MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamilutek dokładnie jeżeli wiemy o jakiś problemach, to mozna się odpowiednio na to przygotować, wybrać odpowiedni szpital itd. A jeśli chodzi o argument ceny to jest to 1 z 3 badań refundowanych na NFZ i można zrobić całkiem za darmo jeśli nie mamy możliwości zapłacić za badania.
-
Cześc
Karissa nie przejmuj się, póki nie ma dużego brzucha i dziecko nie kopie faceta porządnie do nich do końca nie dociera że to sie dzieje na prawdę, daj mu czas, musi sie oswoić że to już faktycznie trzeba powoli kompletować wyprawkę
Uszczęsliwiona dobre założenia i w takim razie dobry fotelik
Maniuś gratuluję 6mc!dla mnie ta ciaża to też expres
Kamilutek ostatnio jak miałam dużo wolnego to też mi się dłużyło, teraz czas pochłania Paula wiec ciąża leci migiem, pewnie o to chodzi też Maniuś
Camilia juz CIę lekarz wysłał na glukozę? przyneiś dobre wynikiKamilutek, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja nie muszę przekonywać Męża do zakupów
wręcz przeciwnie - gdybym go nie stopowała, to miałabym juz całą szafkę rzeczy w rozmiarze 56 i 62
a już hitem było, jak chciał kupić Mikołajowi buty Messiego (piłka to jego hobby) i musiałam długo tłumaczyć, że na początku nie będą wcale potrzebne, a później nie wiemy jaki rozmiar. Ja mam już syna z pierwszego małżeństwa, a Mikołaj będzie pierwszym dzieckiem mojego obecnego Męża i on zwariował na tym punkcie. Chciał nawet pampersy ostatnio kupić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 10:44
malgorzatka199, Hope_, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonika_89 ja mam czasem wrazenie ze do mojego M bardziej dociera niz do mnie...
taka jakaś od poczatku bezobjawowa ta ciaza poza bolami brzucha. Teraz brzuch niby juz widoczny, ale kopniakow ni ma
i jakos tak sie do konca oswoic z tym nie mogę. A dziecko chciane w 100%
sama do niedawna odkladalam wyprawke, ale po zrobieniu listy uznalam ze po polowkowym rusze na sklepy...
Dziewczyny jest gdzies jakas lista? Bo na pierwszej stronie widzialam, ale jakas biednaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 10:46
-
Uszczesliwiona wrote:Hej dziewczyny ja właśnie czekam u endokrynologa
Spirit podziel się jak przekonałas męża że macie mało czasu?bo mój już ma mord w oczach
PS. Podobno od stycznia mają iść ceny wózków w górę, wiadomo którejś coś o tym?
2017 #1
2019 #2
-
Dziewczyny zgodnie z Waszymi sugestiami nie idę dzisiaj na pożegnanie Dziadka w krematorium. Nie będę widziała otwartej trumny i przygotowań do palenia.
Jutro z Synkiem idziemy do kościoła i na pogrzeb, ale będziemy się trzymali raczej z tyłu żeby nie było bardzo dużych emocji. Będziemy towarzyszyli Dziadkowi w ostatnim pożegnaniu i nie będzie mnie męczyło sumienie, że nie poszłam. Mój były Mąż powiedział, że w kościele stanie z nami z tyłu i ma cmentarzu też i że Kacperek i ja mamy nie przeżywać silnych emocji. Jestem mu bardzo wdzięczna, że zrozumiał i to zaakceptował.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 10:53
Kleopatra, bbee, Kamilutek, Hope_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dewa ja rano jestem głodna wiec zjem wszystko.
Uszczęsliwiona wysokie TSh ale dobrze że leczysz.
Wreszcie mama dobrze że założyli. Może teraz będzie już spokojniej.
Karissa pogadaj z nim, bo tak będziesz się zadręczać pytaniami. Może chciał po prostu wybrać z Tobą w tym sklepie gdzie pracuje? Mój mąż się specjalnie tez nie interesuje zakupami ciuszkowymi. Niania, wózek to tak, ale ubranka to lubi tylko oglądać jak ja kupie ;p
Ja dzisiaj po pracy jadę na spotkanie świąteczne do młodszego, do przedszkola. Będziemy dekorować pierniki, itp.
Co do połówkowych to uważam tak samo. W dzisiejszych czasach dużo rzeczy da się zoperować już w brzuchu matki, albo odpowiednio przygotować się do porodu, np. obecność kardiologa itp.
WreszcieMama, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Jahoda9102 wrote:Dziewczyny a czy te polowkowe robią w 3d? Chodzi mi o to czy za dopłatą czy normalnie w cenie? Głównie chodzi mi o Łódź
Ja na pierwszych genetycznych nie miałam 3d, teraz też raczej nie będę miała, a nie interesowałam się czy można i ewentualnie za ile zrobić dodatkowo. -
Ja chce zrobić to badanie, bo dla mnie to tak samo ważne jak dla Was. Poprostu teraz przydarzyla nam się taka sytuacja,że nie mozemy sobie w tym momencie pozwolic na to badanie kazda z nas wie ze koszt to ok 320zl przynajmniej u nas. Do kiedy mozna wykonac to badanie ? Sa okreslone tugodnie tak jak przy prenatalnych? Musielibyśmy poczekac do przyplywu gotowki i nie wiem czy sie jeszcze zalapie.