MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wreszciemama tak myslalam ze szyjka dala o sobie znac.dobrze ze pojechalas na ip.kobieca intuicja jest niezwyke wazna.trzymam kciuki za posiew i aby ten tydzien zlecial szybko,wyniki byly piekne i zalozyli pessar wkoncu.swoja droga skoro wczesniej byl temat pessaru szkoda ze twoja gin na wszelki wypadek nie zlecila posiewu by by aktualy.ale nie ma co gdybac.my tu wszystkie sie za ciebie modlimy i kruszynke tez.bedzie dobrze bo innej opcji na naszym forum nie ma.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Kochana musi być dobrze, jesteś pod okiem lekarzy i bardzo dobrze, że zareagowałaś. Na pewno będzie wszystko w porządku, Oluś jest silny i musi zostać z mamusią
Wszystkie tu o Tobie myślimy i się martwimy, trzymaj się dzielnie i zobaczysz, że doczekasz terminu ;*
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
WreszcieMama dobrze ze pojechalas :* nie mogą Ci podać odrazu leków na wszelki wypadek żeby móc za 10 dni założyć passer nie zależnie od wyników? Przepraszam że się tak mądrze tylko tak myślę na głos że może tak się da? Wszystkie jesteśmy z Tobą i będziemy Cię trzymać w ryzach, my będziemy mieć optymizm i wiarę za Ciebie puki się nie podniesiesz na duchu. Pisz do nas i żal się, płacz, krzycz jeśli Ci to tylko chociaż troszkę pomoże. Olus jest bardzo silny i to też napewno przezwycięży !
-
WreszcieMama intuicja kobiety dobrze zrobiła karząc ci jechac na IP bylas wytrwala czekając na lekarza tyle czasu wszystko z miłości do Olusia.. Jesteś silna kobieta i będziesz wspaniala matka.. A w maju utulisz Olusia i będziecie go kochać nad zycie..
Trzymaj się i odpoczywaj jesteś w odpowiednim miejscu bede się dalej modlić za Was -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWreszcieMama, wiem, że jestem nowa i nie znam waszych historii, ale właśnie przeczytałam, że jesteś w szpitalu i z jakiego powodu i zmroziło mnie. Właśnie czegoś takiego się boję, że coś się będzie działo, a ja nic nie będę wiedziała, a potem będzie za późno. Niby te wizyty są co 4 tygodnie średnio, ale tyle się może zmienić w tym czasie.
Trzymam kciuki za Ciebie i Twojego maluszka! Niech szybko zabezpieczą tę szyjkę i niech wszystko skończy się dobrze. -
nick nieaktualnyWreszcieMama będzie dobrze. Napewno nie będą czekać tyle dni zeb6 założyć krążek jakby się coś działo tylko podleczą ok 2-3 dni i będą ratować ciążę. Swoją drogą zawsze bezpieczniej jest w szpitalu Jak w domu. Życzę wszystkiego dobrego i tak jak napisała Monika żeby okazało się to mniej straszne jak pisane . Co do wizyty to przecież miałaś mieć polowkowe 19 grudnia a nie w styczniu ale dobra nie czepiam się drobnych oszustw w skali takiej sytuacji. Napisz w jakim jesteś szpitalu może któraś z dziewcząt cie odwiedzi jak zapowiada się dłuższe leżenie? Olus napewno przetrwa
Zyrcia wydaje mi się że zastrzyk na plucka dają od 28 tc ale mogę się mylić. -
WreszcieMama ale po 22 tyg to jeszcze w tym roku! Na sylwestra będziesz mogła jeszcze potańczyć
zobaczysz będzie dobrze :*
Dziewczyny właśnie sobie przypomniałam! Dzisiaj miałam pierwszy sen erotyczny w ciążyale to śmieszne
moje dziecko nie było chyba zbytnio zadowolone z tego faktu bo tak mnie skopalo że się obudziłam
-
WreszcieMama ja również pomodlę się zaraz w Waszej intencji. Jesteś pod opieką fachowców i raczej nie będą czekali na wyniki posiewu i gdy trzeba będzie, to szybko zareagują i zatrzymają tą szyjkę. Kochana musi być wszystko dobrze i ja w to wierzę.