MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdro z przychodni, w której 2 facetow naskoczylo na mnie, jak powiedziałam, ze wchodze bez kolejki. Jeden nawet stwierdził, ze powinnam go o to prosić! Czaicie nawet w sumie nie musialam mu otym mowic, bo jest tabliczka i moj brzuch. Powiedzialam,przepraszam jestem w ciazy, wejde przed panem,pokazujac przy tym na ogromna tabliczke, ze kobiety w ciazy bez kolejki. Także nast razem IDE z Pawłem i jak dostanie jeden z drugim w pysk, to się naucza. Dobrze, ze jestem pyskata. No kurde aż zal mi takich ludzi, bo sami maja siostrę, zone, koleżankę a takie chamstwo pokazują. Faceci 21 wieku psia mac
Arwi, Uszczesliwiona, Madu1611, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Heja heja
Dziewczyny, olejek goździkowy działa przeciwbolowo oraz dentosept A - oba do smarowania dziąseł.
Ja dziś się dobudzić nie mogłam, syna zwlec z lozka się nie dało a maz przez sen swój budzik wyłączył i nie wstał 15 minut przede mną jak powinien... No ale zdążyli do pracy i szkoły. A ja dziś kawe zamiast posłodzić to posolilam... Bleee paskudna była.
Teraz leze i zwlec się nie mogę...a miałam posprzątać łazienkę tak na tip top. Wszystko już z niej wyniosłam wczoraj, ale sprzątnąć nie dałam rady...
Miłego dnia!!; -
Aga niestety... Ja ostatnio w leclercu weszłam do kasy bez kolejki. To najbardziej zdziwione były niestety kobiety i to te starsze, ze w ich czasach trzeba było stać. Jeden starszy pan powiedział ze trzeba podziwiać i szanować ze ludzie chcą mieć dzieci.. No to wtedy one nagle zaczęły mu potakiwać. Mam to w "d". Należy się to korzystam i niech mnie cmokną.
marie_marie22, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Wiesz ja byłam mila itd bym się nie dziwila jakbym roszczeniowo do gościa powiedziała a tu i tak się przywalil cham jeden. Korzystajmy bo chodzi o nasze dzieci. Jeśli ktoś w kolejce stoi chory i zachorujesz albo w supermarkecie zaslabniesz, to nikogo to bardziej nie obejdzie. Ja tak na to patrzę. Tak samo z autobusem- ok jade 4 przystanki, ale szarpnie albo jakąś kolizja będzie to ja będę plakac, nie nikt inny
-
Ja wczoraj na przychodni poprosilam babke (myslalam kobieta zrozumie) mowie ze jestem w ciazy i jestem naczczo i za chwilę zwymiotuje jak nie zjem a musza mi krew pobrac. A ona z taka mina no dobrze niech pani wejdzie. No kurwa te specjalnie przyszlam na samym początku pobran zeby nie wpychac sie 10 osobom ale zawsze sie musi jakas wredna pizda albo chuj trafić
-
nick nieaktualnyPo mnie za bardzo ciazy nie widac. Nawet znajomi ktorzy wiedza ze jestem w ciazy mowia ze bardziej jak wzdecie. Dlatego na miejscu dla ciezarnych jeszcze parkuje, bo jednak mnie brzuch boli, lekarz ciagle powtarza wolniej i mniej chodzic. Ale do kasy z pierwszenstwem raczej nie ide. Bo tam zawsze najdluzsza kolejka moberow i innych ludzi, niekoniecznie inwalidow albo w ciazy, a ja staje do kasy samoobslugowej, bo tam i tak jest najszybciej, a unikam awantury. Ale przykre ze najczesciej pretensje maja kobiety, albo mlode szczylki...
-
nick nieaktualny
-
Malgorzatka głównie przywalil się facet w wieku mojego narzeczonego. Aż mi wstyd za takich. Można powiedzieć, ze cala nadzieja w nas, ze wychowamy kolejne pokolenie na dobrych ludzi
ale jest tez wielu super facetów a tacy idioci to w sumie wyjątki żeby nie bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 10:14
-
nick nieaktualnyag194 wrote:Malgorzatka głównie przywalil się facet w wieku mojego narzeczonego. Aż mi wstyd za takich. Można powiedzieć, ze cala nadzieja w nas, ze wychowamy kolejne pokolenie na dobrych ludzi
ale jest tez wielu super facetów a tacy idioci to w sumie wyjątki żeby nie bylo
A w jakim wieku narzeczony? -
My już po usg połówkowym. Wszystko dobrze, Mały waży 485g i nadal jest chłopcem haha.
malgorzatka199, sylwia1985, ag194, monika_89, Kamilutek, Kleopatra, Arwi, bezimienna, marie_marie22, sylwucha89, Uszczesliwiona, blubka, Misia 69, MEGI81, Rudzik, Madu1611, bbee, Spirit, Maniuś, Klaudia N., Karissa, Hope_, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:witam się i ja - belly pokazuje że dzisiaj zaczęłam 5 miesiąc
na wadze + 2 kg
Az sie polecialam zwazyc z ciekawosci ! I przytylam 3 kg, a nie 6 jak myslalam. Chyba jestem przewrazliwiona bo przed ciaza zrzucilam 12 kg.sylwia1985, sylwucha89, Uszczesliwiona, Karissa, rybka33 lubią tę wiadomość
-
hej, ja rano zaliczyłam kontrolę u diablo. Niby nie dużo ludzi ale i tak weszlam bez kolejki bo pielęgniarka poprosiła mnie pierwszą, sasa
ogólnie wszystko ok, zwiększona dawka insuliny, mam sie pokazac za miesiac
bbee ja miałam cięcie w czwartek rano, w niedzielę do południa mnie wypuścili. Zleży od tego jak Ty zniesiesz CC i w jakim stanie będzie maluch
pink kiedy idziesz na l4? dzieciaki nie daja Ci się jeszcze we znaki? dopisać Ci synka na liście?
Kaludia N. prędzej facec Cię przepusci niż baba
powodzenia wizytującym!Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyag194 wrote:Małgorzatka, 25
No tak wlasnie celowalam. Podkreslam ze nie chce nikogo obrazic, bo sama jestem w takim wieku, ale to sa wlasnie takie szczylki, ktorych dziewczyny raczej nie byly jeszcze w ciazy, bo nie oszukujmy sie, wiekszosc dziewczyn w naszym wieku jeszcze w ciaze nie zachodzi. I oni nie wiedza co to znaczy kobieta w ciazy. Moj facet jest po 30 i dopiero zrozumial. Bo wczesniej uwazal ze "ciaza to nie choroba". Najmilsi to sa chyba faceci ktorzy juz maja dzieci i ciaze partnerki kilka razy przezyli razem z nia
chociaz to tez nie jest regula... A najgorsze mohery. Dwa takie mnie ostatnio prawie stratowaly wozkiem na zakupy...
-
moje pierwsze zdobycze- wczoraj wyprałam już je - nie znam płci ale myślę że są w miarę uniwersalne i że na maj/czerwiec będą po domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 10:29
Arwi, monika_89, malgorzatka199, Kamilutek, bezimienna, marie_marie22, sylwucha89, aneta.be, Uszczesliwiona, MEGI81, Madu1611, bbee, Maniuś, Karissa, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość