MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja jutro wizytuję o 10. Raczej bez usg, bo bede chodzic na nfz, a sa 3 usg tylko. Najwczesniej za miesiąc podejrzę brzdąca
To i ja poproszę o wpisanie na listę, bo na telefonie nie mogę otworzyć.
Jonka91, Justyna, 25 lat, Mazowieckie, tp 6.05.17, ciąża 3, syn - Filip - 20 miesięcy -
Dziewczyny ja nieśmiało dołączam. Ovu wyliczył mi termin na 28.05
beta z dzisiaj w 11 dpo 87,63promyczek 39, Maniuś, julita, Mabelle, Moniqaaa, Kofeina, Demsik, Kleopatra, missdiss, sylwucha89, Camilia, Aleks. lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Kochane pytanie mam na pewno badalyscie sobie szyjke na początku ciąży. Czy któraś z was również nie ma problemu żeby jej dotknąć? Bo ja nawet na lezaco teraz sprawdzałam to ja czuję. I wcale nie jest tak wysoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 22:30
-
messy99 wrote:Kochane pytanie mam na pewno badalyscie sobie szynkę na początku ciąży. Czy któraś z was również nie ma problemu żeby jej dotknąć? Bo ja nawet na lezaco teraz sprawdzałam to ja czuję. I wcale nie jest tak wysoko.
Ja ostatnio wcale nie badam , bo się boję tam gmerać żeby sobie czegos nie popsuć -
julita wrote:messy99 nie pomgę, nie znam się ale widzę że padłaś ofiarą automatycznego słownika także odpowiadam: nie badałam SZYNKI
dobranoc wszystkim majówkom
Hahahaaa nawet nie zwróciłam uwagi na tę SZYNKĘWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 22:29
toska_88, julita lubią tę wiadomość
-
messy99 wrote:Kochane pytanie mam na pewno badalyscie sobie szyjke na początku ciąży. Czy któraś z was również nie ma problemu żeby jej dotknąć? Bo ja nawet na lezaco teraz sprawdzałam to ja czuję. I wcale nie jest tak wysoko.
Moniqaaa, messy99 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewcyny dołaczam do was wczoraj odebralam winik bety i moj wynik bety w 12 dpo to 35,9 wyznczony termin porodu na 27 maj 2017
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 06:44
Kofeina, Kleopatra, Espera, Maniuś, promyczek 39, Mabelle, karola_aa, sylwucha89, Camilia lubią tę wiadomość
-
Gratuluje fryzjereczka rosnijcie zdrowo.ja mam dzis ierwsza wizyte
Arwi, Maniuś, Mabelle lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyCo tam u was dziewczęta? Ja już mam węch jak pies myśliwski wszystko wyniucham:-) perfumy kobiece doprowadzają mnie do mdłości. Papierosy zaczęły odrzucać dzięki Bogu! Może teraz się uda z nich całkowicie zrezygnować. Muszę zacząć się zdrowo odżywiać żeby za 8 miesięcy łatwiej było zmienić życie. Jak sobie znowu pomyślę że po 12 hej od porodu cc dostaje się tylko kubek z herbata to wrrr z małym o mało kubka nie zjadłam:-) dobrze ze do słodyczy nie ciągnie bo zaraz znowu byłaby cukrzyca ciążowa. Ale tyje już nie ma co ukrywać mój mąż już mówi że znowu będę jak hipopotam. Ehhh takie uroki.
-
Marta 267 wrote:Czy nie za duża trochę moja beta? Może będą bliźniaki?
Mi nadal nic nie jest. Idę dzisiaj na koncert Raz Dwa Trzy.promyczek 39, AsiaPoli lubią tę wiadomość
-
Zastrzeżona która ciąża dodam a kolumna nandzieciaki juz jest
Witam nowe dziewczyny
Bardzo licze na to ze dzień bez mdłości będzie bo muszę skończyć tort urodzinowy dla męża i szwagra na juro. Oby tez Paula nie dala podpalić. No i po południu jddziemu do teściów z dobra nowinąpromyczek 39, AsiaPoli, Mabelle lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.