MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiedzialam, pamietam ze z Leo jak lezalam ze skurczami to cos u tym mowili ale nie pamietam kiedy to bylo dokladnie.
Nogi do gory i czekamy !! A my tu jestesmy z Toba
Ps. Zapomnialam ze lekarze to maja dziwne podejscie
18 tc i poronienie... smiech na sali...
-
WreszcieMama kochana Tośka i blubka ma rację, może napisz gdzie leżysz(o ile oczywiście chcesz, bo wiadomo możesz również woleć pobyć sama), to ktoś z forum może dałby radę Cię odwiedzić?
Ja żałuję, że nie mieszkam w Wawie, bo chętnie bym Cię wsparła.
Modliliśmy się za Hope i dzieciaczka i trzymaliśmy kciuki-i co-i jest dobrze!-u Ciebie też tak będzie-wszystkie w to wierzymy! :*
Idź tymczasem spać, bo pewnie za dużo emocji dziś i to też szkodzi dla Olusia i dla Ciebie, jutro będzie nowy dzień i z pewnością dużo lepszy.
Pamiętaj masz naszą modlitwę i wsparcie -
Hope_ wrote:Dziewczyny co na zatkany totalnie nos? mój Jasiek się obudził dzisiaj mega szybko z drzemki bo był zatkany (totalnie) i teraz też się już obudził i płacze, że nie może wąchać
jest totalnie zatkany, że nie da się nic ściągnąć/wydmuchać.
Mam w domu inhalator i z 10 psikaczy do nosa.... -
blubka wrote:Qasha Ty chyba ostatnio miałaś epizod z szyjką? Źle ci zmierzyli chyba nie? Weź przypomnij jak to było, może u wreszciemama jest podobna sytuacja
Niee, u mnie dobrze zmierzyli. Po paru dniach miałam powtórkę i już była twardsza i dłuższa.
U mnie niestety zły wpływ na szyjkę mają biegunki, ale niestety od lat choruję na przewlekłą biegunkę i nie tak łatwo jej całkowicie zapobiec bez leków. Dlatego ja już wiem, że po każdym biegunkowym ataku muszę się pokazać na kontrolę
Hope_ ja psikam wodą morską i na mnie działa lepiej niż jakiekolwiek krople, otriviny i inne. Ewentualnie jak jest tylko zatkany, ale nic nie cieknie to takie kropelki z apteki, co dajesz dwie krople na piżamkę/poduszkę i też pomagają -
hope inhalacja z soli fizjologicznej a potem masc majerankowa pod nosek Krysiowi to pomaga przy mega zatkanym nosku.
Woda morska swoja droga ale tak jak Quasha pisze o kropelkach na pidzamke ja zawsze parę kropli Amolu daje i juz jest lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 22:27
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 08:25
bezimienna, monika_89, Demsik, bbee, Moniqaaa, Espera, Kleopatra, Uszczesliwiona, marie_marie22, GoNia1979, Kamilutek, julita, zastrzeŻona, Arwi, karola81, Madu1611, Nieśmiała, sylwucha89, Rudzik, Uska, Breezee, Elmo13, toska_88, ag194, Camilia, Maniuś, Agus26m, Karissa lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama też trzymam kciuki. Będzie ok!
Dziewczyny wlaśnie czytam i nadganiam opuszczone posty. Ale wy co niektore macie maga brzuchole ciążowe - sweetaśnie! Macie fajne brzucholki... u mnie nie ma jeszcze takiej fajnej piłeczki
Przestalam tez czuć ruchy dzidzi. Chociaż byłam 9.12 u gina i jest wszystko ok. Ale wcześniej słyszałam chlupot wód płodowych czy lekkie pók.... a ostatnio nic ... co za grzeczny Dzidzionek to już nie będzie charakter po mamusi -
marie ciekawy zwyczaj z mikołajem, u nas pod choinkę prezenty przynosi dzieciątko, mikołaj był 6.12
Klaudia N. połowkowe to inaczej drugie prenatalne, tak samo ważne jak te pierwsze
Hope chciałabym tyle chust, ale mąz mnie ogranicza ;( choć nie dziwie sie bo sama wiem, że w tej chwlu nie mogę mieć 5 czy 10 chust za plus minuys 500 zł bo kredyt sam sie nei splacina katar w dzień raczej nic nie daję za to na noc stały zestaw: woda morska, odciągane, do noska nasivin a na nos maść majerankowa
WreszcieMama co za wiadomościwierzę, że bedzie dobrze i dotrwacie jak najdłużej. Dlaczeo w takij sytuacji nie mogą Ci już założyć pessara? druga rzecz chyba robiłaś osttanio jakieś badania w razie czego o ile dobrze pamiętam? Wcześniej ic nie mogłaś zrobić i tak byłaś czujna że pojechalaś na ip. Leż odpoczywaj, jesteśmy z Tobą
Elaria to może umów się z ginem co 3 tygodnie?Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama, bardzo Ci współczuję - zarówno samego problemu z szyjką, jak i tego, jak wielki stres musisz teraz przechodzić. Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i wysyłam pozytywne moce, żeby jak najszybciej udało się ustabilizować szyjkę, i żebyś - tak jak ktoś wcześniej napisał - mogła wywijać hołubce na Sylwestra (choćby w myślach - pozytywnych!).
Wszystko jeszcze będzie dobrze!
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Wreszciemama dziwne ze tak długo się czeka na posiew z szyjki o.0 ja miałam szybko w poniedziałek pobrane a we wtorek wynik był to było w szpitalu. Ale oni długo czekali i mówili że go nie ma tego wyniku dowiedziałam się że robią dla nich badania bruss i u nich już robiłam badania także konto online i mi nie mogli.mówić ze wyniku nie ma oni poprostu chcą przetrzymać pacjenta jak najdłużej także jeśli masz możliwość dowiedz się z jakiego laboratorium korzystają a nóż może masz i będziesz podglądać
bądź dobrej myśli bo smutasy nic nie dadzą
Hope inhalacja ale nie z soli tylko z nobud czy jakoś tak częste wyciąganie aspiratorem masc majrankowa i do wanny olejek eukaliptusowy.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami