MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
huehehee, Toska, wiedzialam
Caly czas pamietam, jaki pisalas o tej lasce i jej synku biegajacym w rozowych ubrankach
Sylwia, pierwsze dziecko, 45 lat...no to niespodziankaJa myslalam, ze tesciowa juz wie, a tu taka niespodzianka ja czeka
Nienawidze pisac na niemieckiej klawiaturze, nawet inny uklad literNie lubie pisac bez polskich znakow. To sie nazywa problem w ciazy, oby wiecej takich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 17:09
-
nick nieaktualnyHope mysle że wyniki powinny być 6ak napisane że choćby z pomocą dr Google dasz radę choć w jakimś stopniu jr rozszyfrować . Napewno będą dobre! I nie wolno mi zabierać nadziei na córkę aż do czwartku- do tej wizyty jeszcze w nią wierzę;
a tymka kazał mi chłop wybić sobie z głowy nie zgodzi się na to imię i koniec a już o tym gadam 4 miesiące.
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 20:13
Hope_, toska_88, ag194, nadia1, bbee, GoNia1979, Maniuś, MEGI81, Rudzik, monika_89, Camilia, Breezee, bezimienna, marie_marie22, Agus26m, kamyla112, Uska, Uszczesliwiona, Kamilutek, Karissa lubią tę wiadomość
-
Dzieki za odpowiedz. Zapisalam sie prywatnie z dwóch względów. 30.11 mialam wizytę ale moja doktor stwierdziła, że nie ma czasu mnie badać wiec 4 stycznia mam przyjść. Chcialam na święta sie upewnić czy to synek wiec ide na 3d. Ona jakies dokladniejsze badania mi zrobi 4 stycznia wiec to bedzie juz po 21 tygodniu ale to nie ten sam sprzet. Najwyżej zapisze sie 2 raz prywatnie. Zobaczymy co wyjdzie.
-
nick nieaktualnyWreszcieMama te seledynowe są w moim typie:-) super! Z ciekawości chciałam zobaczyć jak się prezentują. Bardzo ładne ja tam męskich mam aż nad to na strychu aczkolwiek napewno dokupilabym nie jedno jakby mi zabrali nadzieję na córkę
Messy termin bedzie dobry napewno . Taki środek.
A ci DJ ruchów tak jest raz się czuję raz nie . Zjedz cis słodkiego i się położ zazwyczaj działa:-)
messy99, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Kochane!
Zapraszam Was do skorzystania z mikołajkowej promocji w naszym sklepie z odzieżą i akcesoriami dla maluszków
Dziś i jutro dostawa tylko 2,99zł! Niezależnie od kwoty zamówieniaZapraszamy na strone
www.babelu.pl
zostawcie też prosze lajki na fb
https://www.facebook.com/babelusklep/?ref=aymt_homepage_panel -
Dziewczyny Wy naprawdę czujecie juz takie mocne ruchy, ze jesteście pewne, ze to dziecko?? Mnie dziś obudziło pukanie w bok, posluchalam detektorem i mała tam kopala, ale i tak nie chce mi się wierzyć,bo to takie lekkie
takie czasami cos czuje jakby ktoś mi palcem pod skora jeździł, no nie wiem..
bbee lubi tę wiadomość
-
messy99 wrote:Alez tu gwarno! Przyznam sie, ze bardzo dlugo mnie nie było a wy stworzylyscie sobie świetny kącik kobietki
Dlatego bez potrzeby sie nie udzielam bo macie juz swoje tematy itd. Ale dużo podpowiadacie wiec korzystam przy okazji . widze, piekne dzidziusie z USG! Ja swojego nie widzialam juz 4 tygodnie..
Mam dwa pytania moze zechcecie pomoc. 22 grudnia zapisalam sie na USG 3d plus dokladne pomiary. U mnie nie robia polowkowego wiec ide prywatnie. To bedzie 19t 4 dzien. Czy nie za wcZeśnie?
A drugie pytanie czy macie przerwy w ruchach dzidzi? Ja jestsm pewna ze kilkakrotnie czułam malucha bo tego nie idzie pomylic z niczym. Jednak wczoraj i dzis nic . no i dumam. I dumam.. Pozdrawiam cieplo! -
Messy99 ja będę mieć w 19t6d i wydaje mi się, że będzie ok. Pani w recepcji mi to wyliczała, więc ufam jej że zna się na swojej pracy
Co do ruchów to ja jeszcze kompletnie nic nie czuję, czasem mi się zdaje jak leżę na boku że coś tam puka od środka, ale równie dobrze to mogą być jelita. Już nie mogę się doczekać aż będę pewna, że to dzidzia kopieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2016, 18:44
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Ja tez czuje takie smyrnięcia, raz mi coś przejechało pod ręką. Co jakiś czas czuje kłucie z prawej strony, taką gulkę w środku - obstawiam, że cos mi się tam wierci. Ciocia mi móiła, że jeśli czuje że to kiszki to moze być to
A że kiszki się ruszają częściej niż kiedyś obstawiam, że to dzidzia. Na wszelki wypadek jak dłużej nie czuje ruchów to włączam detektor (raz na 2 dni robię sobie spotkanie z dzidziusiem - ja słucham jego, on slucha mnie).
-
Ja na bol glowy jak się zapowiada migrena biorę pap. Inaczej mnie trzyma kilka dni i dochodzi do rakuego stanu że i tak muszę coś wziąć tyle ze wtedy nie pomaga. Też mię chciałam nic brac ale w szpitalu się nauczyłam ze lepiej wziąć niż sód migreny wymiotować obwodnic się itd2017 #1
2019 #2