rzeczy zawierających nikiel m.in. herbata czarna i zielona, kawa sypana, nawet woda z kranu, należy przed prysznicem wodę puścić trochę by spłynęła, bo ta pierwsza najbardziej "naniklowana". Ja dostałam od alergolog całą tabelkę zaleceń w związku z uczuleniem na nikiel.
A tak w ogóle to przez siłę sugestii mnie teraz wszystko swędzinic mnie wcześniej nie swędziało:P to przez Was
Breezee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja pojechalam z koleżanką do szpitala jest w 37 tyg i czuje jakby wszystko poszlo jej w dol, jakby dziecko chcialo wyjsc do tego lekkie bole. Ma miec cesarke bo naturalnie nie moze rodzic i ciekawe czy ja zostawia... Poszla na badanie teraz i czekam:-)
-
nick nieaktualny