MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, Hope, dajcie swoim facetom popalić! Że niby chłopy to nie do domowej roboty?
Ale mnie od roboty łupie w krzyżu! No nic, warzywa na sałatkę jarzynową pokroję jutro z rana.
Jutro pewnie wszyscy będziemy zaganiani, więc już dzisiaj chciałam Wam wszystkim razem i z osobna życzyć wspaniałych, ciepłych, radosnych chwil, spędzonych z tymi, których kochacie i którzy Was kochają. I żeby ci teściowie, którzy na co dzień są nie do wytrzymania, stali się choć trochę milsi i uważniejsi na Wasze potrzeby. I żeby maluchy w brzuchach harcowały!
A teraz dobrej nocy!mon!ta^, bbee, Misia 69, Kleopatra, Uszczesliwiona, MEGI81, sylwucha89, ag194, blubka, Rudzik, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt! Bogatego Mikołaja, a także zdrowych Dzidziusiów i mocnych kopniaczków;)
Czytam wasze posty ale nie mam czasu tu długo i często gościć więc do zobaczenia za jakiś czas.
Gratuluję udanych wizyt i życzę oby wszystkie kolejne wizyty były wzorowe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 20:30
mon!ta^, marie_marie22, bbee, Kleopatra, Uszczesliwiona, MEGI81, sylwucha89, ag194, blubka, Camilia, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
ja jeszcze w kuchni ,mocy juz brak ale tak jeszcze z pół godzinki i odsapnę.mąż rano zrobił sernik, sałatkę i resztę zakupów .niestety musiał iść do pracy.
jutro tylko barszczyk, rybka i sosik grzybowy.
gratuluję wizyt dziewczyny. tez juz bym chciała
-
Dziewczęta, ja zalatana... I to wcale nie przez święta... Padła nam zmywarka... Już czuliśmy że ten moment się zbliża no ale akurat przed wigilia? Novi trzeba było lecieć kupić załatwić itd.. Na szczęście udało sie utargowac dobra cene bo z ekspozycji ale jutro rano będzie... Uff... No jeszcze miałam karpatke upiec dxis ale się nie udało...
Życzę Wam spokojnych, wesołych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia!!! Wszystkiego najlepszego!!!Uszczesliwiona, MEGI81, blubka, marie_marie22, Camilia lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt
Gdybym jutro już nie dała radę wejść
Wszystkim życzę Zdrowych i wesołych ŚwiątUszczesliwiona, MEGI81, bbee, sylwucha89, blubka, Espera, marie_marie22, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje dobrych wieści z wizyt i wszystkim wam życzę Wesołych pełnych magi i miłości Świat . No i oczywiście szczesliwego dotrwania do końca ciazy
sylwucha89, ag194, blubka, bbee, Kleopatra, Espera, mon!ta^, Uszczesliwiona, Camilia, marie_marie22, MEGI81, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Ja też życzę wszystkim wam dziewczyny
spokojnych ostatnich miesięcy ciąży
dużo pomocy od chłopów waszych
zdrowia, radości, miłości, zgody i Wesołych Świąt
sylwucha89, ag194, blubka, bbee, Kleopatra, Espera, mon!ta^, Uszczesliwiona, Rudzik, Camilia, MEGI81, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny zdrowych, wesolych, magicznych i rodzinnych swiat. Na codzien w zyciu milosci i szczescia. Zycze zeby maluszki byly zdrowe, szyjki dlugie twarde i zamkniete, a porod szybki i bezbolesny
i zebysmy wszystkie wytrzymaly w okolice maja
Qasha a Tobie szybkiego wyleczenia
bbee, Kleopatra, Nika33, Espera, mon!ta^, Uszczesliwiona, marie_marie22, Arwi, Camilia, sylwucha89, MEGI81, Elmo13, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Gratuluję wszystkim wizytującym
Qasha mnie w tamtym tygodniu tez zlapalo takie chorobsko, najbardziej pomoglo mleko z czosnkiem i miodem, no i paracetamol na gorączkę. Uważaj na siebie i wracaj do zdrowia.
Wczoraj Wam nspisalam, ze nie mam jeszcze wyników amniopunkcji i że to dla mnie ogromny stres.
A kilka godzin pozniej zadzwonili z klinik, ze jest juz wynik.
Najpiękniejsze slowa jakie mogłam usłyszeć dzien przed wigilia: kariotyp prawidlowy żeński
Nie bede powielala moich wczorajszych zyczeń, wiec pozdrawiam Was serdecznie i już świątecznie.Spirit, blubka, Kamilutek, bbee, malgorzatka199, Kleopatra, Espera, mon!ta^, Hope_, Uszczesliwiona, ag194, marie_marie22, Arwi, Rudzik, Camilia, sylwucha89, Madu1611, MEGI81, Elmo13, Maniuś, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszej wiary,
pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska,
która świeci tu o zmroku,
doprowadzi do spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku.
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!
url=https://naforum.zapodaj.net/4315cedeaecc.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4315cedeaecc.jpg[/url]bbee, Nika33, Kleopatra, Espera, mon!ta^, Uszczesliwiona, ag194, marie_marie22, Arwi, sylwia1985, Camilia, sylwucha89, Madu1611, MEGI81, Elmo13, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam i ja Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Samych łask i spełnienia marzeń. Żebyśmy wszystkie w maju przyszłego roku tuliły nasze zdrowe maleństwa.
Nika33, Kleopatra, Espera, mon!ta^, Uszczesliwiona, ag194, blubka, marie_marie22, Arwi, Rudzik, Camilia, sylwucha89, MEGI81, Elmo13, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nigdy nie umiałam pisać życzeń ale dla mojej internetowej rodzinki postaram się coś sklecic
Przede wszystkim zdrowych! świat, dużo radości i szczęściażeby maluszki kopaly ale nie po pęcherzu
no i żeby Majowki zobaczyly dziciaczki w maju
a te co mają zachaczyc o kwiecień i czerwiec też niech się tego trzymają
no i oczywiście żeby było mało objawów i dużo ruchów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 09:53
ag194, bbee, Demsik, Rudzik, malgorzatka199, Camilia, sylwucha89, Madu1611, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Elmo13, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Wesołych świąt dziewczyny , dużo zdrowia dla was i waszych bliskich ! Dużo zdrówka dla waszych brzuszkowych lokatorów
i spokojnych kolejnych miesięcy ciąży , bez stresów
PS. Możecie jeść wszystko co będzie na wigilijnym stolenawet grzyby i śledzia
pytałam wczoraj ginekologa i mamaginekolog dała post o tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 10:34
bbee, Demsik, Rudzik, Camilia, sylwucha89, Madu1611, mon!ta^, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d68e6c5f99d0.jpg
Kochane wesolych swiat;)bbee, Rudzik, Camilia, sylwucha89, ag194, Uszczesliwiona, Uska, Kleopatra, marie_marie22, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;