MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
MEGI81 wrote:U nas też prezenty wszyscy wszystkim u teściów, a u mojej babci na Wigilii tylko dla rodziców, rodzeństwa, dziadków i wszystkich dzieci (jak już pisałam u babci na Wigilii jest około 35 osób i to już byłby bardzo duży wydatek dla wszystkich).
Wow, 35 osób!
To prawdziwie rodzinne Święta, tęsknię za takimi 
Ja w tym roku tylko z rodzicami i dziadkami w Wigilię, a w Boże Narodzenie będziemy tylko we 3, więc tak jakoś mało Świątecznie będzie. No ale trudno
Nie mogę się już doczekać Świąt z Kubusiem!
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
julita wrote:w tym roku każdy dostanie prezent od naszej małej rodzinki
zaszaleliśmy z prezentami ale to daje tyle radości! teraz część trzeba zapakować do samochodu a część zostaje i czeka do świąt prawosławnych 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1d4c63770f0.jpg
Jaka śliczna choinka
My będziemy ubierac dopiero 23ego lub nawet s Wigilię rano
Za to postoi długo
blubka lubi tę wiadomość
-
bezimienna wrote:Co do kocyka z wełny czesankowych, to właśnie go poprawiłam i dla zainteresowanych z 900 gram wełny wyszedł kocyk o wymiarach 50x85 cm wiec spory. Co do szalików i kominów to widziałam fotki, ale dla mnie to dość gruba wełna. Można poszukać trochę cieńszej - tak mi sie wydaje.
Co do prezentów, to ja mam wszystkie
u nas kupujemy wszystkim i od wszystkich dostajemy. Trochę tego jest, ale ja uwielbiam te święta.
Mam nadzieje, ze nic nie dostanę spersonalizowanego dla Zuzki. Ona to ona, dostanie prezenty jak sie urodzi. Taka egoistyczna jestem jeszcze w te święta. Nie lubię jak ktoś kupuje kobiecie ciężarnej body na 68 cm, na co ona ma sobie je założyć? Na duży palec od nogi ? Zreszta przyszłym ojcom dzieci nie kupuje sie takich prezentów.
Co do spiny na forum, nie jest to pierwsza i nie ostatnia, każdy ma prawo do wypowiedzenia sie i ja to szanuje. Ale nie lubię jak wulgaryzmy wchodzą w grę. Odechciewa sie czytać i wypowiadać. Ale ja sie mieszać nie będę.
Wreszciemama, ja odmówiłam za Ciebie modlitwę i mam nadzieje ze będzie dobrze.
Idę szykować do Gina... Już niedługo znów z mężem zobaczymy Zuzke, u mnie ruchów regularnych nadal brak, choć jestem szczupła, pewnie winne jest temu położenie łożyska na przedniej ścianie macicy. Mam nadzieje, bo trochę mnie to stresuje.
Dam znać pewnie pznym wieczorem co i jak, bo dziś czeka nas obiad na mieście - jak zawsze po wizycie i rundka po naszych rodzicach.
Monika dobrze, ze z dzidzia wszystko ok. Gratulacje!
Julita, czy ja dobrze pamietam, ze masz wózek joie?
szwagerka jak pisala karteczki to napisała Klaudia (i Laura:)) wiec moze dostane dwa:D tez bym wolala dostac cos dla mnie nie dla dziecka, wiadomo uciesze sie ze wszystkiego no ale prezent dla mnie ma byc dla mnie nie?
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:qasha my tez dopiero 23go jak wroci maz:) mysle po wizycie u ginpodjedziemy po zywa malutka choineczke:)
U nas też żywa zawsze, ale zobaczymy jak w tym roku będzie
U mnie 22 połówkowe i mama ma wtedy urlop, bo mamy w planach wielkie gotowanie
Więc choinki wtedy raczej nie zdążymy, chociaz kto wie, może wieczorem
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
To cos złe zakodowalam. Mój mózg czasem nie ogarnia w ciążyjulita wrote:Bezimienna to chyba ktoś inny jest zaopatrzony w ten wózek, bo ja mam po Anastazji - Tako City Marine

Klaudia mam takie samo podejście. Zuzka moze już dostać ale spersonalizowany dla niej
a ja to ja.
julita, MEGI81 lubią tę wiadomość

-
My też ubieramy zawsze w Wigilię rano.
Dziewczyny, które macie już dzieci takie półtora roku i w górę macie patenty na choinkę???
Boję się, że mała ją co chwila będzie molestować
co do prezentów, my robimy tylko rodzicom i chrześniakom. Kiedyś robiliśmy sobie wszyscy ale teraz nas jak tak dużo, że finansowo się już nie da

-
U Was już tak świątecznie, a ja jeszcze się nawet za sprzątanie nie wzięłam, masakra
ale przygotowań do Wigilii nie mamy za wiele, bo jak co roku spędzamy z moimi rodzicami, bo też z nimi mieszkamy a w pozostałe dni Świąt nikt nas nie odwiedza i pewnie my gdzieś wybędziemy. Ale nie narzekam, klimat świąteczny zawsze czuję, nieważne z iloma osobami
Arwi lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g

-
No i wróciłam. Złe wieści to takie, że moje dziecko na zdjęcie z profila się nie zgodziło no i wyszlo jako takie ale przynajmniej darmowe za to

No ale oprocz tego to pokazywalo swoje wdzięki z każdej strony jak na zawołanie
wszystkie wymiary w normie. Po prostu idealne!!!! Tak się cieszę 
No i nogi rozłożone jak do szpagatu, wasze kciuki pomogły
Jak myślicie, jaka płeć??

blubka, toska_88, julita, GoNia1979, Kleopatra, Hope_, Arwi, Kamilutek, Forbidden, bbee, natalia1354, Maniuś, dewa, aneta.be, Breezee, MEGI81, sylwucha89, marie_marie22, ag194, Uszczesliwiona, Anstice, monika_89, zastrzeŻona, sylwia1985, Uska, Agus26m, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulita ale super widok! Jak w kevinie
ja uwielbiam robić prezenty i je pakować a później widzieć radość w oczach jako rekompensatę za tysiące godzin spędzonych w internecie na poszukiwanie tych skarbów:-) ale nigdy nie było ich tak dużo. Mega fotka. Ja z choinka jeszcze czekam choć mały by sue cieszył ale niestety wszędzie tyle syfu od remontu że narazie to bez sensu póki się tego nie ogarnie . Pewnie ubiore p4zed sama wigilia.
julita, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ptasiorek?Moniqaaa wrote:No i wróciłam. Złe wieści to takie, że moje dziecko na zdjęcie z profila się nie zgodziło no i wyszlo jako takie ale przynajmniej darmowe za to

-
nick nieaktualnyMonika ale dorodny ptasior !!! Gratulacje
.
Ju u nas nie było problemów z choinka . Raczej jej nie dotyka choć w zeszłym roku bardzo się denerwowal że samochodziki drewniane wiszą na choince bo tak być nie może i jak je zdjelam był spokój:-) nie wieszj cukierków nie będzie kombinować
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
No to chyba mały siusiaczekMoniqaaa wrote:No i wróciłam. Złe wieści to takie, że moje dziecko na zdjęcie z profila się nie zgodziło no i wyszlo jako takie ale przynajmniej darmowe za to

Gratulacje!
Moniqaaa, mon!ta^ lubią tę wiadomość

-
Braxtona huginsa czy jakos tak yo sie pisze;)Qasha wrote:Mi gin powiedziała, że to się już mogą zaczynać te skurcze, ktorych nazwy nie umiem zapamiętać
Jakieś dwa nazwiska
I że to nie jest nic groźnego, po prostu macica tak pracuje.
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Siusior jak malowany
GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 13:28
Moniqaaa lubi tę wiadomość