MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06111a9a7ce7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/be2ab0e40126.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cae9c0fded4.jpg
Nasze sylwestrowe;)
Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze w nowym rokusylwucha89, monika_89, MEGI81, ag194, Camilia, Kamilutek, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
Ja właśnie siedzę na górze szybowcowej i z niej jest widok na całą jelenia górę . Więc widzieliśmy jak wszyscy puszczają w mieście fajerwerki
ale tyle ludzi bylo że po 1 podpalił krzak i przyjechała straż a po 2 ciężko wyjechać a ja tak bardzo potrzebne na siku :p
MEGI81 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia też pozwoliłam sobie poobczajac na insta i już Cię nie lubię
nie można mieć tak fajnych zdjęć
Zyrcia napewno i tak fajnie spędziłas czas i zajęcie sobie jakieś znalazłaś na oczekiwanie
Bbee super
My z mężem też do spania się już wybieramy
Witam się w:
Nowym roku
I 21tyg
Jak szaleć to szaleć, a co ♡♡♡☆♡☆♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 01:43
Klaudia0727, Kleopatra, sylwucha89, bbee, monika_89, MEGI81, ag194, Camilia, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry w Nowym Roku :*
Moj Sylwester podobnie - w domu, z rodzinka, pysznym jedzeniem i "szampanem".
Jutro wizyta w klinice, mam nadzieje, ze z naszą myszką wszystko dobrze. Trzymajcie kciuki.
Musze sie zmobilizowac do zakupów dzidziusiowych. Nie mam kompletnie nic dla dziewczynki, moze kilka bodziakow w neutralnym kolorze po synku. Wozki ogladalam tylko w necie - podobaja mi sie takie "zgrabne".
Ide na sniadanko i budzic swojego pierworodnego
Milego dnia :*sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry moje Kochane
Witam się w Nowym Roku
Mój Synek szalał z nami do 1:30 i jeszcze śpija z Mężem też obudziliśmy się o 11
jestem wyspana i w dobrym humorze
idę coś zjeść, bo Mikołaj daje mi znać kopniakami, że jest głodny
Camilia, Nika33 lubią tę wiadomość
-
Witam w Nowym Roku i życzę Wam dużo zdrówka dla Was i maluszków, bezproblemowych i radosnych ciąż do samego maja oraz oczywiście ekspresowych porodów
MEGI81, ag194, sylwucha89, Arwi, Mabelle, Madu1611, Camilia, bbee, amilka87, Kleopatra, rybka33, Nika33, Maniuś lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Dzień dobry w Nowym Roku
Przywitałam ten dzień z pierwszym rozstępem na brzuchuJest poziomy i idzie od pępka w lewo, wygląda mega dziwnie, ale cieszę się, że jest, bo to znaczy, że brzucho coś tam rośnie
No i przed ciążą 58kg, a teraz już 63,5kgNie chciałabym dobić do 70, ale co tam
Ważne, że brzucho rośnie, Kuba rośnie i nawet kopniaczki sprzedaje!
Z moim przeziębieniem trochę lepiej, gorączka spadła, a gardło trochę mniej boli, uffPowinno się obejść bez antybiotyku
Mabelle, MEGI81, bbee, Kamilutek, Nika33, Karissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze 4mce
U mnie +2,5kg :o
Klaudia0727, Mabelle, Uszczesliwiona, jonka91, Madu1611, sylwucha89, MEGI81, ag194, Camilia, bbee, amilka87, Arwi, marie_marie22, sylwia1985, Kleopatra, GoNia1979, natalia1354, Kamilutek, Uska, rybka33, Karissa, aneta.be, Breezee, Elmo13, bezimienna, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa razie sa barierki. zamowilam od razu ta niska barierke wiec bedzie na pozniej. Szczebelki sam wyjmuje ale mamy monitor oddechu to jak wylezie slysze :d spi w swoim pokoju wiec musze miex nad nim jakas kontrole :p a lozeczko cudne
! Polecam bardzo !
-
Melduje się w Nowym Roku
My wróciliśmy po 3 do domu i dopiero wstałam.Płatki z mlekiem wciagnięte.
Czas na odwyk jedzeniowy
Dobrego w Nowym Roku :-*
MEGI81, ag194, bbee, amilka87 lubią tę wiadomość