MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry, moje dziecko zaczyna w końcu o sobie regularnie dawać znać
Esepera powodzenia na badaniachSzybkowar super sprawa, ja bym brała
Megi przykro mi z powodu dziadkaJeśli czujesz się na siłach idź. Zawsze możesz wyjść w trakcie
Jahoda lekarz
nadia łatwo, raz dwa sie nauczysz. Ja za kopertowymi nie przepadałam
Forbidden uwierz, że w 9mc brzuch będzie tak wielki że zaryzykujesz wołanie męża na golenieag194, Maniuś, Espera lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Za niedługo zgubię głowę!! W tamtym tygodniu zapomniałam czapki w autobusie i odjechał z nią w siną dal, aż mi się ryczec chciało, bo dopiero ją kupiłam i była droga. W domu zamówiłam drugą. No i co wlasnie zrobiłam?????
DOKŁADNIE TO SAMO!
Wrrrrrr.
Zastrzelcie mnietoska_88, ag194, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Moi tescie tez chcieli wybierac szczegolnie tesciu
I gdyby tak mialo byc mały byłby pewnie duilio po nim ha ha albo Jesus cholera wie ale na pewno nie cos na co bym sie zgodziła chociaz tesc ma 3 synow i wszystkie imiona nawet spoko
JeanPaul
JeanPierre
JeanVictor
Ale to kultura nie nasza a ja po.prostu przywyklam do niej
Sylwia ładny brzusio bardzo zgrabny -
Hej
Pamiętacie mnie jeszcze?
Strasznie długo mnie nie było...Teraz też piszę na raty bo synek mój wisi mi przy nodze..
U nas jak męża nie było (wyjechał na kontrakt na statki) to nawet nie miałam chwili dla siebie...a odkąd wrócił to zaczął pracę też tu na miejscu i nie ma go od rana do nocyWszystko i tak muszę robić sama a do tego zdecydowałam się na studia podyplomowe (wczesne nauczanie języka angielskiego).
Nie obiecuje, że od dziś będę tu codziennie ale częściej tak...
Ostatnio dużo zmian. Niektóre na plus inne na minus
Ze mną wszystko dobrze, z dzidzią też
Rośniemy na potęgę
Jutro mamy wizytę u ginekologa i mam nadzieję dowiemy się czy tym razem będzie córa (tak ostatnio lekarz sugerował) czy drugi syn
Przepraszam za nieobecność i pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :*
Forbidden, monika_89, sylwucha89, GoNia1979, Breezee, Hope_, MEGI81, marie_marie22, Uska, kamyla112, Kamilutek, bezimienna, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:moja teściowa chciała Franek albo Stanisław dla mojego pierwszego synka a jak będzie córka to mowiła że Jadwiga albo Maria - no masakra ale wiem chodzi jej o świętych bo ma bzika na punkcie kościoła i jak dowiedziała się że będzie Nikodem to nie była zadowolona dopóki ksiądz po kolędzie nie powiedział że bardzo ładne imię - ciekawe co teraz będzie aż się boję - powiedziałam mężowi że tylko my będziemy wiedzieć o płci jak się ujawni a każdemu będziemy mówić że nie wiemy
Sylwia mi się akurat imiona wymyślane przez Twoją teściówkę podobają, bo lubię takie tradycyjne. Ale tez bym nie chciała,żeby mi teściowa imię wybierała dla dziecka.
Swoją drogą moi teściowie nie wiedzą jeszcze nawet o ciąży, ale dostaną prezent pod choinkę w postaci informacji o wnuku. Ponieważ mieszkają na drugim końcu Polski i nie będziemy się widzieć na święta w tym roku, to dostaną w ramach prezentu kopertę do otwarcia po wigilii, a w niej kartka z bocianem i zdjęcie małej z usg i info,że zostaną dziadkami.
aneta.be, marie_marie22, Kamilutek, natalia1354, bezimienna, Hope_, Karissa lubią tę wiadomość
-
Mój teściu zawsze mówi że obojętnie jakie imię byleby nie ,,czarna dupa'' haha ;p U mnie bardziej mama chciałaby w to wnikać, ale zawsze mówię że ona już swoje imiona wybrała
Moniqaa kup se na sznurkach ;p
MarliOne witajOczywiście że pamiętamy
-
Ju14 wrote:Dzień dobry!
Megi bardzo mi przykro, trzymajcie się! Mojego męża dzieci na pogrzebie swoich dziadków były ( młoda 6 lat, starszy 10lat), ale właśnie tak jak Ty chcesz zrobić, nie stały zaraz na samym przedzie. W kościele też nie siedzieli z nimi bardzo blisko.
Jeśli chodzi o grażynkę, to w poprzedniej ciąży dawałam jakoś radę do końca sama ogarniać, chociaż mój mąż był bardzo chętny do pomocy
Jeśli chodzi o bodziaki, to ja miałam sporo wkładanych przez główkę. Później zaczęła się gonitwa za kopertowymi. Moja mała miała obustronne zwichnięcie stawów biodrowych i miała bioderka nastawiane. Później miałą założoną rozwórkę Koszli i nie mogłam jej tego ściągać, więc była ubierana tylko w body i włąśnie te kopertowe, bo innych nie dało się założyć przez szelki, których nie mogłam odpinać... wtedy też nie była kąpana i to dość długo, bo przez dwa miechy. Do dzisiaj chodzimy na kontrolę do ortopedy. Najważniejsze, że nie doszło do martwicy, ale teraz po porodzie też bardzo szybko pójdę z maleństwem na usg bioderek.
Miało być: mojego męża brata dzieci
lilou lubi tę wiadomość
-
Ju14 wrote:Dzień dobry!
Megi bardzo mi przykro, trzymajcie się! Mojego męża dzieci na pogrzebie swoich dziadków były ( młoda 6 lat, starszy 10lat), ale właśnie tak jak Ty chcesz zrobić, nie stały zaraz na samym przedzie. W kościele też nie siedzieli z nimi bardzo blisko.
Jeśli chodzi o grażynkę, to w poprzedniej ciąży dawałam jakoś radę do końca sama ogarniać, chociaż mój mąż był bardzo chętny do pomocy
Jeśli chodzi o bodziaki, to ja miałam sporo wkładanych przez główkę. Później zaczęła się gonitwa za kopertowymi. Moja mała miała obustronne zwichnięcie stawów biodrowych i miała bioderka nastawiane. Później miałą założoną rozwórkę Koszli i nie mogłam jej tego ściągać, więc była ubierana tylko w body i włąśnie te kopertowe, bo innych nie dało się założyć przez szelki, których nie mogłam odpinać... wtedy też nie była kąpana i to dość długo, bo przez dwa miechy. Do dzisiaj chodzimy na kontrolę do ortopedy. Najważniejsze, że nie doszło do martwicy, ale teraz po porodzie też bardzo szybko pójdę z maleństwem na usg bioderek.
Miało być: mojego męża brata dzieci
-
Dzień dobry,
Witam się w 21. tygodniu ciąży!
Na belly już 50% za mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 12:24
Camilia, sylwucha89, Uszczesliwiona, sylwia1985, marie_marie22, Rudzik, kamyla112, Kamilutek, bbee, monika_89, Uska, Breezee, bezimienna, Hope_, Espera, zastrzeŻona, Kleopatra, Maniuś, Karissa, Agus26m lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jeśli chodzi o ruchy, naprawdę nie ma co się jeszcze martwić i porównywać. Ja w pierwszej ciąży poczułam dopiero w 23 tygodniu i wszystko było ok. Łożysko miałam na przedniej ścianie i do końca ruchy najbardziej wyraźne bbyly po bokach brzucha.
Muszę wam się pochwalić!Czeka mnie szalony przyszły tydzien.
BYła właśiccielka wczoraz zadzwoniła, że we wteroek przekaże nam klucze do domu, więc my przez weekend pakujemy wszystko, żeby na święta być już u siebie! Jak ja się cieszę.
I będę m ogła już kupować rzeczy dla małej, bo teraz się wstrzymywałam, zeby nie nosić 2 razy;)
Arwi, monika_89, Uska, bezimienna, Espera, Maniuś, Karissa lubią tę wiadomość
-
Jestem już po rozmowie z Synkiem. Kacperek się popłakał, ale powiedział, że teraz Dziadziusia nie będzie już nic bolało i w niebie będzie miał dobrze. Będzie mógł do niego mówić, ale nie usłyszy odpowiedzi. Powiedział też, że szkoda, że Dziadek nie zobaczy Mikołaja i wtedy ja się popłakałam. Wytłumaczyłam mu jak wygląda pogrzeb, co będzie się działo. Uprzedziłam też panią w szkole, że to będzie pierwsza w życiu Kacperka taka informacja i nie wiem, jak to zniesie emocjonalnie. Pani jutro obiecała zwrócić na niego większą uwagę, czy za mocno nie przeżywa. Będzie dobrze.
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
Śliczne macie brzuszki
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiaj wizytujace i czekam na dobre wiadomości
Breezee ciuszki przepiękne
Nadgoniłam Was na forum, ale nie jestem w stanie wszystkim po kolei odpisać. Wybaczcie.Breezee lubi tę wiadomość