MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No to Was nadrobiłam i przy okazji zamówiłam adpater do pasów, bo mi przypomniałyście że już czas najwyższy! Jeżdżę dużo, z racji,że mieszkam na wsi to poruszam się wszędzie autem, do miasta, na zakupy i do moich uczniów na prywatne lekcje. Robię dziennie od 60 do 200 km,więc adpater już dawno powinnam była kupić!
Zyrcia na pewno wszystko ok, daj znać po powrocie!
-
Kombinezon został niestety ostatni, ale było dużo kurtek chłopięcych,(od 98 wzwyż) ja wzięłam tą pomarańczowo-grafitową a były jeszcze niebieskie. i kurtki dziewczęce też są ale takie od 98 wzwyż
A spróbuj może zobaczyć jak tam już nie będzie też na chełmie tam obok pasażu, to nowe pepco i całkiem duże, może tam będą np. kombinezony też
Kasjerka mówiła, że promocja dziś weszła, a więc może możemon!ta^ lubi tę wiadomość
-
Dajecie ostro czadu na zakupach
. Ja jeszcze nic nowego dla dzidziusia nie mam. Jak już w poniedziałek dowiem się kogo mam w brzuszku to coś na pewno zakupię.
Ciepła woda to jednak najlepszy kosmetyk dla dziecięcej, delikatnej skórki na początek. Takie moje skromne zdanie. Ewentualnie z odrobina olejku kokosowego. Produkty Johnson chociaż tak popularne, są przeładowane chemią ( ale to już pewnie wiecie od dawna). Każdy je odradzał i położne i koleżanki.nutka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z Was miała w ciazy problem z nerkami?
I w c&a jest promocja na wieloma body - można kupić na tak zwany wszelki wypadek gdyby dziecko było mniejsze, ja tak zrobiłam 5pak za 20 zł, żeby było w co ubrać jak będzie mniejsze a potem się dokupi:)2017 #1
2019 #2
-
Spirit, ja miałam parodniowy problem z nerkami w poprzedniej ciąży. A mianowicie zaczęło się od bólu właśnie w okolicy nerek, lekarz zrobił usg i wyszło , że były powiększone (opuchnięte) i kanaliki w nerkach poszerzone. Diagnoza: infekcja nerek i antybiotyk. Minęło szybko i już nie powróciło.
Coś się dzieje niepokojącego u Ciebie? -
Spirit wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała w ciazy problem z nerkami?
I w c&a jest promocja na wieloma body - można kupić na tak zwany wszelki wypadek gdyby dziecko było mniejsze, ja tak zrobiłam 5pak za 20 zł, żeby było w co ubrać jak będzie mniejsze a potem się dokupi:)
Mi się teraz kamienie odezwały na nerkach
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Marta 267 wrote:Hej dziewczyny, okazało się, że mam najprawdopodobniej anemie. Czy ktoras z was rowniez na nia choruje? Co jecie?
Spirit ja problemów nie miałam wiec z tym nie pomogę
Ag na przymorzu juz nic nie ma bratowa była :p tylko zniszczone pozostalyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 19:19
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Marta 267 wrote:Hej dziewczyny, okazało się, że mam najprawdopodobniej anemie. Czy ktoras z was rowniez na nia choruje? Co jecie?
Ja miałam po odchudzaniu to pokrzywa , buraki i czerwone mięso i piłam syrop ale jego w ciąży nie można . Musisz lekarza zapytać jaki specyfik możesz . Mi teraz wystarcza to żelazo co w witaminach ciążowych jest
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Szkoda, myślałam, że może jeszcze trafisz
Na next mają takie kurtki-sory, że tak dziś spamuję, ale muszę pisać pracę i chyba mam efekt wyparcia
http://pl.nextdirect.com/pl/go25504s4#459107
Ja ją kupiłam bo w moich starych wyglądam już jak opięty baleron, a ta za 39 to zaryzykuję :pBreezee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGeneralnie wszystko jest okej, dostalam luteine na 3 dni tak na wszelki, serducho bije ale przyznal mi ze ledwo co on sie tam rusza. Moze byc od stresu ale mam dalej wypatrywac ruchow i jakbt bolal brzuch, czy cokolwiek sie dzialo od razu do nich.
Swoja droga cudowny szpital, polozne, lekarz, chcialabym tu rodzic ale nie maja zzoKamilutek, Hope_, marie_marie22, Uszczesliwiona, zastrzeŻona, Demsik lubią tę wiadomość