MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonita:
Poofi, colorstories, bolo.pl, Effi, mamissima, momencik karty do zdjec, butki Titotwszystko wyjdzie po wpisaniu w google
Blubka ja badalam magnez i wyszedl za biski tez biore tabsy ale nie widze poprawy mi lata tylko lewa :pblubka lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Monita:
Poofi, colorstories, bolo.pl, Effi, mamissima, momencik karty do zdjec, butki Titotwszystko wyjdzie po wpisaniu w google
Blubka ja badalam magnez i wyszedl za biski tez biore tabsy ale nie widze poprawy mi lata tylko lewa :p
Jak powieka lata to jest za mało magnezu. Także Blubka zwiększ do 4 tabletekja w poprzedniej tak mialam to nawet był okres ze 5 brałam
blubka lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Witam się w 5 miesiącu.
Fajne zakupy porobiłyście,ja może zacznę jak dowiem się o płeć.Najwcześniej chyba w styczniu się zacznie kupowanie ubranek i innych rzeczy.
Witaj Elaria,zostań z nami do końca.Chyba mamy podobny wiek ciąży.ag194, Elaria, bbee lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny na bioderka, nawet jak nic się nie dzieje cudownie działa prawidłowo zawiązana chusta.
Więc polecam naprawdę zainteresować się tematem, bo to nie dość że ogromna bliskość, to wygodna, wszystko można na spokojnie zrobić, pomaga na problemy z brzuszkiem i wiele innych.
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Witaj Elaria, rozgość się tu u nas
tym razem będzie dobrze napewno!!!
Jeśli chodzi o cukrzycę, to jest nas już na tą chwilę 4 w naszej grupie... Musisz podawać sobie insulinę?
A Ty Misia jaka masz dawkę?
Ja dzisiaj popakowałam prezenty świąteczne dla wszystkichjak ja to lubię
Życzę Wam wszystkim miłej nocy dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 22:32
Elaria lubi tę wiadomość
-
moja pediatra jest w takim razie "inna". Zakazała wręcz stosowania nam jakichkolwiek maści na ząbki.Bo wszystkie maści są praktycznie robione z udziałem tego samego środka znieczulającego, który działa "na chwilę". Więc po co stosować niepotrzebną chemię. Jedyne co poleciła to roztwór-Camilia-ale wiadomo jak z jego skutecznością...
Zaleca stosowanie czegoś tylko w razie gorączki
Rożek u mnie się sprawdził. Miałam dwa, cienki i gruby. Co do kocyków to Was podziwiam. Przy pierwszym dziecku wpadłam do sklepu, kupiłam pierwszy lepszy, drugi cieńszy dostałam. Służą do dziś
Tośka na Perfekcyjną Panią Domu!A co do komplementów od Meżów-podobno wolą ich unikać, by nie przechwalić
U nas Mały nigdy nie miał problemów z bioderkami więc pieluchowanie, o którym wspominała Blubka było wręcz niewskazane.
Elaria, witaj, rozumiem Twój strach, poroniłam w lutym. Odkąd zaczęłam czuć ruchy, moje myśli coraz pozytywniejsze
Elaria lubi tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
nick nieaktualnyManiuś, dziękuję za powitanie.
Jak wspomniałam, reguluję cukry dietą na ten moment. Zobaczymy, jak się sytuacja rozwinie z biegiem ciąży.
Mam od kilku dni taką dziwną przypadłość. Jak dłużej postoję, np. przy zlewie to drętwieje mi skóra po zewnętrznej stronie ud. Jakby mi ją znieczuliło. Jak poruszam się dosłownie parę sekund to mija.
Ma ktoś tak?Maniuś lubi tę wiadomość
-
Manius tak jestem na insulinie rano i po obiedzie 4j w ramie a o godzinie 22 6j w udo.
Dziś jadę do diabetologia więc może ulec zmianie moje dawkowanie.
Dziewczyny mam dziś też wizytę o 14 u mojej gin.więc proszę trzymajcie kciuki bo jakaś niespokojne jestem
Wydawało mi się ze czuje ruchy a jakiś od dwóch dni nicmam nadzieję ze sobie wkrecam.
mon!ta^, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Jahoda9102 wrote:Dziewczyny powiedzcie czy uczucie zakwasów w pobrzuszu i ból jak przy zakwasach to może byc wina twardniejacego podbrzusza? Nie potrafię określić kiedy twardnieje mi brzuch.
Podpowiedzcie jak ustawić suwaczek na forum??
Kliknij w dowolny suwaczek i przeniesie cię na stronę z instrukcją co i jak -
Witajcie mamusie i dzidziusia..
Jahoda mysle tak samo jak Blubka ze te zakwasy to rozciągająca sie macica i wiezadla mnie tez tak dzis boli brzuch i towarzyszy mi bardzo często od początku ciazy..
Kuźwa u mnie prądu nie ma a za oknem szaruga masakra.. -
Witam sie w 17 tygodniu ajc jak ten czas leci..trzymam kciuki za wizytujace dzis mamusie..a ktora wizytuje jutro ze mna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 07:46
Demsik, Rudzik, bbee, monika_89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope ja cie podziwiam.mimo ze tyle juz przeszlas w tej ciazy to ty ciage pracujesz.szacun.
Ja dzis wróciłam do zywych ,czuje sie o niebo lepiej niz wczoraj mimo ze pogoda sie wcale nie zmienila jednak dlugie biesiadowanie mi nie dopisuje.jak ja wytrzymam 40meza mego???
Toska widze ze ty jak ja w kuchni,u mnie tez juz bigos,krokiety,uszka,pierogi,gulaszowa,kapusta z grzybami.potem wiem ze wszystkiego na raz nie dalabym rady bo organizm odmawia posluszenstwa.na poczatku przyszlego tygodbia robie juz ryby w zalewie octowej i sledzie zieone bo one jak stoja to sa epsze i kurczaka pikantnego.
Moj synek byl pieluchowany na bioderka.chusty nigdy nie stosowalam.jak hope wolalam klasc na brzuszek.
Megi hop hop:)toska_88, MEGI81 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
zastrzeŻona wrote:Tośka na Perfekcyjną Panią Domu!
A co do komplementów od Meżów-podobno wolą ich unikać, by nie przechwalić
)
Ja swojemu najpierw muszę powiedzieć, co chcę usłyszeć, i dodać "powtórz", a on powtarza - to są komplementy w jego wykonaniu
No dobra, cycki chwali sam
Tośka, ale z Ciebie PPD! Spodziewasz się nalotu gości na wigilii czy robisz tylko dla Was?
Belly mi właśnie oznajmił, że zaczyna się 5 miesiąc, yuppi! I witamy się w 18 tygodniu, jak ten czas leci, choć w sumie to bardzo mi się dłuży!Breezee, monika_89, Maniuś, Uszczesliwiona, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Heja heja, u mnie szpital... Młody chory, wczoraj o 5 pobudka i jazda do lekarza na dyżur... Oczywiście dyżurującego pediatry w mieście nie ma a internista u dziecka jeszcze mi nigdy nic nie zobaczyl... Tak tez było tym razem. Teraz od rana czekamy u pediatry... Kaszel masakryczny, specyficzny i zwykle zwiastuje u niego anginę. O 4 płacz ze nie może oddychać... Masakra... I tak druga noc. Padam choc dzień się jeszcze nie zaczął porządnie...