MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
My z synkiem bedziemy sami od 20 bo mąż bedzie wozil ludzi przez noc. Salatka z tunczykiem zrobiona i ciasto w piekarniku sie piecze:-) przed 12 mąż po nas przyjedzie i pojedziemy na pokaz fajerwerków, odwiezie nas i idziemy z synkiem grzecznie spac:-D sylwester jak co roku:-D
bbee, Espera, MEGI81, Camilia lubią tę wiadomość
-
Mój też wybywa do pracy, ale tak na 1,5 godz. Najpóźniej ok 22 już będzie. Robię właśnie sałatkę jarzynową bo cały dzień za mną chodzi. Nakupowałam przekąsek i napoje, nawet lód w kostkach i mam furę fajerwerków bo chłopaki by nie przepuścili ;p Hehe. I dla mnie Karmi żurawinowe ;p U nas chyba sylwester z tvn ;p albo z Polsatem ;p
Więc dziewczynki spełniania marzeń w tym nowym roku. Przede wszystkim zdrowia bo jako matka dwójki dzieci mogę z cała pewnością powiedzieć że to najważniejszeI szczęścia :*
Rudzik, sylwucha89, Madu1611, Espera, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kochane szczęśliwego Nowego Roku
bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwego wszystkim i udanego wieczoru
My w końcu nie idziemy do mojej siostry tylko siedzimy we troje (czworo), ja dla siebie robię sushi, mąż dla siebie pizzę, objemy sie jak świnki, napijemy "szampnana". będzie fajniebbee, sylwucha89, Kleopatra, Espera, MEGI81, Mabelle, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Dużo zdrowia, powodów do uśmiechu, aby do maja miesiące upłynęły nam w spokoju, a maj przyniósł najwięcej szczęścia w postaci naszych Maluszków, a później by one obchodziły się z Nami łagodnie
A dziś szampańskiej Piccolowej zabawyRudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Kleopatra, Espera, MEGI81, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczesliwego Nowego Roku dziewczyny!!!! :*
Od rana szalalam w HM, teraz imprezujemy w trojke poki Leon nie pojdzie spacpiccolo sie chlodzi
Rudzik, bbee, sylwucha89, Madu1611, Arwi, Kleopatra, Espera, monika_89, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze u rodziców ale ok 21.30 zbieramy się do domu
ja ledwie siedzę bo objadlam się tortu bezowego, Nikos szaleje z babcią i cały czas tańczy a mąż siedzi z teściem przy butelce smirnoffa
chyba się starzeję bo bardzo mi odpowiada mi taki scenariusz
Kochane przyszły rok będzie wyjątkowy, bo wreszcie zobaczymy nasze kruszynkibędzie to zarówno rok pełen radości jak i trudności. Życzę Wam abyście w tym całym szaleństwie po urodzeniu pamietaly również o sobie i że jesteście najlepszymi mamami pod słońcem
Madu1611, Arwi, Kleopatra, bbee, MEGI81, Mabelle, Camilia, Kamilutek, Karissa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeo padl
ps. Ma nowe loze to sie rozwala
Hmm domyslam sie jaki to sposobale ja jakos w ciazy srednio lubie, nie czuje zeby to dzis byl ten dzien ;d moze jutro :p poza tym nalazilam sie dzis i jednak czuje ze brzuch ciagnie. Nazarlam sie magnezu i leze
no i czuje juz ten tropikalny smak picollo
serio wole to niz zwykly szampan
Hmm no i ja chyba dzis zaczelam 23 tc :o
Za 5 dni polowkoweMEGI81 lubi tę wiadomość
-
My siedzimy z córą, obejrzeliśmy razem film "Mój przyjaciel smok", objedliśmy się, włączyliśmy sylwester z 2ką, graliśmy w quiz, a teraz czekamy na północ i picollo
Hania pójdzie spać, mąż też już ziewa, więc pewnie też odleci szybko
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U Was północ wybiła a u mnie jeszcze godzinka do Nowego Roku
.
Moje Drogie, składam Wam najlepszeżyczenia noworoczne! Przede wszystkim zdrowia, szczęścia i miłości na każdy dzień! Lekkich porodów w terminach i zdrowych bobasków.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 00:01
bbee, amilka87, Kleopatra, sylwucha89, MEGI81, ag194, Camilia, Kamilutek, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Oooo moze zostane blogerĘ
Wlasnie powiedzialam chlopu ze jak ja mam zaistniec na insta bez ajfonapowiedzial ze mi kupi haha
ale spil troche whiskey to mu nie wierze
Klaudia daj nick z instachetniw Ci popodgladam
@Zmierzla_zolza na instagramie :p zaobserwuje cie :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra