MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyag194 wrote:Wpadlam napisać, ze powtórzyłam mocz i nie ma bialka:)
Codziennie mierze ciśnienia parę razy i w domu mam super, także bez stresu.
Tylko bakterie w moczu:) ale mnie nastraszyli:p
Hope cieszę się
Gratuluje udanych wizyt
Miłych przygotowań dzieczyny:*
Aga wiedzialam ze tak bedzie. Ja na pierwszych badaniach mialam mocz kiepski- bialko, bakterie i w ogole i cisnienie pod sufit. Wtedy gin mi sprzedal patent jak pobrac zeby bylo okejciesze sie
ag194 lubi tę wiadomość
-
ja już sałatkę zrobiłam ale tylko dla męża i teściów bo nienawidzę śledziowej - jak ją robiłam to niedobrze mi było intensywnością tych śledzi - bleeee
potem poszłam się położyć na chwilkę bo od wczoraj boli mnie brzuch i wieczorami tak się napina i czasem kuje w pochwie ale pewnie to normalne i Wy tez tak macie jak czytam
zostalo mi tylko sprzatanie i przebranie poscieli na swieze bo lubie czesto zmieniac
jakoś nie czuję tych świąt - nie mam na nic ochoty, popić nie popiję , objem się to potem będzie mnie bolał żołądek - nie lubię udawać że wszystkich kocham - składają sobie życzenia a potem każdy każdemu i tak dupę obrabia
nie wiem czy kiedykolwiek przejdzie mi przez gardło słowo mama, tata do teściów - jakoś tego nie czuję -
Cześć ! Wróciłam
jestem w szoku jak profesjonalnie miałam zrobione dzisiaj badanie
i w szoku jak młody lekarz je robił
max 35 lat
... ale bardzo ładnie wszystko tłumaczył i odpowiadał na kazde pytanie
wszystko jest prawidłowo :)wręcz idealnie
te wszystkie wymiary itd , 5 paluszkow u rączek i nóżek ,360 gram waży maluch
i jest 100 % dziewczynka
lekarz mówi że już nic się nie zmieni hah
i ponoć Aurelia ma idealne wymiary co do swojego tygodnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/18154c3a7b31.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 17:35
sylwia1985, bbee, Kamilutek, Arwi, Forbidden, mon!ta^, ag194, monika_89, Rudzik, Kleopatra, marie_marie22, Anstice, blubka, Madu1611, sylwucha89, Uszczesliwiona, MEGI81, kamyla112, Moniqaaa, Camilia, Maniuś, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia gratulacje.
Ja dzisiaj zatrudnilam męża do pracy, niech poczuje magię świat
Zycze Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia a maluchy niech nam rosną zdrowo.Klaudia0727, MEGI81, blubka, Camilia, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
nadia1 wrote:Klaudia gratulacje.
Ja dzisiaj zatrudnilam męża do pracy, niech poczuje magię świat
Zycze Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia a maluchy niech nam rosną zdrowo.rybka33 lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:a mój nic nie pomaga tylko się wścieka !!!!
Mój sam powiedział że ogarnie łazienke, kuchnie, umyje okna i podłogi. I zostały mu w sumie już tylko podłogi. Ja zaraz biorę się za prasowanie, a na jutro zostanie tylko sernik i sałatka.Camilia lubi tę wiadomość
-
A ja chyba się pochorowałam na amen, oby do jutra przeszło... Gorączka, katar, ból gardła, wymioty i biegunka.
Marcin wsiadł w autobus i pojechał mi do Maka po zakręcone frytki, bo tylko na to mam dzisiaj ochotę. Chociaż pewnie będą mi "smakować" dwa razy.
Ostatnią partię pierniczków piecze moja mama, a pierogów i krokietów chyba nie będzie. Chyba że jutro mi przejdzie to zrobię parę rano.
A z miłych akcentów, to czasem mam taki twardy brzuch po lewej stronie i czuć tam ewidentnie "coś twardego". Wczoraj na usg okazało się, że to mój kochany synuś wtula główkę w mamęDzisiaj udało się to uwiecznić na zdjęciu, no i całej rodzince pozwoliłam zmacać, a Marcin nawet poczuł ruch, bo Kubuś akurat stwierdził, że jednak zmieni pozycję
Wszyscy są zachwyceni
Ja oczywiście czuję tylko to wystawianie główki, nic poza tym. Ale zawsze to jakieś ruchy!malgorzatka199, Uszczesliwiona, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Hope, Sylwia, pokrzyczeć na mężów trochę, niech się przyłożą
Oj nieładnie, nieładnie...
My właśnie skończyliśmy składać ciasto (zrobiliśmy dwie takie chatki, dla jednych i drugich rodziców), mąż rozłożył pierniczki i maślane na porcje dla każdego z rodziny (na prezenty). Teraz sprząta kuchnie i zaraz pomyje podłogi, mi kazał już odpoczywać. Ale każdy ma swoje wady, jeden pomaga, a w czym innym potrafi wkurzyć tak, że się człowiek ma ochotę spakować i wyprowadzić, a inny nie pomaga, ale z całą resztą nie ma co narzekaćA ideałów nie ma
Oj Qasha, nie zazdroszczę się tak rozchorować na same święta... To jakaś grypa? Na biegunkę i wymioty możesz chyba wziąć smectę, może uspokoi żołądek i się nie odwodnisz. Bo to w ciąży groźne. -
Czesc wam! Sorki ze dopiero teraz zalatana jestem
Widzielismy nasza mala na 99%coreczke:) na pierwszy strzal zaprezentowala co ma między nozkami mala diablica:) a buzki nie chciala zbytnio pokazać heh no i wazy 240 grammonika_89, Kleopatra, Kamilutek, marie_marie22, mon!ta^, blubka, Madu1611, Uska, sylwucha89, bbee, Uszczesliwiona, MEGI81, ag194, Camilia, Maniuś, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
Hej
ja dziś z doskoku, trochę posprzatalam, odkurzanie i mycie o podłóg przejął maz.
Jako ze pracy nie za dużo to zrobilan pierniczki i teraz zdycham bo krzyż znowusie odezwał.
Jutro palcem nie kiwne chyba
Milehi wieczoru, znykam na kanape odpoczywać -
Melduję, że dojechaliśmy do moich rodziców
Cali, zdrowi, z lekkim opóźnieniem, ale jest ok:)
Nie wiem, czy wejdę do jutra (pewnie tak:P ale gdybym nie to) życzę Wam wszystkim zdrowych, pogodnych, spędzonych w cudownej atmosferze ŚwiątKleopatra, mon!ta^, sylwucha89, Spirit, bbee, Misia 69, monika_89, Uszczesliwiona, MEGI81, kamyla112, ag194, blubka, Rudzik, Camilia, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Aaaa zapomniałam napisać ze szyjka 4,2 cm;) twarda i zamknięta
mon!ta^, monika_89, Uszczesliwiona, MEGI81, malgorzatka199, Camilia lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wizyt.
Ja o 4 wstałam do toalety i już nie zasnelam. Mały się wiercil, ja myślałam o pracy i wkurzakam się ze nie mogę zasnąć.
Potem praca, zakupy, obiad, jakieś sprzątanie i dopiero usiadłam. Ale muszę iść prezenty popakowac. Całe szczęście mąż gotuje i wziął dzieci już spać więc odsapne