MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest dzidzia
0,5 cm, serducho bije
bardzo szybki pofgląd.
Najpierw fotel, cytologia i USG. Trochę szybko po CC ale nie jest źle bo blizna bardzo dobrze wygląda. Plus cała lista badań do zrobienia w tym krzywa cukrowa bo poprzednia ciąża na insulinie.
Ginn musiał się naszukać bo mam tyłozgięcie wiec USG dowcipne a grocha i tak ciężko znaleźć było ale najważniejsze że wszystko ok. Teraz trochę mnie kłuje podbrzusze ale w sumie nie ma co się dziwić.
Mam zmniejszyć dawkę luteiny z 100 na 50 i w razie plamień podnieść spowrotem.
No i kolejna wizyta za 3 tyg
julita, Kleopatra, Maniuś, missdiss, promyczek 39, Camilia, Kofeina, SylwiaSss1989 lubią tę wiadomość
-
monika_89 wrote:dziewczyny wpis pierwszy mam na 4 stronie. może tam być lista?
camilia Ty masz posta na pierwszej. może edytujesz i dodasz dużymi literami że post na 4 stroni?
Jak dla mnie moze byc
Ja dzis padam. Zaraz lece spac, synus spi
-
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Q1gfLP4qo5F4XzeWTLf-WhmUjbWtbBuxgJYO2gnT2gU/edit#gid=0
lista w excelu, dopisujcie sie jak leci, potem ułożę to wg TP. ilości odliczanych dni nie wpisujcie, zrobię to komendą odpowiednią
a no i jak chcecie jeszcze jakąś kolumnę to piszcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 19:52
Maniuś, Breezee, martika, Camilia lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki ale drukujecie ja do 15 praca potem dom lekcje na mieszkanie zakupy i ooo jestem 21.14. wybaczcie że nie nadrabiam ale znowy ponad 10 stron
Gratki przyrotów bety i serduszek bo chyba onika89 dzisiaj słyszała cudownie:)
Dopisałam się do listy -
nick nieaktualnyMelduje sie po wizycie

Wszystko super, jeden fasol jest, serduszko bije
naetepna wizyta 27.10 genetyczne
i w 28 tc mam sie polozyc do szpitala w zwiazku z konfliktem.
Dopisal tez mi jakies tylozgiecie macicy ale nic o tym nie mowil, doczytalam pozniej o co kaman??
Dopiszcie mnie do listy
zyrcia Paulina 25 lat Lodz tp 6.05.17 ciaza druga synek LeonWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 21:40
monika_89, Mabelle, julita, blubka, promyczek 39, Kleopatra, Maniuś, Demsik, sylwucha89 lubią tę wiadomość

ale nasze mieście są przyzwyczajone do dźwigania non stop, co innego jakbys nagle zaczęła dźwigać 10kg milion razy dziennie. Ja staram się to to robić z przysiadu a nie schylac się po Paule