MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tośka, ja wczoraj zrobiłam 20 kotletów, sałatkę i babeczki i czułam się jakbym po wojnie jakiejś była :o więc szacun za to, że dałaś rade tyle zrobić! Ja chyba bym nie dała rady
teraz odpocznij koniecznie
Ja dziś odpoczywałam po weekendzie i chłop sprzątał
Byłam u mamy na noc, więc odpoczęłam psychicznie i byłam rozpieszczana soczkami i owocami! I ROSOŁKIEM
Jutro o 7 rano jadę do przychodni na badania... nie chcę mi się tak wstawać! Ale pocieszam się bo później jadę na małe zakupy dla siebie!toska_88 lubi tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 08:20
bezimienna, ag194, WreszcieMama, monika_89, Kleopatra, marie_marie22, GoNia1979, mon!ta^, Spirit, toska_88, Uska, Demsik, Breezee, MEGI81, Camilia, Maniuś, Uszczesliwiona, sylwucha89, Karissa lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Ja z mężem chyba dzisiaj doszliśmy do porozumienia w kwesti imienia
Początkowo miał być Aleksander ale jednak stwierdziliśmy, że bardziej podoba się nam Maksymilianwidzę że będzie w maju paru Maksiów
super
Camilia lubi tę wiadomość
-
Dzięki Hope, na przyszłość będę wiedziała, żeby dobrze u nich doczytać wszystko.
Trochę wprowadzili w błąd to faktpoczekam na przesyłkę i reklamuję
Hej Elaria, tak jak już dziewczyny pisały, jesteśmy na takim etapie, że czarne myśli możesz powoli odgonićw końcu już prawie połowa ciąży a nie sam początek, podczas którego niestety najczęściej występują poronienia..
Ja mam rożek ale kupuję również kocyk cienki i grubszy. Chcę przypomnieć sobie spowijanie dziecka, pamiętam, że to jedna ze skuteczniejszych metod uspokajania noworodka..
Widzę, że muszę jeszcze nabyć te bambusowe pieluszki
I laktator i tu mam największy dylemat, bo wiem tylko, że medela jest ok
Wózek i łóżeczko chyba kupię w marcu bo muszę poczytać, bo jak Was czytam to widzę, że jestem zielona w temacie
Bigos, uszka, pierożki a ja tu głodna siedzęmi dziś Paweł zrobił kurczaka z piekarnika ale tak to cały dzień nie mam czasu bo piszę
I jutro zaczynam tydzień zajęć na 7.30, o rany nie wiem jak dam radę wstawać
Elaria lubi tę wiadomość
-
Jedyne danie po którym nie mam zgagi to płatki z mlekiem .... masakra ....mam dość co kolwiek nie zjem to tak mnie rura pali ....
Jutro idę do nowej pani ginekolog ! Z tymi czyrakami ale myślę że jak powiem jej ze chce żeby ona mnie prowadziła to i tak zrobi usg :p...GoNia1979 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualny
-
ja otulacza nie kupuję, przy Pauli też nie mieliśmy nic takiego i dało radę, będzie maj, cienki kocyk wystarczy. Na początek jedynie na noc używaliśmy rożka ale i to z miesiac, póltora tylko. Potem robił za matę na której leżała w ciagu dnia
Elaria witaj, strach jest normalny, w pełni rozumiem, ale ja mimo jednej starty staram się cieszyć z ciązy, mam nadzieję, że z nami zostaniesz.
U mnie też cukrzyca, wykryta na kolo 10tc, obecnie na insulinie
bulbka już zakładasz że będą problemy z bioderkami?teraz niekoniecznie wsztstkim jak leci zalecają pieluchowanie, my np nie musieliśmy
Camilia no prosze kolejny Maks, w szoku jestem bo u nas na forum to już 4Elaria, Maniuś, Camilia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wróciłam z jarmarku świątecznego w Szczecinie i było pełno super rzeczy dla maluszków! Jeden z wystawców miał piękne koce i inne rzeczy: http://www.szyjatkowo.pl/pl/, ale na stronie nie ma wszystkiego, lepiej śledzić na fb (https://www.facebook.com/szyjatkowo/?fref=ts). Mają piękną kolekcję Premium, zdjęcia nie oddają jej uroku bo są robione w za ciemnych pomieszczeniach:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0015f39a306.jpg
Ja sobie chyba kupię, choć nie wiem, po co mi czwarty kocykWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 20:24
MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualnyJulita a najlepsze jest to że zawsze powtarzają JA JUŻ NIE PIJE
np zdarza się- może potrzebował chłop się zresetować
Blubka w razie szpitala to rodzina będzie w domu wykarmiona:-) bigos w słoikach reszta zamrożona. Mój się drze że po co to robię jak można kupić ale jak kupić?! Przecież to tak jakby po tylu latach ktoś kazał mi sikac na stojąco bo się moda zmieniła:-) odkąd pamiętam wszystko się robiło z mamą na święta i to już tradycja - gary+szmata +mop +zmęczenie do potęgi x=święta, radość a po świętach zawsze NA CHUJ JA TYLE ROBIŁAM:-) ha ha bez roboty to jak święta bez Kevina:-) jestem padnięta to fakt ale szczęśliwa i dumna.
Blubka ty to chyba masz do mnie jakiś pociąg:-) ha ha mąż mi takich komplementów nie mówiblubka, zastrzeŻona, MEGI81, GoNia1979, Maniuś, aneta.be lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:Toska mam jeszcze pytanie odnośnie tego płynu znieczulającego przy ząbkowaniu, bo kupiłam to ale w ulotce jest napisane że nie zaleca się stosowania u dzieci poniżej 12 rż. i tak wstrzymałam się z użyciem i w najbliższym czasie skonsultuję to z pediatrą a ty konsultowałaś czy na własną rękę podawałaś synkowi?
julita lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wam też tak skaczą powieki? Jak mnie to denerwuje! Biorę mg 3xdziennie ale to w obrębie powiek nie wystarcza
Na bolesne ząbkowanie że swojej strony mogę polecić hasco-sept, moje dzieci miały po 4 miesiące jak wyszły im pierwsze ząbki, to był straszny czas, na roczek miały już pełne uzębienia ale okupione bólem niestety
Toska ponoć "podobne przyciąga podobne" hahaha