MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
tez nie lubie prasowac :p ale za to kocham sprzatac i gotowac
Właśnie ząb "mądrosci " przebił się przez moje dziąsło . posram się z bólu < sorry > ale na prawdę boli okropnie :c
Moj kochany facet wziął sobie wolny piątek żeby zdążyć przyjechać z jeleniej do Łodzi na Usg... kocham go za to ♥ nie opuścił ani jednego usg
.
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia pociesze Cię
jęk myślisz że jest źle bo idzie Ci 8 to pomysł że mogą Ci iść dwie po tej samej stronie
nie polecam, mam ochotę oderwać sobie szczękę razem z uchem bo tak promieniuje a to już 3tyg :* damy radę dla naszych maluszków :* ale po porodzie to chyba zjem całe opakowanie ibupromu z tęsknoty
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:Klaudia pociesze Cię
jęk myślisz że jest źle bo idzie Ci 8 to pomysł że mogą Ci iść dwie po tej samej stronie
nie polecam, mam ochotę oderwać sobie szczękę razem z uchem bo tak promieniuje a to już 3tyg :* damy radę dla naszych maluszków :* ale po porodzie to chyba zjem całe opakowanie ibupromu z tęsknoty
JA wgl zauważyłam że w trakcie ciąży odzywają się wszystkie możliwe dolegliwościhaha
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
nick nieaktualny
-
Koleżanka ma do mnie przyjść niedługo a ja obudziłam się padnieta. Idę jeszcze spać ba chwilę, ciekawe czy budzik mnie obudzi czy dopiero dobijanie do drzwi. Zupełny brak siły, oczami wyobraźni już widzę przekraczanie krwi ba porodowce2017 #1
2019 #2
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt, same dobre wiadomości
Monika, co do szwagra z żoną to my się już po prostu przyzwyczailiśmy. Ale i tak przykre.
Piszę z Tel. I nie pamiętam, która z Was pisała, że trzeba patrzeć na ile organizm pozwala. A u mnie w tym problem, że czuję jakbym miała zero energii i muszę się zmuszać. Nie wiem kiedy jestem blisko przeholowania. Roboty huk, trzeba robić to robię.
Monika, a po cc nie trzeba być 5 dni w szpitalu ?
Klaudia i Uszczęśliwiona, współczuję z zębami:( mi też cos ostatnio 8mka się przebijała teraz w ciąży ale nie przebiła do końca i na razie cisza. A pierwsza 8mka mi się przebiła po porodzie dopiero.
Małgorzatka, super że jednak ta Twoja szyjka jest odpowiedniej długościlekarz ciapa, ten wcześniejszy...
Wstałam po 5.00 i dzięki temu mogłam Was nadrobić. W ciągu dnia się nie da. Postaram się Wam wstawić zdjęcie z jasełek mojej Hani. Tylko bez cytowania ;)nie da rady obrócića no i córka rozczochrana bo po całym dniu w przedszkolu były jasełka;)a rano ją specjalnie ładnie czesałam...
Kawa i do roboty... Dzisiaj muszę udekorować pierniczki i ubieramy choinkę. Sprzątanie tzeba skończyć też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 12:47
Mabelle, Moniqaaa, Kamilutek, bezimienna, Uska, MEGI81, Kleopatra, sylwucha89, monika_89, Uszczesliwiona, marie_marie22, Maniuś, zastrzeŻona, rybka33, Camilia lubią tę wiadomość
-
O matko bbee, ty to na bezsenność cierpisz heheehe.Ja właśnie wstałam,ciemno i zimno. Jak mi się nie chce nic.Ale nie ma co jeczec, czas budzić dzieci do szkoły.Ja do pracy na 8 i jeszcze jutro, potem urlopik
Dobrego dnia -
Mabelle wrote:O matko bbee, ty to na bezsenność cierpisz heheehe.Ja właśnie wstałam,ciemno i zimno. Jak mi się nie chce nic.Ale nie ma co jeczec, czas budzić dzieci do szkoły.Ja do pracy na 8 i jeszcze jutro, potem urlopik
Dobrego dniaa rano obowiązkowo lektura, chwila na neta i szykowanie córki do przedszkola. W domu jestem o 8.30 i do roboty...
-
Dzień dobry
ja szykuję syna do szkoły, zawiozę go i wracam do domu na szybki prysznic i jadę na wizytę podglądać Mikołaja
Mąż o 6 rano wrócił z nocki, ale kazał się obudzić, bo też jedzie do lekarza
Moniqaaa, Arwi, Demsik, bezimienna, Kamilutek, malgorzatka199, Kleopatra, Uszczesliwiona, Maniuś, Karissa, rybka33, Camilia lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:Piszę z Tel. I nie pamiętam, która z Was pisała, że trzeba patrzeć na ile organizm pozwala. A u mnie w tym problem, że czuję jakbym miała zero energii i muszę się zmuszać. Nie wiem kiedy jestem blisko przeholowania. Roboty huk, trzeba robić to robię.
Mam ten sam problem, nie wiem, kiedy przestać, zanim jest za późno i wszystko mnie boli. Z drugiej strony tak trudno mi się zmusić do roboty, że jak już się zmuszę, to chcę ten swój "entuzjazm" wykorzystać na maxa.
Megi powodzenia na wizycie!
Spirit, koleżanka odwiedza Cię o 6 rano????MEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Super ze nasi mezczyzni uczestnicza w wizytach.to wzmacnia wiez.
Meldujcie sie po wizytach;)milo czytac takie wiadomosci.
Ja dzis spac nie moglam wiercilam sie jak wiercipieta.masakra jakas.
Milego dzionka dla was:)
MEGI81, Arwi, Klaudia0727 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Jupiii ja już na lotnisku. Za parę godzin będę w Polsce wśród najbliższych. Doczekałam się!!! Miłego dnia
MEGI81, Uska, mon!ta^, Kleopatra, sylwucha89, Madu1611, Demsik, bbee, sylwia1985, monika_89, bezimienna, Uszczesliwiona, marie_marie22, Misia 69, Maniuś, Karissa, zastrzeŻona, rybka33, Camilia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem już gotowa i nie mogę się doczekać wizyty
jeszcze tylko nie cała godzina i zobaczymy naszego Skarbusia
Arwi, Demsik, ag194, sylwia1985, bezimienna, Uszczesliwiona, Maniuś, Karissa, Mabelle, rybka33, Camilia lubią tę wiadomość
-
Napisałyście o tych zębach mądrości i mi się przypomniało, że mi się przebijał i właśnie macam dziąsło a tam pęknięcie i ząb się ciśnie, ale mnie to o dziwo w ogóle nie boli. Po tylu latach problemów z zębami, leczeniach kanałowych, zapaleniach miazgi (nie polecam) wreszcie się los uśmiecha i pozwala mi na bezbolesne przebicie ósemek
obym nie zapeszyła
Powodzenia wizytującym dzisiaj, czekamy na wieści!Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
monika_89 a no żyje jeszcze, tak ciągle chodzę do pracy przeprowadziliśmy się w końcu do nowego mieszkania, C miał 3 tygodniowy maraton w trasie nie wiem czy w sumie 72 h w domu a ja z Dominika to praca, szkoła, zajęcia po, lekcje, obiad i ciągle w biegu wiem wiem każda tak ma no ale nie nadążam jeszcze wejść do was i po całym dniu nadrobić 20 stron trochę mi przykro z tego powodu ale co zrobię...
Kleopatra miło że pytasz:) No jak w 11 tyg były dwie kreseczki "jakby dziewczynka" to chyba 1 6 pokazało się coś innego:) Od piątku jestem po połówkowym i nadal jest synek:)
Gratuluje udanych wizyt i oczywiście trzymam kciuki za dzisiejsze:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 09:21
-
Bbee ja miałam cc w piątek i wyszłam w poniedziałek. Śliczna córcia.
Własnie rano pojechaliśmy cała rodzinom na poszukiwanie choinki. Kupiliśmy wielka jodłę kaukaską2,5 metra i na pół salonu ;p
A teraz siedzę standardowo w pracy. Ale do końca tyg i tydzień wolnego, jupi :)Megi daj znać po wizycie.
-
Ja pracuje teraz do 10;30 potem na 14 i w międzyczasie chce podjechac po choinke moze kupie albo tylko poogladan zalezy czy sasiadka ni odpisze czy maz jest w domu bo jie wniose na 4p
Jak nie to dopiero hjak.maz przyjedzie to kupimy -
Dzień dobry ! Ja właśnie obudziłam się z bolu zęba . Mam spuchnieta buzie po stronie tej ósemki . Masakra jakaś .
Co do choinki ja ubrałam u babci w tym roku taka do sufitu bo babcia jest po operacji i sama nie mogła a święta dla niej bez choinki nie istniejąu nas nie ma bo i tak na święta u babci będziemy . Ale za rok ubieramy żeby maluszek podziwial sobie
Czekamy na Aurelie
Klaudia Współczuję
Mi jak wychodziły 8ki to nie bolalo ale wysZly jakby pod katem "patrzyly" do srodka i obijaly mi sie przy jedzeniu o dolna Szczękę i bolalo wtedy:/ potem sie wykruszyly przez to i poszly do wyrwania
No i wyniki muszee odebrać ciekawe jak tam moje siuski tsh i reszta. mam jeszcze odczyn coombsa co to?