MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mon!ta^ wrote:U mnie ciasto na pierniczki juz w lodówce a wyrabianie ciasta zajął się mikser
także dużo roboty nie miałam 
To ja akurat ciasto na pierniczki lubię ręcznie ugniatać, ma bardzo fajną konsystencję
I do tego jest lekko tłuste i sobie to traktuję trochę jak mini spa dla rąk
-
Carolina wrote:Hope. Nie ma sensu kupować ja ruchy zaczelam czuc w niedziele czyli w 19tc a go nie moja pierwsza ciaza i ja chudzina ( bylam) a lozysko to ja nawet nie wiem gdzie mam. Co prawda ruchy u mnie nie sa kopniakami tylko maly robi fikolki
Dziewczyny czy tylko moj synek został bezimienny? Ha hs
Kurcze walcze z mezem o imie i nie jest latwo. Dwie kultury i podobaja nam sie zupełnie inne imiona. Na chwile obecno cos nam wpadlo w ucho Lorian ale maz znalazl ze to dla dziewczynki a ja nie moge nic na temat tego imienia znalezc
Carolina ja mam podobny problem z imieniem a raczej z jego brakiem, jak we wtorek dowiedzieliśmy się że będzie Synuś to Mąż oczywiście zaczął wymyślać... tak wymyślał że w końcu zasnęłam hehe
Dziewczyny! ja też jeszcze ruchów nie czuję, ale staram się tym nie przejmować. Często w nocy się budzę i mam wrażenie że coś tam kopie ale nie mam pewności że to maleństwo. Czekam z Wami na mocniejsze kopniaki.
W ogóle tak wiele piszecie że ciężko nadążyć.... od poniedziałku nadrabiam weekend i jeszcze nie skończyłam.
Widzę, że mocna dyskusja się tutaj wywlokła ale po burzy zawsze wychodzi słońce więc ja liczę że wszystko wróci do normy. Trzymam kciuki za zdrowie WM i jej maleństwa, ale także za Was wszystkie
Gratuluje potwierdzonych Siosiorków i Grażynek! (strasznie mi wpadły w ucho te Wasze określenia i zaczęłam mówić "Wasyzm językiem"
Pozdrawiam!
Kleopatra lubi tę wiadomość
2017 -syn
2019 - córka -
Kurka chciałabym taka nianie tylko ciekawe co na to moj nie znajacy sie na niczym maz.. Pewnie stwierdzi ze wymyslam
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Julita z avatarem zaczęłam stosować zasadę ograniczonego zaufania...
Moniqaaa pisz na priv a napewno ci podam- milki nigdy nie odmowie choć muszę się pilnować bi coś mi zaczyna zalatywac cukrzyca jeśli chodzi o wagę.
Tośka chyba musisz mnie najpierw zaakceptować, tak? -
Hej dziewczyny, ja dzisiaj wizytuje pierwszy raz u jakiejs mlodej Pani doktor ze względu na jakąś infekcje, trzeci dzien już nie spie. Jestem ciekawa co mi powie i czy zobacze dzidziusia. Trzymajcie kciuki, bo już mam dosyć tej infekcji!Marta 267
-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Moniqaaa akceptuje cie taka jaka jesteś
ja tak jak Klaudia tylko odpisuje bo nie mam pojęcia jak napisac pierwsza bo w żaden sposób nie mogę do tego dojść i zaczynam to wiązać z brakiem abonamentu lub korzystaniem z telefonu.
Już odkryłam jak ! Musisz wejść w społeczność a potem w przyjaciółki i tam można pisać
;*

Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiania jest superpożyteczna! Ja kupiłam ją dość późno, bo coś jak córka miała około roku. Aż żałowałam, że nie wcześniej. Koniec z nasłuchiwaniem, czy dziecko śpi, czy aby nie obudziło się, nie płacze. Zwłaszcza u nas w domu, my na górze, dziadkowie na dole. Mogliśmy spokojnie wyjść przed dom na grilla, albo i do ogródka i wszystko było słychać.Klaudia N. wrote:Kurka chciałabym taka nianie tylko ciekawe co na to moj nie znajacy sie na niczym maz.. Pewnie stwierdzi ze wymyslam

-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Niania super sprawa ja nie wyobrażam sobie bez. Aż żałuję że miesiąc temu kupiłam nowa bo bym się skusila za te pieniądze. Z tego co pamiętam to ty Klaudia masz z monitorem oddechu?
no wlasnei sie okazało ze jest bez
ale kupie sobie taki do pieluchy doczepiany
a o tej niani co mam to moge sie wypowiedziec bo kuzynka ma ten sam
jest bardzo czuły i wszystko slychac
serio
fajna sprawa
ja nie wiem jeszcze jak u mnie sie sprawdzi ale oby dobrze

Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra