MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:Cześć laski jakby co to zyje.
W zeszłym tyg ptzed Wyjazdem próbowałam was nadrobić i napisac ale co chwila nowe strony i nie wyrobilam. W czwartek cala noc rzygalam az do rana i poszlam na przychodnie po kroplowke potem przeszło juz sie balam ze nie polece do meza ale polecialam. Bylo super. Nacieszylan sie mezem zwiedzilismy Londyn a w piątek poczułam pierwsze ruchy Laury:)
W sobotę zaczelam 5 miesiąci pewnie tyle mnie ominelo moze zrobi mi ktoras skrót? Albo łaski ktore byly u lekarza między 1-11 grudnia niech sie pochwala czy wiedza co w brzuszku
wieczorem pochwale sie co ostatnio kupilam dla corci:)
Klaudia N., Hope_ lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Ja dzisiaj byłam u nowej pani ginekolog i jestem taka na siebie zła
!!! Czułam że z tamtą jest coś nie tak a zareagowałam tak późno
okazało się że pani zrobiła mi genetyczne usg chociaż ne ma o tym zielonego pojęcia i połowy rzeczy nie zbadala ...dziś mi pokazała ta lekarka jak to powinno wyglądać . Ma super sprzęt i ten certyfikat cały ... powiedziała że na szczęście że dzieckiem wszystko dobrze i nie widzi nic czym mogłaby się martwić . Tamta lekarka dała mi skierowanie na badania niektóre za wcześnie a ta mi wpisała na jakie badanie krwi kiedy mam iść... eh całe szczęście że z dzidzia dobrze wszystko ... no i pani mnie uspokoiła z tymi guzami czyrakami i mówi że nie zagraża to na razie dziecku ale raczej to usuniemy. No i próbowała sprawdzić płeć ale dziecko dziwnie leżało ale dla niej też na 80 % dziewczynka ale mowi że już 23 na tych genetycznych będzie wiadomo na 100 % ... a ta nowa lekarka super , profesjonalna , super sprzęt i wgl ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 14:24
bezimienna, Kamilutek, Breezee, Klaudia N., Arwi, GoNia1979, natalia1354, sylwucha89, Maniuś, MEGI81, Rudzik, Uszczesliwiona, blubka, toska_88, bbee, zastrzeŻona, Madu1611, Hope_, Demsik, Agus26m, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
monika_89 wrote:nutka chustoświrka? piątka ! ja ubolweam że teraz mamy troche bana z noszeniem, mam nadzieję, że po połowkowych będziemy mogły się tulić, nowa chusta czeka
Ja już nie noszę bo synek cięzki, nosidło jest jakby tato ponosić chciał. Wczoraj się rozglądałam co by tu dziewczyńskiego kupić
Bo ja wyznaję zasadę, że chusta jednak dla dziecka, nie dla mamy do koloru ma być. I dotychczas były same niebieskości i zielenie, więc teraz będzie róż, czerwień!
monika_89 lubi tę wiadomość
-
Wreszcie mama ja również się pomodle.
Ja jestem zawiedziona dzisiejszą wizyta ;(
Zawsze chodziłam prywatnie do mojej gin a teraz kazała mi przyjść na kasę chorych żeby zrobić usg serduszka dziecka i porobić badania krwi (hiv itp) Ale niestety nie zrobiła mi usgwiec już miesiąc nie widziałam maluszka i zobaczę ja dopiero za miesiąc:(. Ważne że chociaż sprawdziła położna ze serduszko bije. Moi nic. Nie panikuje 12 się ale już prywatnie i w tym dniu mam również te usg serduszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 16:27
-
Wreszciemama trzymam mocno kciuki!
Kamilutek cośtam piszę,ale jest ciężej niż zwykle, a w tzw. międzyczasie wymyślam imię dla córki, zamawiam kosmetyki w gemini, kupuje gadżety na allegro, sprzątam, gotuję i ogarniam zwierzaki...więc wiesz tego pisania tam nie za wiele, a zostały mi 2 tygodnieKamilutek lubi tę wiadomość