Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Uska Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z synkiem bedziemy sami od 20 bo mąż bedzie wozil ludzi przez noc. Salatka z tunczykiem zrobiona i ciasto w piekarniku sie piecze:-) przed 12 mąż po nas przyjedzie i pojedziemy na pokaz fajerwerków, odwiezie nas i idziemy z synkiem grzecznie spac:-D sylwester jak co roku:-D

bbee, Espera, MEGI81, Camilia lubią tę wiadomość

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wybywa do pracy, ale tak na 1,5 godz. Najpóźniej ok 22 już będzie. Robię właśnie sałatkę jarzynową bo cały dzień za mną chodzi. Nakupowałam przekąsek i napoje, nawet lód w kostkach i mam furę fajerwerków bo chłopaki by nie przepuścili ;p Hehe. I dla mnie Karmi żurawinowe ;p U nas chyba sylwester z tvn ;p albo z Polsatem ;p
    Więc dziewczynki spełniania marzeń w tym nowym roku. Przede wszystkim zdrowia bo jako matka dwójki dzieci mogę z cała pewnością powiedzieć że to najważniejsze :) I szczęścia :*

Rudzik, sylwucha89, Madu1611, Espera, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane szczęśliwego Nowego Roku

bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam chciałam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku i ide dalej do łóżka. Do przeczytania jutro.

Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego wszystkim i udanego wieczoru :)
    My w końcu nie idziemy do mojej siostry tylko siedzimy we troje (czworo), ja dla siebie robię sushi, mąż dla siebie pizzę, objemy sie jak świnki, napijemy "szampnana". będzie fajnie :)

bbee, sylwucha89, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość

• gaja_1 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Dużo zdrowia, powodów do uśmiechu, aby do maja miesiące upłynęły nam w spokoju, a maj przyniósł najwięcej szczęścia w postaci naszych Maluszków, a później by one obchodziły się z Nami łagodnie :)

A dziś szampańskiej Piccolowej zabawy :)

Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

uwo9yx8db7dsv504.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku dziewczyny!!!! :*
    Od rana szalalam w HM, teraz imprezujemy w trojke poki Leon nie pojdzie spac :D piccolo sie chlodzi :D

6f88a39423a3d7a5med.jpg

Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Arwi, Kleopatra, Espera, monika_89, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

• sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze u rodziców ale ok 21.30 zbieramy się do domu :) ja ledwie siedzę bo objadlam się tortu bezowego, Nikos szaleje z babcią i cały czas tańczy a mąż siedzi z teściem przy butelce smirnoffa ;) chyba się starzeję bo bardzo mi odpowiada mi taki scenariusz :)

Kochane przyszły rok będzie wyjątkowy, bo wreszcie zobaczymy nasze kruszynki :) będzie to zarówno rok pełen radości jak i trudności. Życzę Wam abyście w tym całym szaleństwie po urodzeniu pamietaly również o sobie i że jesteście najlepszymi mamami pod słońcem :)

Madu1611, Arwi, Kleopatra, bbee, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia ale ty jesteś śliczna! A twój Leon to ojejejejejejej przystojniak :D

MEGI81 lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha co Ty gadasz :D odstaw to Picollo :D
    A Leo caly ojciec :D znajac zycie Borys tez bedzie klonem :D
    Aleeee Leon umie wyginac palce tak jak ja hahaha :D

MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja siedzie na forum i czatuje na nowy wpis? :P w Zakopanem nudy to skoczylam do wawy ale też szału nie ma ^^

Arwi, MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez przed tv :D normalnie juz spimy to dzis ziewam i nie wiem co ze soba robic zeby dotrwac do nowego roku :D
    Siedze i ogladam co kupilam w HM haha :D
    Jaki sylwester taki caly rok :ddd

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia Leo też czeka do 24 z Wami? :) bo znam taki fajny sposób na zajęcie czasu o ile nie masz szlabanu od lakarza :D hihihi ^^

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo padl :D ps. Ma nowe loze to sie rozwala :D
    Hmm domyslam sie jaki to sposob :D ale ja jakos w ciazy srednio lubie, nie czuje zeby to dzis byl ten dzien ;d moze jutro :p poza tym nalazilam sie dzis i jednak czuje ze brzuch ciagnie. Nazarlam sie magnezu i leze :D no i czuje juz ten tropikalny smak picollo :D serio wole to niz zwykly szampan :D

Hmm no i ja chyba dzis zaczelam 23 tc :o
    Za 5 dni polowkowe :D

MEGI81 lubi tę wiadomość

• bbee Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My siedzimy z córą, obejrzeliśmy razem film "Mój przyjaciel smok", objedliśmy się, włączyliśmy sylwester z 2ką, graliśmy w quiz, a teraz czekamy na północ i picollo ;) Hania pójdzie spać, mąż też już ziewa, więc pewnie też odleci szybko :)

MEGI81 lubi tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia dzisiaj trafiłam na twój profil na instagramie jak przeglądałem zdj z pewnego mamusiowego hasztagu :) :p

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo moze zostane blogerĘ :D
    Wlasnie powiedzialam chlopu ze jak ja mam zaistniec na insta bez ajfona :D powiedzial ze mi kupi haha :D ale spil troche whiskey to mu nie wierze :D
    Klaudia daj nick z insta :D chetniw Ci popodgladam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ubieram sie i ide przed chalupe zobaczyc jakie tam bombardowanie na naszej wiosce :D

• Madu1611 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was północ wybiła a u mnie jeszcze godzinka do Nowego Roku :).
    Moje Drogie, składam Wam najlepszeżyczenia noworoczne! Przede wszystkim zdrowia, szczęścia i miłości na każdy dzień! Lekkich porodów w terminach i zdrowych bobasków :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 00:01

bbee, amilka87, Kleopatra, sylwucha89, MEGI81, ag194, Camilia, Kamilutek, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Oooo moze zostane blogerĘ :D
    Wlasnie powiedzialam chlopu ze jak ja mam zaistniec na insta bez ajfona :D powiedzial ze mi kupi haha :D ale spil troche whiskey to mu nie wierze :D
    Klaudia daj nick z insta :D chetniw Ci popodgladam :D

@Zmierzla_zolza na instagramie :p zaobserwuje cie :p

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ