X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Uska Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z synkiem bedziemy sami od 20 bo mąż bedzie wozil ludzi przez noc. Salatka z tunczykiem zrobiona i ciasto w piekarniku sie piecze:-) przed 12 mąż po nas przyjedzie i pojedziemy na pokaz fajerwerków, odwiezie nas i idziemy z synkiem grzecznie spac:-D sylwester jak co roku:-D

bbee, Espera, MEGI81, Camilia lubią tę wiadomość

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wybywa do pracy, ale tak na 1,5 godz. Najpóźniej ok 22 już będzie. Robię właśnie sałatkę jarzynową bo cały dzień za mną chodzi. Nakupowałam przekąsek i napoje, nawet lód w kostkach i mam furę fajerwerków bo chłopaki by nie przepuścili ;p Hehe. I dla mnie Karmi żurawinowe ;p U nas chyba sylwester z tvn ;p albo z Polsatem ;p
    Więc dziewczynki spełniania marzeń w tym nowym roku. Przede wszystkim zdrowia bo jako matka dwójki dzieci mogę z cała pewnością powiedzieć że to najważniejsze :) I szczęścia :*

Rudzik, sylwucha89, Madu1611, Espera, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane szczęśliwego Nowego Roku

bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Wam chciałam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku i ide dalej do łóżka. Do przeczytania jutro.

Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwego wszystkim i udanego wieczoru :)
    My w końcu nie idziemy do mojej siostry tylko siedzimy we troje (czworo), ja dla siebie robię sushi, mąż dla siebie pizzę, objemy sie jak świnki, napijemy "szampnana". będzie fajnie :)

bbee, sylwucha89, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość

• gaja_1 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Dużo zdrowia, powodów do uśmiechu, aby do maja miesiące upłynęły nam w spokoju, a maj przyniósł najwięcej szczęścia w postaci naszych Maluszków, a później by one obchodziły się z Nami łagodnie :)

A dziś szampańskiej Piccolowej zabawy :)

Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

uwo9yx8db7dsv504.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwego Nowego Roku dziewczyny!!!! :*
    Od rana szalalam w HM, teraz imprezujemy w trojke poki Leon nie pojdzie spac :D piccolo sie chlodzi :D

6f88a39423a3d7a5med.jpg

Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Arwi, Kleopatra, Espera, monika_89, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

• sylwucha89 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze u rodziców ale ok 21.30 zbieramy się do domu :) ja ledwie siedzę bo objadlam się tortu bezowego, Nikos szaleje z babcią i cały czas tańczy a mąż siedzi z teściem przy butelce smirnoffa ;) chyba się starzeję bo bardzo mi odpowiada mi taki scenariusz :)

Kochane przyszły rok będzie wyjątkowy, bo wreszcie zobaczymy nasze kruszynki :) będzie to zarówno rok pełen radości jak i trudności. Życzę Wam abyście w tym całym szaleństwie po urodzeniu pamietaly również o sobie i że jesteście najlepszymi mamami pod słońcem :)

Madu1611, Arwi, Kleopatra, bbee, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość

010igox17g6i1nvn.png

74dij44j5nh33zfj.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia ale ty jesteś śliczna! A twój Leon to ojejejejejejej przystojniak :D

MEGI81 lubi tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha co Ty gadasz :D odstaw to Picollo :D
    A Leo caly ojciec :D znajac zycie Borys tez bedzie klonem :D
    Aleeee Leon umie wyginac palce tak jak ja hahaha :D

MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja siedzie na forum i czatuje na nowy wpis? :P w Zakopanem nudy to skoczylam do wawy ale też szału nie ma ^^

Arwi, MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez przed tv :D normalnie juz spimy to dzis ziewam i nie wiem co ze soba robic zeby dotrwac do nowego roku :D
    Siedze i ogladam co kupilam w HM haha :D
    Jaki sylwester taki caly rok :ddd

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia Leo też czeka do 24 z Wami? :) bo znam taki fajny sposób na zajęcie czasu o ile nie masz szlabanu od lakarza :D hihihi ^^

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leo padl :D ps. Ma nowe loze to sie rozwala :D
    Hmm domyslam sie jaki to sposob :D ale ja jakos w ciazy srednio lubie, nie czuje zeby to dzis byl ten dzien ;d moze jutro :p poza tym nalazilam sie dzis i jednak czuje ze brzuch ciagnie. Nazarlam sie magnezu i leze :D no i czuje juz ten tropikalny smak picollo :D serio wole to niz zwykly szampan :D

Hmm no i ja chyba dzis zaczelam 23 tc :o
    Za 5 dni polowkowe :D

MEGI81 lubi tę wiadomość

• bbee Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My siedzimy z córą, obejrzeliśmy razem film "Mój przyjaciel smok", objedliśmy się, włączyliśmy sylwester z 2ką, graliśmy w quiz, a teraz czekamy na północ i picollo ;) Hania pójdzie spać, mąż też już ziewa, więc pewnie też odleci szybko :)

MEGI81 lubi tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia dzisiaj trafiłam na twój profil na instagramie jak przeglądałem zdj z pewnego mamusiowego hasztagu :) :p

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo moze zostane blogerĘ :D
    Wlasnie powiedzialam chlopu ze jak ja mam zaistniec na insta bez ajfona :D powiedzial ze mi kupi haha :D ale spil troche whiskey to mu nie wierze :D
    Klaudia daj nick z insta :D chetniw Ci popodgladam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ubieram sie i ide przed chalupe zobaczyc jakie tam bombardowanie na naszej wiosce :D

• Madu1611 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Was północ wybiła a u mnie jeszcze godzinka do Nowego Roku :).
    Moje Drogie, składam Wam najlepszeżyczenia noworoczne! Przede wszystkim zdrowia, szczęścia i miłości na każdy dzień! Lekkich porodów w terminach i zdrowych bobasków :).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 00:01

bbee, amilka87, Kleopatra, sylwucha89, MEGI81, ag194, Camilia, Kamilutek, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2017, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    Oooo moze zostane blogerĘ :D
    Wlasnie powiedzialam chlopu ze jak ja mam zaistniec na insta bez ajfona :D powiedzial ze mi kupi haha :D ale spil troche whiskey to mu nie wierze :D
    Klaudia daj nick z insta :D chetniw Ci popodgladam :D

@Zmierzla_zolza na instagramie :p zaobserwuje cie :p

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ