MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
toska_88 wrote:Moniqaaa akceptuje cie taka jaka jesteś
ja tak jak Klaudia tylko odpisuje bo nie mam pojęcia jak napisac pierwsza bo w żaden sposób nie mogę do tego dojść i zaczynam to wiązać z brakiem abonamentu lub korzystaniem z telefonu.
Niee, tu chyba jest tak, że PW da się tylko wysyłać do osób, które się ma w "przyjaciółkach". Ja mam jeszcze premium i też nie mam opcji, żeby tak komuś wysłać. Muszę dodawać do przyjaciółek, potem wchodzić w listę i dopiero mogę PW pisać. -
nick nieaktualny
-
Marta 267 wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj wizytuje pierwszy raz u jakiejs mlodej Pani doktor ze względu na jakąś infekcje, trzeci dzien już nie spie. Jestem ciekawa co mi powie i czy zobacze dzidziusia. Trzymajcie kciuki, bo już mam dosyć tej infekcji!
Trzymam kciuki! daj znać po
musi być dobrze!
Marta 267 lubi tę wiadomość
2017 -syn
2019 - córka -
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Ale na telefonie nie ma w ogóle opcji żeby wejść w listę przyjaciółek o to mi chodzi dlatego nie ma możliwości napisania wiadomości do kogoś z listy jak nie ma l8sty

Hmm, to nie wiem, co ci poradzić. Ja też korzystam z forum tylko na telefonie i u mnie lista przyjaciółek i wszystkie opcje są normalnie. -
aaa, dobrze, że się wyjaśniłotoska_88 wrote:Jest!!! Ale blondynka ze mnie!!! Ha ha.
Wyobraźcie sobie ze cały czas wchodziłam w społeczność ale w ustawieniach ha ha i tam faktycznie nie ma listu. Boże 21 wiek a tu u taka Ciemnota:-)
-
Marta kciuki zacisniete
U nas z imieniem nawet nie ma pomyslu wciaz jest baby a dla mlodszej corki moj brat
No coz do maja cos wymyslimy albo w koncu meza udusze za wymyslanie imion z seriali wenezuelskich ha ha
Nianie polecam super sprawa. Meza brat ma ta samo co Klaudia sprzedaje jest super wiec polecam
W koncu kurier zabral paczke moge isc na zakupy ufff -
Qasha ja bym na Twoim miejscu pomyślała o takiej taniej np BabyOno za stówkę. Moja siostra używała jej w dwupokojowym mieszkaniu i np. kiedy szła się kąpać to było dla niej bardzo przydatne. Z reszta ja tez ją mam w dużym domu z ogrodem i nie zamierzam wydawać kasy na te za tysiaka. Wg. mnie zbędny gadżet. Ale kto co lubi i ile ma kasy
Arwi lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Qasha ja bym nie kupowała. Ja mam duży dom, dwupiętrowy wiec to jest konieczność dla mnie ale Ty nie potrzebujesz

No tak, w dwupiętrowym domu to co innego
A my albo to mieszkanie, albo mój pokój w Zabrzu, albo coś wynajętego (albo kawalerka albo też 2 pokoje), więc czy nam się to przyda... Chyba też bardziej się skłaniam ku temu, że nie. Ale wszyscy o tym dyskutują to się zaczęłam zastanawiać
Jeszcze to przemyślę
Zobaczę też, co Marcin myśli na ten temat
-
nick nieaktualnyQasha ja bym kupiła taka tania . Przyjdą do was goście itp zawsze będziesz spokojniejsza jak będziesz na bieżąco wszystko słyszec nóż ciągle latać do pokoju sprawdzać. Poza tym zawsze się przyda na wyjazdy. Poszukaj nawet używanej.
Laski co do czekolad- Moniqaaa w 100% wierzę Ci ze byś ją wysłała ale tak serio- to była zabawa z mojej strony i fajnie ze co u niektórych udało się trafić ale przesyłka przewyższa wartość czekolady mi grozi cukrzyca a w dodatku na pocztę trzeba się fatygowac. Umówmy się więc tak że każdy któremu poprawnie zgadlam plec kupi jakieś male przeslodkie buciki dla swojego maluszka od e cioci Tosi - i koniecznie proszę o foto:-)
Arwi, marie_marie22, Uszczesliwiona, Maniuś, Uska lubią tę wiadomość
-
A moze byc co innego?toska_88 wrote:Qasha ja bym kupiła taka tania . Przyjdą do was goście itp zawsze będziesz spokojniejsza jak będziesz na bieżąco wszystko słyszec nóż ciągle latać do pokoju sprawdzać. Poza tym zawsze się przyda na wyjazdy. Poszukaj nawet używanej.
Laski co do czekolad- Moniqaaa w 100% wierzę Ci ze byś ją wysłała ale tak serio- to była zabawa z mojej strony i fajnie ze co u niektórych udało się trafić ale przesyłka przewyższa wartość czekolady mi grozi cukrzyca a w dodatku na pocztę trzeba się fatygowac. Umówmy się więc tak że każdy któremu poprawnie zgadlam plec kupi jakieś male przeslodkie buciki dla swojego maluszka od e cioci Tosi - i koniecznie proszę o foto:-)
bo ja ciuszków raczej nie kupuje bo mam hehe
-
nick nieaktualny
-
Hehe, co mi się wyświetliło na facebooku : http://www.superstyler.pl/dziecko/dlaczego-dopiero-przy-drugim-dziecku-zdecydowalam-sie-na-elektroniczna-nianie/
Ale to taka reklama
Chociaż ja wam powiem że duuuużo używam niani. Jak jeździliśmy na wakacje, zostawiliśmy małego w pokoju, jak szliśmy na imprezę typu wesele to zostawiliśmy w pokoju i bawiliśmy się na dole, latem siedzimy w ogrodzie a niania z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 15:48
MEGI81 lubi tę wiadomość