MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj w końcu zdecydowałam się na motyw przewodni rzeczy dla dzieciaka i mam zamiar się tego trzymać, bo znam siebie - podoba mi się tyle różnych wzorów i kolorów, że gdybym sobie popuściła, to wyszłaby cepelia

Chłop też zaakceptował - on jest wodniakiem, jak górołazem, więc wybraliśmy motyw "krajobrazu górskiego nad morzem" - cokolwiek to znaczy - i będziemy starać się ograniczać do związanej z nim kolorystyki: przytłumione niebieskości, turkusy, granaty, szarości, grafity, złamane biele, trochę musztardy i rdzy i szarej zieleni; do tego ryby i żaglówki i ptaki. Muszę chyba sobie założyć bana na oglądanie innych motywów, bo podoba mi się też motyw lasu i o takim na początku myślałam.
W ogóle polecam Pinteresta, kto jeszcze nie korzystał, można tam znaleźć fajne inspiracje i wybrać coś, co nam najbardziej odpowiada. Dla mnie sprawdza się super, bo ja mam zawsze problem z klęską urodzaju.
monika_89, marie_marie22 lubią tę wiadomość

Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Witam się i ja

Właśnie się obudziłam, a racze obudzil mnie bolacy kręgosłup
Ja wczoraj zamówiłam parę ciuszków na 5•10•15 jest teraz 50% obniżki.Bardzo nie szalalam, bo nie znam jeszcze płci lokatora
A teraz spadam zjeść śniadanko, przyszykowac obiad i na 14.00 do pracy
Tak mi się nie chce w niedzielę pracowac, ale za to obejrzę dziś wszystkie seanse w kinie w czasie pracy
Milej niedzieli mamusie :*
Breezee lubi tę wiadomość
-
Witam się w 5 Miesiącu i 18 tyg
a aaa jak to szybko leci
z tej okazji chwale się brzuszkiem (zdjęcie na szybko z zajęć
)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1c41efebd7d.jpg
Kamilutek, sylwucha89, Kleopatra, bbee, ag194, blubka, Demsik, WreszcieMama, monika_89, marie_marie22, Maniuś, Camilia, Breezee, Hope_, mon!ta^, rybka33, zastrzeŻona, MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
-
Hej, mnie też boli kręgosłup Ale to normalne bo postawa nam się zmienia.
Wczoraj byliśmy w Fabryce Elfów 3 godz, potem szwagierki urodziny i na 17 gala sportu
mój synuś grał mecz
trenują od września więc śmiesznie im to wychodzi 
Ja jeszcze nic nie kupiłam a muszę też zacząć myśleć bo dużo porozdawalam
-
nick nieaktualnyAg ja też z tego rozumiem że to ta kurtka z panelem tylko cena zadziwiająco niska jak by np 2 z przodu nie dali:-) ale naprawdę fajna . Szkoda że swoją do krawcowej zawiozlam bo zapłacę tyle co ty za nową a też bym sobie sprawiłaag194 wrote:Hope, w opisie jest,czarna pikowana kurtka ciążowa z panelem', więc mam nadzieję, że nie. Ale jeśli masz rację to trudno, najwyżej stracę 5dych
za głupotę się płaci 
-
Ząb wylazł, może dzis będzie lepsza noc, ALLELUJA!

wy tu o kocykach i właśnie sobie zdałam sprawę że my mamy wszystkie typowo babskie... dostaliśmy rózowy, w serduszka, w różowe sówki, w łowickie wzory a na pokładzie syn! Muszę kupić nowe kocyki
bbee współczuję z tym szpitalem
no ale skoro masz możliwośc umówić sie na CC to może wartpo pomyśkeć o innym szpitalu?
marta zazdroszczę przeprowadzki
WreszcieMama dopisałam
nie wiem co sie wczoraj stało, całe uaktualnienie poszło się..
Maniuś, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
U mnie dzisiaj leniwy dzień z mężusiem się zapowiada.
Od kilku dni mam jakąś gastro fazę, ciągle jestem głodna
Ja już kocyki kończe kompletować, mam taki grubszy z wypełnieniem bawełniano-welurowy, cieniutki bawełniano - bambusowy, pieluszki bambusowe na upały, upatrzone mam też otulacze i kocyk bawełniany, no i jeszcze mam rożek, który można rozłożyć i używać jako kołderkę. Mam nadzieję, że narazie starczy

-
Forbidden też mam shih tzu z takim umaszczeniem ale sunie
....
Ja dzisiaj obudziłam się o 8 bo myślałam że coś po mnie chodzi i mnie smyra a jak się obudziłam to okazało się że moje dziecko zrobiło sobie imprezę w brzuszku :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyJa dzis zebralam do kupy moje zdobycze
chyba czas kupic komode 

Kamilutek, WreszcieMama, Camilia, monika_89, ag194, Uska, marie_marie22, sylwucha89, Uszczesliwiona, Breezee, Kleopatra, sylwia1985, bbee, kamyla112, Maniuś, rybka33, zastrzeŻona, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Ja dzis zebralam do kupy moje zdobycze
chyba czas kupic komode 
Piękne! to ciemno-szare z żółtymi pomponami to kocyk z bolo.pl? Zamówiłam sobie taki pod choinkę
Ten batmanowy komplecik jest boski, chyba też kupię taki albo podobny dla malucha, kto powiedział, że dziewczynki nie mogą być superbohaterami?
(a kobieta-kot w ogóle do mnie nie przemawia
)

Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
cudne zdobycze macie - ja usypiam młodego i idę na tę zimnicę na strych brrr poszukam ubranek i zobaczę co mam a czego nie mam
zamówiliśmy wczoraj wysoką szafkę do kuchni bo miejsce było a tam przełożę leki , pościel itp a w pokoju zrobię miejsce dla krecika i posegregować muszę ciuszki Nikosia bo z niektórych już wyrósł -
Ja z mężem chyba dzisiaj doszliśmy do porozumienia w kwesti imienia

Początkowo miał być Aleksander ale jednak stwierdziliśmy, że bardziej podoba się nam Maksymilian
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 13:53
bbee, Maniuś, rybka33, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość