MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam dla starszaków wysokoelastyczne Hevea. W małym łóżeczku mam gryka-kokos. Ale jest już po dwójce dzieci i nie wiem jak wygląda, muszę go przejrzeć ;p
Ale mi się dzisiaj nie chce w pracy siedziećMasakra.
-
nick nieaktualny
-
Hejka hej, u mnie ostatnio masa zajęć a ja w weekend przeszliśmy samych siebie... Pisałam kiedyś że mieliśmy sunie nowofundlanda... Zmarła nagle na raka w styczniu zeszłego roku, była z nami 8lat. Przeżyliśmy to wszyscy i od tamtej pory szukaliśmy psa ale ciągle coś komuś nie pasowało... No i w czwartek wieczorem znaleźliśmy! Mix - mama bernenczyk, tata Podhalan. Rasowca już nie chciałam... W sobotę Staś pojechał na wycieczkę szkolną a my bez jego wiedzy po psiura. No i mamy go, jest cudny, ma 10tyg i waży 10kg no ale małego psa nie szukaliśmy... Cała rodzina zwariowana na jego punkcie, dom ożył. Mąż śpi na dole żeby w nocy zajmować się Rubim, a ten budzi się o 4 i gotowy do zabawy... Także u nas małe wariatkowo
WreszcieMama, Rudzik, toska_88, Madu1611, MEGI81, Kleopatra, Moniqaaa, Arwi, Camilia, sylwucha89, monika_89, Maniuś, Breezee, Uszczesliwiona, marie_marie22, zastrzeŻona, Karissa lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki nie bylo mnie w week ale was troszkę podczytywalam..
Dzis zaczęłam 16 tydzień i z tej okazji postanowiłam sobie sprawic a raczej dla dzidziolka prezent na Mikołajki co prawda uniwersalne ale przemilusie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e08937bc53d.jpgWreszcieMama, Espera, bbee, Klaudia0727, MEGI81, Camilia, monika_89, Maniuś, blubka, Hope_, Uszczesliwiona, marie_marie22, Karissa lubią tę wiadomość
-
GoNia1979, missdiss, bbee, Klaudia0727, Kamilutek, natalia1354, ag194, Rudzik, toska_88, Madu1611, MEGI81, Kleopatra, nadia1, bezimienna, Moniqaaa, Leirion, Arwi, aneta.be, Camilia, sylwucha89, monika_89, Maniuś, Breezee, blubka, WreszcieMama, Spirit, Hope_, Uszczesliwiona, marie_marie22, zastrzeŻona, Mabelle, Karissa lubią tę wiadomość
-
Uska, a jaka to herbata? Bo może masz silne uczulenie na nikiel? Ja też mam i wiem, że nie można za dużo herbaty.
Espera, słodziak:)
Ja też planuje nowy materacyk do łóżeczka, jeszcze się nie rozeznałam, a pianka-kokos? Ostatni miałam z gryką, nic się z nim nie działo, ale on już stary i u mamy mojej jest w łóżeczku turystycznym, też się tam przyda.
Odmroziłam dziś z mamą lodówkę i zamrażalkę, padam, dzidzia kopie i kopieteż pewnie się zmęczyła;)
Mam nadzieję, że dziś moja poducha przyjdzie, dziewczyny które zamawiały też, poprzychodziły już Wasze?? -
Espera, słodziak! Ja kocham pieski i sama mam dwa w domu, więc rozumiem, że macie wesoło!
Co do dużej ilości śluzu, to mój lekarz mówi "takie są uroki ciąży" jeżeli nie ma krwi to jest super! więc już nie przywiązuje do tego takiej uwagi jak wcześniej.
Wczoraj miałam dzień lenia, ale dziś już muszę wziąć za robotę! W sobotę upiekłam 48 babeczek i już nie ma
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
bbee zamówiłam kurierem, niby gościu wysłał w piątek, wysłał mi nr a na stronie pocztexu o przesyłce brak danych, a na infolinii nic nie wiedzą, wiem tylko, że do dziś muszą dostarczyć..
już mam nerwa
Espera, cudo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 11:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamuski, ja w weekend milczałam, bo się przeziębiłam i gniłam w łóżku. Dziś już lepiej,ale gardło mimo ssania prenalenu trochę jeszcze boli. Poję się herbata z imbirem, oby szybko przeszło!
Co do snów, to przed wizytą u gina miałam tak chory sen,że jak się obudziłam to nie mogłam uwierzyć. Śniło mi się,że na majtkach zauważyłam plamienie,ale to było plamienie dżemem truskawkowym! Pobiegłam z tymi majtkami (!!!) do lekarza, a on na to,ze to wina mojej diety, bo jak się ciągle żre dżem i żelki to dziecko w końcu ma tego dosyć i zwymiotowało już tym dżemem.... obudziłam się spocona i rano z pewnym niepokojem sprawdzałam pidżamę...Także tego... zwalam winę na hormony!
A tak poza tym to wczoraj chyba pierwsze kopniaki! Nie jestem jeszcze pewna,ale tak nisko tuż nad spojeniem. To chyba było to!
Miłego dnia!
ag194, Kamilutek, natalia1354, Espera, Moniqaaa, GoNia1979, aneta.be, sylwucha89, Maniuś, Breezee, daisy123, Mabelle, Karissa lubią tę wiadomość
-
ag194 wrote:bbee zamówiłam kurierem, niby gościu wysłał w piątek, wysłał mi nr a na stronie pocztexu o przesyłce brak danych, a na infolinii nic nie wiedzą, wiem tylko, że do dziś muszą dostarczyć..
już mam nerwa
!
My zamawialiśmy z dostawą na najbliższą pocztę, w piątek mąż dostał sms, że przesyłka nadana, ale żadnego więcej info. -
Witam,
Dziękujemy za kontakt, Państwa zamówienie zostało przekazane do
realizacji, ma swój numer nadania, lecz z powodu dłuższego czasu
realizacji umieszczonego na niektórych aukcjach magazyn nie wydał jej
jeszcze przewoźnikowi.
no to kuźwa po co wysyła mi nr nadania i że niby towar wysłany, ode mnie ma negatywa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 11:46
-
Dziewczyny, jak was swędzi to zbadajcie próby wątrobowe. Ostatnio kuzyna żona miała właśnie swędzenie i tydzień w szpitalu przeleżała.
Co do materaca my mieliśmy gryka- kokos i synek spał w nim 5 m, później z nami. I tak stoi to łóżeczko nasze w sypialni, teraz się przeprowadzamy i zamierzmy wziąć je dla drugiego dziecka też.
Wózek- polecam Jedo fyn memo- moim zdaniem najlepszy na świecie;) Gondola duża(a u nas to ważne, bo nasze dzieci zimą nie będą jeszcze siedzieć i dobrze, żeby się mieściły). Mój syn z połowy czerwca jeździł ponad 7m w niej. Spacerówka niektrym się nie podoba, ale ja nią jeździłam do 2 lat bo była tak wygodna, duży koszyk itp. Wózek co prawda ciężki, ale ja go wciągałam na 4 piętro przez dłuższy czas(pod koniec dawałam do piwnicy) i nic się z nim nie działo, będzie woził córeczkę teraz.
zastrzeŻona lubi tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie
Espera piesek śliczny:)
My w weekend powiedzieliśmy Kacperkowi, że będzie miał brata i młody oszalał ze szczęścia. Już przyniósł nam część swoich zabawek i oświadczył, że się podzieli z braciszkiem i pytał kiedy idziemy na zakupydzisiaj rano, jak tylko wszedł do szkoły, to cała szatnia słyszała, że w maju będzie miał braciszka
Kleopatra, toska_88, monika_89, marie_marie22, Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było... Gratuluję udanych wizyt i poznania płci. Ja chodzę na NFZ a wiadomo jaki tam mają sprzęt, więc czekam na połówkowe. Chociaż gdyby nie mąż pewnie poszłabym prywatnie sprawdzić, a on mnie tak trochę stopuje, może to i dobrze. Też bym chciała już zacząć kupować ubranka, ale marzy mi się, żeby pierwsze było konkretnie pod płeć.
Ostatnio zmęczyłam gina aby zmierzył mi szyjkę i miała 35mm - myślicie, że ok? On powiedział, że ta szyjka przeżyje mnie, ale jak widzę, że niektóre z was mają nawet 5cm, to się zastanawiam czy na pewno ok.
Jakiś tydzień temu zauważyłam, że robi mi się twarda kulka na brzuchu z prawej strony na dole, zawsze jak ją widziałam była w tym samym miejscu. Myślicie, że to bąbel czy jakieś skurcze (chociaż nie boli)?
Espera piesek-cudo
-
Jeszcze widzę, że pisałyscie o fotelikach. Moim zdaniem fotelik jest jednym z najważniejszych zakupów0- chyba nawet najważniejszym. Musi być bezpieczny i tyle, choćbym miała na niego brac kredyt.;P
My mielismy Recaro young plus czy jakoś tak- z isofixem. Polecam.
Ps Nie chcę wywołac burzy, ale poczytajcie sobie trochę o szczepieniach, stop-nop itp;) -
Dzięki dziewczyny, psiak faktycznie skradł nasze serca. Rudzik ten sen rozbawil mnie do łez! Ja mam lenia dzisiaj ale muszę pilnować psiura i co chwila wychodzę z nim na dwór żeby szybko załapał co gdzie się zalatwia.
nutka, Rudzik, Karissa lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:na tym grubszym elemencie w okolicach napisu (nie pamięta dokładnie gdzie bo wozio poszedł na śmietnik, bo go nie dało się naprawić a nie był na gwarancji już)
Dziękuję bardzo za informację :*
muszę się temu przyjrzeć, a co do mdłości, to w zeszłym tygodniu prawie codziennie rano miałam dłuższe posiedzenie w toalecie... masakra...