MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:ja się dziwnie czuję, niby jestem głodna a na nic nie mam ochoty. Brzuch mam strasznie wielki, taki nabrzmiały i bolesny. Ale nie jak na okres tylko tak dziwnie. Wiec że się mówi że przy 3 ciąży ciążowe ciuchy stają się twoimi normalnymi ale żeby tak od razu ;p
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
hej kobotki,wlasnie ja tez sie czuej jakas taka nabrzmiala cala,nawet weszlam na wage ale jest normalnie,moze to takie uczucie tylko i ciagnie mnie jakos jakby prawy jajnik dzis od rana.ale plamienie sie skonczylo cale szczescie.pozdrawiam i milego dnia
-
Kleopatra wrote:ja się dziwnie czuję, niby jestem głodna a na nic nie mam ochoty. Brzuch mam strasznie wielki, taki nabrzmiały i bolesny. Ale nie jak na okres tylko tak dziwnie. Wiec że się mówi że przy 3 ciąży ciążowe ciuchy stają się twoimi normalnymi ale żeby tak od razu ;p
-
hej Dziewczyny:)
Byłam u gina i w poczekalni tylko szukałam gdzie jest wc, myślałam, że nie wytrzymam i zwymiotuję. Jeszcze tak nie miałam. Od trzech dni mnie naciągało ale tak lekko, a dzisiaj masakra. Nawet teraz zastanawiam się czy nie polecę.
Smaku nie mam dalej.
Niestety plamię cały czas od tygodnia, to bardzo lekkie plamienie i tylko na papierze w kolorze kremowym lub beżowym - martwię się jak to się skończy.
U gina dzisiaj duuuży, ładny okrągły pęcherzyk z zarodeczkiem w środku. Nie wiem jak duży zarodek, bo niestety byłam na NFZ (po cichu liczyłam na zniżkę na leki i nie dostałam) i lekarz był taki opryskliwy, że pytać się o cokolwiek to wielki strach. W każdym bądź razie mimo plamienia pęcherzyk zdecydowanie dużo większy niż w tamten piątek.Mabelle, Kleopatra, promyczek 39 lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Breezee ważne, że dzidzia rośnie, ja z młodą plamiłam od 7tc przez bite półtrora tygodnia, właśnie taką kawą z mlekiem, toffi a ciaża rozwijała sie dobrze, u Ciebie będzie podobnie
odpoczywaj w miarę możliwości
Breezee lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja tez dziś miałam przy podtarciu taka kawę z mlekiem, taki lekki beżyk.Juz jestem cała usrana po kokardki i nie wiem jak dotrzymaćm do poniedziałku.Chyba w głowę dostanę fioła.Mam nadzieję że to przejściowe
-
w pierwszej ciąży kórą poroniłam od razu był brązowy śluz z skrzepami, w drugiej ciąży toffi i wszystko jest ok. Odpoczywajcie, zajmijcie czymś myśli, będzie dobrze, wszystkie urodzimy w maju
Breezee, Kleopatra, Camilia lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
julita piękne my dla Pauli mamy body "będę starszą siostrą" i jutro jedzie w nim do dziadków na kawę
moi rodzicie dowiedzieli sę dziś bo wyjeżdżają i wracają dopiero w nd wieczoremManiuś, promyczek 39, julita lubią tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Heja a ja strasznie szybko się męczę. Jak nigdy masakra. Wcześniej to po 12 km mogłam chodzić a teraz to wyjście do sklepu dla mnie jest maratonem taka osłabiona jestem.
Ja swojego synka nie usypiam kładę do łóżeczka dobroć mowie i wychodzęCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Trzymam kciuki za wizyty. Ja ide dopiero za 15 dni!!! Ciekawe czy wytrzymam : D Synek sie budzi, koniec laby...
-
Moniqaaa wrote:Powodzenia Monika dzisiaj, daj nam znać jak najszybciej chociaż przeczytam dopiero o 23, bo o tej kończę pracę miłego dnia dziewczyny!!!
Miłego dnia Monia
ja w pierwszej ciazy pracowałam do 38+5 myslalam ze urodzę w pracy
Ale niestety w Uk nie ma L4 pracuje sie ile sie da
Naszczescie nie mam mdłości w pierwszej tez sie obyło bez tylko zapachy wstręt ale da sie przeżyć -
Lwica wrote:Miłego dnia Monia
ja w pierwszej ciazy pracowałam do 38+5 myslalam ze urodzę w pracy
Ale niestety w Uk nie ma L4 pracuje sie ile sie da
Naszczescie nie mam mdłości w pierwszej tez sie obyło bez tylko zapachy wstręt ale da sie przeżyć
Dziękuję Lewica, tobie również miłego dnia życzę.
No ja będę pracować ile tylko będę mogła i na szczęście też nie mam mdłości jak narazie tfu tfu tfu...Lwica lubi tę wiadomość