MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pół nocy nie spalam i zdycham. Młody w poniedziałek skończył antybiotyk a dziś w nocy obudził się z paskudny kaszlem... I od 2 do 5 nie spalam... Na dodatek zaczynają się mdłości, muli mnie całymi dniami a zwymiotowac nie mogę.. .
-
A co do nocowania dzieci poza domem. Mój Staś miał 5 miesięcy jak moi rodzice wzięli go na noc. Jeszcze karmiłam piersią. Pokarm dałam położony i zrobiliśmy grilla dla znajomych... Ta jedna noc wtedy była mi bardzo potrzebna.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Espera to możemy sobie ręce podać z tymi nockami...
Ag polecam świeży imbir i rzuć, podgdyzac. Dla mam są krople imbifem, tabletki mammamarin mama i czopki ale nid pamiętam nazwy
Co do mocowania to młoda 2 razy spala u teściów jak byliśmy na weselu a teraz w weekend robimy 30stke męża w górach i nie planujemu brać Paulo wiec ma tam zostać od soboty pp południu do nd po południu. Pewnie ja to zniose gorzej :pWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 09:17
ag194 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Witajcie
Mnie dziś muli od rana znów! !!
Znalazłam cudowne cukierki imbirowe i dziś sobie "ciumkam ". Trochę lepiej po nich.Chociaż szału nie ma.Herbatka z imbirem tez zaliczona i wciagnelam pół bułki z masłem na siłę.Mam nadzieję że nie będzie mnie trzymać do 4 m-ca jak w poprzednich ciążachblubka lubi tę wiadomość
-
U mnie jak narazie oprócz kilkukrotnych zawrotów głowy objawów brak, w ciąży z Nikolą zwymiotowałam raz a mdłości to może z 10 razy miałam. Mam nadzieje, że i tym razem tak będzie chociaż z drugiej strony martwi mnie brak objawów :p
-
U mnie jak narazie oprócz kilkukrotnych zawrotów głowy objawów brak, w ciąży z Nikolą zwymiotowałam raz a mdłości to może z 10 razy miałam. Mam nadzieje, że i tym razem tak będzie chociaż z drugiej strony martwi mnie brak objawów :p
-
Ja jak mój starszy miał 7 miesięcy to poleciałam do Barcelony na weekend. Kurcze ale masakra, karmiłam piersią i wszędzie musiałam ściągać ;p Teściowej zostawiłam swoje mleko ale nie chciał pic z butli i karmiła go łyżeczka ;p Jak młodszy miał 8 miesięcy poleciałam do Malagi i zostawiłam chłopców z mama. Dała radę mimo że tez karmiłam
Teraz jak chłopcy są więksi to często nocują u dziadków. Razem bardzo broją wiec zazwyczaj w piątek na noc zostaje starszy a w sobotę młodszy -
nick nieaktualny
-
Tunguska wrote:Moze chociaz uda mi sie przywitać. Chyba z wami nie popisze
u mnie objawów praktycznie też nie ma. I też mnie to martwi. Mi mnie nawet piersi nie bolą - ba rosnąć też nie rosną. Może mam mniejszy apetyt i nie na wszystko, ale generalnie nic mi nie dolega i też się tym stresuję...
-
Kto dziś wizytuje?
Nie ma żadnych wiadomości od założycielki wątku? Ciekawe co z nią...
Nie pamiętam która z Was(przepraszam) pisała że ma jakąś listę i może ją prowadzić... Myślę że sprzydało by się, bo tak dziwnie jakoś bez listy...
Miłego dnia życzę Wam kochane -
ja się dziwnie czuję, niby jestem głodna a na nic nie mam ochoty. Brzuch mam strasznie wielki, taki nabrzmiały i bolesny. Ale nie jak na okres tylko tak dziwnie. Wiec że się mówi że przy 3 ciąży ciążowe ciuchy stają się twoimi normalnymi ale żeby tak od razu ;p
Maniuś lubi tę wiadomość