MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamusie, życzę Wam przede wszystkim zdrówka i spokoju oraz rodzinnej i ciepłej atmosfery!
I duuuuuużo miłości!!!
bbee, Demsik, Rudzik, malgorzatka199, Camilia, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Maniuś, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
Ja również życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych, radosnych Świąt, upływających w miłej atmosferze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 11:22
Demsik, bbee, Rudzik, Camilia, sylwucha89, mon!ta^, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to i ja się przyłączam do Życzeń.
Spokojnych, rodzinnych Świąt spędzonych w miłej atmosferze
i licznych kopniaczków od naszych zdrowych dzieciaczków!!!Camilia, sylwucha89, Madu1611, mon!ta^, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, bbee, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Ja również życzę Wam wesołych, spokojnych, rodzinnych świąt!!
Duuuużo zdrówka podczas świąt i kolejnych miesięcy, radości, szczęścia i zero stresów!!! :*Camilia, sylwucha89, Madu1611, mon!ta^, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Rudzik, bbee, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
mój młody zasnął - my sprzątamy jeszcze i o 16 przychodzi brat męża z rodzinką a potem jedziemy do moich rodziców - pewnie nie zaglądnę już dzisiaj więc
Spokojnych Świąt dziewoje
Camilia, sylwucha89, mon!ta^, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, bbee, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Radosci nie tylko dzisiaj ale kazdego dnia, Milosci tej prawdziwej, Zdrowia gdyz dzieki niemu wszystko jest możliwe oraz Szacunku ktory jest solidnym fundamentem wielu spraw.
sylwucha89, Madu1611, mon!ta^, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Rudzik, bbee, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Wreszcie mam sekundę aby spokojnie usiąść
Kochane życzę Wam przede wszystkim spokoju, radości i miłości. A w przyszłym roku najwcześniej w kwietniu ślicznych, głośnych i zdrowych maluchów.
Ja za chwilę uciekam już na pierwszą wigilię
Nika serdecznie gratuluję masz najwspanialszy prezentWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 14:19
mon!ta^, ag194, Camilia, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, Nika33, MEGI81, Rudzik, bbee, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kochane moje! Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla Was i Waszych bliskich. Przede wszystkim zdrowia i spokoju ducha na każdy dzień w nadchodzącym Nowym Roku! No i oczywiście lekkich porodów w terminach i zdrowych dzieciaczków
Wy niedługo zasiadacie do stołów wigilijnych a ja właśnie wypuściłam mężulka do pracy. Ale nic to, nie ma co się smucić, opłatkiem podzielimy sie jak wróci i jutro będziemy świętować już w komplecie. Na pocieszenie dobrałam się do śledzika
, a później idziemy z synkiem do znajomych, którzy też bardzo kameralnie spędzają wigilię. Wszystkim nam będzie raźniej. Wieczorkiem z rodzinką sesja na skypie, zawsze to jakaś namiastka spotkania.
ag194, Camilia, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, sylwucha89, MEGI81, Rudzik, bbee, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Madu mój Paweł tez właśnie jedzie do gdańska z powrotem do pracy i wraca dopiero 27 także zostaje z rodzinka:)
Ale za to Sylwester wolny
Wesołych Świat kochane Wam życzę
Spokojnej drugiej polowy ciąży i najpiękniejszego spotkania w naszym życiu w majuza rok będziemy świętować z dużymi dzieciaczkami :*
NAJEDZCIE SIE, POKI MOZECIE ZRZUCIC NA CIAZEMadu1611, Camilia, Uska, Kleopatra, marie_marie22, Uszczesliwiona, MEGI81, Rudzik, bbee, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
U nas Święta przesunięte, mieliśmy zasiadać do stołu o 17, ale mamę wezwali na dyżur do pracy, więc wszystko przesunięte na 20:00. Umrzemy z głodu, ale poczekamy!
Zadzwoniłam do mojej nie-teściowej z życzeniami świątecznymi i imieninowymi, produkuję się i w ogóle, miły ton i te sprawy, a ona mi na to "No spoko, hej" i się rozłączyła
No babka ma klasę, nie ma co!
Ale ja przynajmniej mam czyste sumienie, że kulturalnie zadzwoniłam z życzeniami, bo dobra duszyczka jestem
Jeszcze raz, Wesołych ŚwiątKleopatra, Uszczesliwiona, MEGI81, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Wesolych świat kochane, zdrówka dużo, żeby te nasze maleństwa zdrowo rosły i te na świecie i te w brzuszku;-) spełnienia wszelkich marzeń, pelnego portwela i jeszcze raz zdrowia, bo jak zdrowie dopisuje można wszystko:-)
Kleopatra, sylwucha89, Camilia, Madu1611, Uszczesliwiona, MEGI81, Rudzik, bbee, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny i ode mnie Wesołych Świąt
Chciałam Was zapytać bo umieram że.strachu. Od.wczoraj mam twardy brzuch ale dziś to mam wrażenie jakby mi się skóra miała na.nim rozerwać. Pojechałam na IP a tam.powiedziano mi że albo na.oddział przyjęcie albo nie.mam.czego.szukać. Kazaly wejść na patologie ciąży i uprościć lekarza żeby zbadał bez przyjęcia a szanowna lekarka powiedziała że to nie jest punkt konsultacyjny..... Trochę się martwię. Moze ja panikę i to normalne. Też tak macie?bbee lubi tę wiadomość
-
Jahoda9102 wrote:Hej dziewczyny i ode mnie Wesołych Świąt
Chciałam Was zapytać bo umieram że.strachu. Od.wczoraj mam twardy brzuch ale dziś to mam wrażenie jakby mi się skóra miała na.nim rozerwać. Pojechałam na IP a tam.powiedziano mi że albo na.oddział przyjęcie albo nie.mam.czego.szukać. Kazaly wejść na patologie ciąży i uprościć lekarza żeby zbadał bez przyjęcia a szanowna lekarka powiedziała że to nie jest punkt konsultacyjny..... Trochę się martwię. Moze ja panikę i to normalne. Też tak macie? -
Majowe Mamusie,
samych pieknych chwil z rodzina I zeby ten czas swiateczny napelnil was radoscia I nadzieja na caly przyszly rok!
g.Madu1611, Camilia, Uszczesliwiona, sylwucha89, MEGI81, Demsik, bbee, Maniuś lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Cudownych, dobrych i spokojnych Świat Bożego Narodzenia ciepła rodzinnego , niespodzianek i by klimat tych świat pozostal jak najdłużej.Zdrowych i pięknych dzieciatek oraz szczesliwych rozwiązan.
sylwucha89, MEGI81, Rudzik, Madu1611, Demsik, Uszczesliwiona, Camilia, bbee, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Jahoda może troche sie przeforsowalas przygotowaniami do świąt. Wez magnez, nospe i odpoczywaj. Jak sie po tym nic nie zmieni jedz na IP. W szpitalu po badaniu jesli beda chcieli cie zostawic na oddziale, mozesz sie oczywiscie nie zgodzic. O ile lekarka powie, ze to nic poważnego.
Mamusie, życzę Wam miłego świątecznego dnia :*