MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O rany jak sobie przypomnę jak mnie przeglodzili... Pamiętam we wtorek w szpitalu zjadłam trochę obiadu. Kolacji kazali nie jeść bo może będzie cc, na noc położyli mnie na patologie a w środę po 10 cc. W czwartek dostałam suchary. Masakra
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U mnie mdłości i wymioty level hard... Do tego ogóle osłabienie, katar i ból gardła... Tak że jestem jak z krzyża zdjęta...
Mimo wszystko życzę Wam kochane miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
Link do tabelki na 4 stronie, wpisujcie się same, ja nie mam czasu każdej z osoba wpisywać tam
Messy skonczylas 5tyg i leci Ci 6 tydzień dlatego bely pisze ze jesteś w 6. Za 2 dni skonczysz 6 i zacznie ci lecieć 713.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Monika my rowno jedziemyja tez dzis 6t6d
ja cale szczescie ie wymiotuje i mdlosci bardzo rzadko,szczegolnie w autobusie jak jest goraco i tez wszystkie zapachy pomieszane...bleee.i za godzine mnie to czeka,mala chora jedziemy do lekarza,od wczoraj glosu niema wcale biedulka.tez bym chciala zdrowo jesc i nie przytyc duzo,z Olivka 11 kilo mialam do przodu,ale ze przez ostatnie 3 mies bylam na diecie,teraz widze ze pozwalam sobie ,bo spragniona no i zachcianki.np wczoraj wieczorem mialam ochote na lody zjadlam miseczke karmelowych slodkich jak niewiem,a potem zagryzalam chipsy paprykowe,chlop sie smial.ale chyba musze uwazac,zeby nie bylo + 30 .W UK znowu szaruga i pada od rana,mam nadzieje ze w PL lepsza pogoda,pozdrawiam i milego dniapromyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Witam się nieśmiało
Przedwczoraj zrobiłam pierwszy test po tym jak mnie zemdliło od Tantum Verde (niestety od tydodnia walczę z jakimś paskudnym wirusem) i z niedowierzaniem zauważyłam cień cienia wczoraj zrobiłam drugi test i cień jest już wyraźniejszy . W poniedziałek idę na betę a 27.09 na pierwszą wizytę.
To jest moja czwarta ciąża, ale mam tylko jednego synka urodzonego w sierpniu 2015. Mam nadzieję że zostanę z Wami przez 9 miesięcy za wszystkie trzymam mocno kciuki!!!
ps. Maniuś Ciebie kojarzę z sierpnióweczek 2015promyczek 39, julita, Mabelle, karola_aa, Maniuś, toska_88, bezimienna, Aleks. lubią tę wiadomość
-
Witam Was i gratuluję! Ja od wczoraj pozwalam sobie na myślenie "jestem w ciąży i wszystko będzie dobrze". Wczoraj na usg 7t5d po raz drugi widziałam serduszko i coraz większe maleństwo. Z usg 7t3d więc biorąc pod uwagę niedokładność pomiaru, wszystko jest ok. Nie muszę już nawet chodzić na zastrzyki z Prolutexu! Krwiak znikł w ciągu tygodnia. Powoli odzyskuję nadzieję, że ta ciąża skończy się dopiero 1.05
promyczek 39, Kleopatra, sylwucha89, julita, Camilia, monika_89, Maniuś, bezimienna lubią tę wiadomość
Czekamy na Mateusza
Clexane 0,8 Encorton 20mg, Utrogestan 3x1, globulki progesteron mikronizowany, (Prolutex 2x0,25 do 10tc)
10.1998 syn
7.2014 (*) 10 tydz.
4.2015 (*) 9 tydz.
2.2016 (*) 8 tydz. Amelia
homozygota CC A1298C MTHFR
-
Cześć dziewczyny:-)
Wygląda na to że i ja będę mamą w maju przyszłego roku. W srdoe byłam u lekarza bo czułam że coś jest inaczej i potwierdziło się. W prawdzie na USG tylko plamka alee hcg wskazuje na 4 tydzień.
Jestem trochę jak dziecko we mgle i liczę na porady co można, czego nie bo szczerze mówiąc szczęście jest ogromne ale i strach też. Jakies rady na początek?julita, promyczek 39, sylwucha89, Camilia, karola_aa, Spirit, marie_marie22, Maniuś, Aleks. lubią tę wiadomość
-
Ciężarówa5 wrote:Cześć dziewczyny:-)
Wygląda na to że i ja będę mamą w maju przyszłego roku. W srdoe byłam u lekarza bo czułam że coś jest inaczej i potwierdziło się. W prawdzie na USG tylko plamka alee hcg wskazuje na 4 tydzień.
Jestem trochę jak dziecko we mgle i liczę na porady co można, czego nie bo szczerze mówiąc szczęście jest ogromne ale i strach też. Jakies rady na początek?
Przede wszytskim wyluzować i cieszyć się ciążą bo jak już się urodzi dziecko to tak słodko nie będzieKarotka lubi tę wiadomość
-
Ciezarowa jeslik kot jest niewychodzacy to nie zagraza,trzeba tylko albo nie tykac kuwety wcale ,albo myc dokladnie rece, a toxoplazmoza mozna sie bardziej zarazic od nieumtych warzyw ,owocow i surowego miesa,i trzeba uwazac na ziemie,jakies ziemne prace tylko w rekawiczkach2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥