MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Uska, ja również zauważyłam, że coś mi leci, ale to były kropelki i wczoraj też, jestem w szoku, że to tak wcześnie ;p
Qasha, zdrówka dla Ciebie
Dziewczyny, Szczęśliwego nowego roku, żeby Nasze ciąże trwały do maja i żeby zawsze były same dobre wieści z wizyt!!!Mabelle, sylwucha89, Kleopatra, Demsik, MEGI81, ag194, blubka, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Bee wiadomo, że w ciąży trzeba przytyć ale ostatnio miałam jadlowstret i tak mnie to zaskoczyło
Jak w ostatnich trzech miesiącach będę tyła po dwa kilo to martwić się nie będę
Demsik lepiej sprawdź się na innej wadze będziesz wiedziała czy masz przychylną teściowąprezent bez aluzji hahaha
Ja dzisiaj się zamierzam cały dzień lenić, oczywiście na tyle na ile pozwoli mi SynekDemsik, bbee, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
dziś sylwester i koniec roku a ja się wkurzyłam - przyszła tesciówka a ja akurat jadłam chipsy bo wczoraj kupiłam bo miałam mega ochotę - mąż poszedł do niej potem na dół i przyszedł i zaczął ględzić że to nie zdrowe że przez to że jem chipsy dziecko będzie chore itp - pewnie teściówka naględoliła a on powtórzył - nosz kurde żeby sobie raz na ruski rok zjeść chipsy - to nie wolno !!!niech mi może napiszą menu ciążowe !!!! dzisiaj przyjeżdżają moi rodzice bo my mamy zamiar iść do kina ale po tej aferze nie chce mi się nic !!!! z pewnością będzie gadka o ślubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 12:49
-
Dzięki dziewczyny za rady :* dzisiaj na szczęście dużo lepiej. Niestety mam osteochondroze/schejermana- nawet nie pamiętam jak to się pisze
ogólnie mam poszczepione kręgi które trą o dyski, stąd ten silny ból. Mam to już pół życia i z lekami jest w miarę
Qasha napewno z Kubusiem będzie dobrze! :*
Szczęśliwego nowego roku :*!Mabelle, MEGI81, blubka lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z okazji sylwestra szaleje
takie promocje w hm że zrobiłam zakupy dla Aurelki za 200 zł . Mój facet mnie zabije ale co taaam haha
Szczęśliwego nowego roku dziewczyny :* wszystkiego czego tam sobie pragnienie ,zdrowych dzieciaczkow i dobrego samopoczucia do końca ciąży :*GoNia1979, bbee, MEGI81, Uska, ag194, Madu1611, blubka lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Qasha, zdrowia
Sylwucha, ja mam ambitny "plan" nie przekroczyć 10 kg na plusie ;P Ale oczywiście nic z tym nie robiąc, tylko nie rzucając się na żarcie i ruszając normalnie na ile to możliwe.
Sylwia, się znawczyni znalazła od diethe he. Mnie ostatnio bierze na chrupki orzechowe, nawet znalazłam takie w netto, co są na oleju słonecznikowym a nie palmowym, często sobie taką malutką miseczkę zjadam jak mam ochotę, albo zgagę (bo po tym mi przechodzi).Chipsy coś mi nie wchodzą teraz, za słone się zrobiły i za tłuste. A wcześniej nie można mnie było oderwać od chipsów.
Postęp mam w temacie wózkowym, chyba się zdecydujemy na nowy Roan Marita Prestige 2in1 (plus fotelik osobno chyba Safty1st), ma dobre opinie i przede wszystkim jest na klasycznych kołach, a mój mąż się na takie uparł i nie ma dyskusji. Chciałam coś używanego, ale ten model nie odbiega bardzo ceną od używanych. A używanych się naoglądałam i zgłupiałam... ciężko poznać po zdjęciach czy bardzo wózek zużyty, czy koła są w dobrym stanie...
W ogóle jest dużo polskich niedrogich wózków, wyglądających jak te "z lepszej" półki, tylko nie mogłam na necie znaleźć opinii na ich temat, wyglądają interesująco, ale nie zdecydowałabym się bez opinii, albo wypróbowania na żywo, np. są takie http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-retro-3w1-fotelik-samochodowy-i6656856281.html. Wyglądać, wygląda całkiem całkiem, ale co oprócz tego?
Dzisiaj już jesteśmy po wizycie teściówZaraz spacerek, moi rodzice może wpadną na chwilę, a potem w gary... Mam ambitne plany, trochę sobie dziś pofolgujemy
sylwucha89, Asiulka85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego najlepszego na nowy rok
To będzie nasz rokteraz dopiero czuje ze to już bliżej niż dalej.
Dzisiaj już nie będę zaglądać zaraz obiad drzemka a potem zaczynamy sylwestra we troje przy chipsach, koreczkach, czekoladzie i picollo a od jutra dietaw ostatni miesiąc 4 kg przytyłam ;(
Życzę wam wspaniałej imprezy we dwoje troje czworo i więcejMEGI81, ag194, Kleopatra, blubka, rybka33 lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
Roku bez trosk i zmartwień,
życia w miłości, przyjaźni i szczęściu.
Oby najskrytsze marzenia znalazły urzeczywistnienie,
a każdy dzień przynosił tylko radość i uśmiechag194, amilka87, Kleopatra, Rudzik, Madu1611, sylwucha89, blubka, bbee, Uska, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
Cudnych i zdrowych maluszków!!!
P.s. Ja tez dietuje od pierwszego bo ostatnio zaprzepaściłam dietke i 6+ zrobiło się nie wiem kiedy...
ag194, amilka87, Kleopatra, Madu1611, sylwucha89, blubka, bbee, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Aaa i zapomniałam napisać, że już dwa razy czułam jak moje maleństwo ma czkawkę, a mnie natomiast zgaga męczy od kilku dni. Wczoraj się poddałam i kupiłam rennie i gumy manti. Na szczęście działają...
Bawcie się dobrze!!!ag194, amilka87, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! I rozpakowania najwcześniej w 36 tygodniu
Espera, Kleopatra, malgorzatka199, Rudzik, Madu1611, sylwucha89, blubka, bbee, ag194, MEGI81, Mabelle, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Również Wszystkiego Najwspanialszego dla Was i waszych Maluszków w Nowym Roku 2017!
Madu1611, Espera, sylwucha89, blubka, bbee, ag194, Kleopatra, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dziewczynki! Miłości, radości i zdrowia
Żeby rok 2017 był szczęśliwszy od poprzedniego roku
Madu1611, Espera, sylwucha89, blubka, Rudzik, ag194, Kleopatra, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki zycze nam wszystkim donoszonych ciaz, bezproblemowych porodów i szczesliwego macierzyństwa:-D
Spełnienia marzen, milosci i zdrówka;-)Rudzik, ag194, bbee, sylwucha89, Madu1611, blubka, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
u nas sylwester z tiramisu (wersja dla ciezarnych), nachosami i guocamole
oraz z dwojka!
Siciskam sylwestrowo wszystkie majowe mamusie!!
pzdr
g.Rudzik, ag194, Kleopatra, bbee, Madu1611, Espera, MEGI81, Camilia, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
my powoli się zbieramy - wychodzimy o 20
trochę mi się nie chce no ale rodzice przyjechali do młodego więc można choć raz do roku się rozerwać
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKUKleopatra, Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość