MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do przepuszczania u lekarza to ja juz 3 razy spotkałam się z takimi okropnymi ludzmi ... Ja do tej pory przytyłam niecałe 2 kg , brzucha nie mam i tej ciazy nie widac ale to nie znaczy ze nie mam tych samych praw . Mi się robi szybko słabo i niedobrze i dlatego chce wejść szybciej a nie dlatego że nie chce mi się czekać i wiele osob tego nie rozumie
A to jest przykre bo mnie to dotyka ze strony kobiet tak jakby zapomniały jak to było
malgorzatka199, rybka33 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
JA się przyznam, że ostatnio na bezczela rozpiełam kurtke na poczcie kolejka po same drzwi... Ale kobieta mnie przepusciła
monika_89 na szczęście dla dzieci nienie mam takiej cierpliwości lubię dzieci one mnie też ale ja nie lubię chaosu
Jak Wy to robicie że tylko po 2 kg tyjecieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 10:48
malgorzatka199, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja to albo się budzę w okolicach 10-11 albo 5-6. Czy ja nie umiem normalnie spać w ciąży? Jak do pracy chodziłam, to miałam bardziej uregulowany tryb snu.
Aga, szczerze współczuję. Ja właśnie zawsze się jeszcze cykam w kolejkach i myślę, czy prosić żebym weszła szybciej czy nie, w końcu stoję;/. Ale przynaję rację, że niestety część starszych pań jest najgorsza:| W autobusie się często pchają. Wczoraj jak jechałam na usg piersi komunikacją miejską (niestety mąż nie mógł mnie zawieźć), to już usiadłam, gdytylko było wolne miejsce i pomyślałam sobie, że gdy ktoś mi zwróci uwagę, to powiem, że jestem w ciąży i już.
W ogóle to pamiętacie, jak pisałysmy o tym, że większość partnerów hamuje nas w kupowaniu rzeczy dla Maluszków? To osttanio mój R. przyszedł szczęśliwy i mówi, że był na zakupach świątecznych i taki zadowolony i dumny z siebie mówi 'Dla LILI też kupiłem!'
Tak mnie to rozczuliło Dziewczyny
bo zwykle to ja jestem ta kupująca wszystko dla Lili, a on stopujący, a tu taka niespodzianka
malgorzatka199, monika_89, ag194, Uszczesliwiona, MEGI81, Demsik, bbee, Kamilutek, Maniuś, bezimienna, dewa, Karissa lubią tę wiadomość
-
to my:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 10:39
Kleopatra, Forbidden, sylwucha89, monika_89, ag194, Uszczesliwiona, marie_marie22, MEGI81, Misia 69, Demsik, Madu1611, bbee, Maniuś, sylwia1985, bezimienna, Elmo13, Anstice, Mabelle, rybka33, Camilia, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widziałyscie jaki mam brzuch, u mnie też ledwo 2/3kg na plusie, waga mi sie waha. Z córką też przytyłam tylko 11kg, a wierzcie mi przyjemności sobie nie odmawiałam
Wydaje mi się, że oprócz diety swoje robią predyspozycje. Jedna przytyje mniej druga więcej ale tez np bardziej spuchnie i będie maiała wiecej wody zatrzymanej no i waga większa
Forbidden ładna piżamka, nie chcę studzic Twojego entuzjazmu z zakupów ale nie wiem czy taki kompet to dobry pomysł dla maluszka, thsirt się podwija i całe plecki i brzuszek na wierzchu
marie podobno wiele kobiet cierpi na bezsennośc w ciazy
pink ale chudzina i figura! -
Monika też o tym pomyślałam, ale kupiłam to z wizją upałów (mega cienkie to jest) i przesiadywania w ogrodzie, żeby dzieciątku było luźno i przewiewnie
nie wiem na ile to się sprawdzi, ale 9zł to nie majątek za taki ciuszek
Arwi lubi tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
nick nieaktualnyριик ѕку wrote:To powiedzcie mi gdzie te 6-7 kg
:D Znowu będzie 20;/
No wlasnie nie wien gdzietroche poszlo w cycki, troche w brzuszek, a pozostale 5kg to chyba w uszy...
marie_marie22, Uszczesliwiona, MEGI81, bbee, Arwi, Karissa lubią tę wiadomość
-
Jestem zła ale wstawiam jeszcze raz . tamte zdj juz usunelam wiec zrobilam raz jeszcze ale na tamtych bylo lepiej widac
wiec pisze od nowa
do szczuplakow nie naleze ale ciązy jako tako jeszcze wyraznie nie widac ;p wiec jak ide ubrana do lekarza to ludzie w kolejce maja prawo nie wiedziec
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b967ebf895b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/00e63b5b857e.jpg
Wgl mowie wam jzu nie moge sie doczekac jak wroce na siłownie i wroce do realizacji mojego celu w odchudzaniu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 11:51
marie_marie22, Forbidden, malgorzatka199, ag194, MEGI81, Demsik, Madu1611, sylwucha89, bbee, Kleopatra, Maniuś, bezimienna, Uszczesliwiona, Camilia, Karissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualny