MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Kamilutek, mi się wydaje, że trzeba mieć różne śpiochy, na początku jak się maluszek rodzi to jeszcze nie ma takiej super termoregulacji ciała jak my i trzeba obserwować czy mu nie jest za zimno albo za ciepło (dotykasz czy ma zimne stópki albo rączki), wtedy dopasowujesz ciuch do sytuacji
Ja mam różne, a z takich najmniejszych to na razie mam tylko dwa bawełniane, jedne welurowe
W maju bywa jeszcze różna pogoda, czasem i w czerwcu bywa chłodniej.
Moja przesyłka już czeka w empiku, a byliśmy tam dzisiaj, bo przy okazji w Centrum handlowym na chwilę i babka powiedziała, że jak wczoraj wysłane, to na pewno nie ma, że idzie ze 3 dni i dupy nie ruszyła sprawdzić, taka pewna siebie... wyszliśmy, wróciliśmy do domu i mąż dostał sms, że paczka czeka... Jak tam dzisiaj wróci to chyba ją opierdzieli... Jak pracowałam w obuwniczym to nie wyobrażałam sobie komuś powiedzieć, że czegoś tam na pewno nie ma na magazynie, bo nie chciało mi się sprawdzić...
Edit: i powiem że bardzo szybko dostałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 15:18
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Carolina wrote:Monita polecam globus z amazona
W nocy sluzy jako lampka pokazujaca planety etc
Ja sie wkurzylam
Dzwonili do mojej mamy ze sklepu w ktorym kupiłam wozek
Nie ma koloru ktory chce ani wozka ani fotelika
Zostały 3 kolory wozkow
Jeden bardzo ciemny braz
Drugi nie brzydki ale bez dodatkow skorzanych a mi na nich zalezy
3 podobal mi sie od poczatku ale typowy dla chlopca i z racji czysto ekonomicznych myslalam, ze latwiej bedzie mi sprzedac wozek w kolorze uniwersalnym niz typowy dla chlopca
No trudno mam nadzieje ze Laurent nie zmieni sie w Paole ha ha a o sprzedaz bede sie martwic za dwa lata
Fotelik wzielam w podobnym kolorze tylko o 300zl drozej bo z tego modelu co wybralam kolory w ogole mi sie nie podobaly. Wiec wzielam tej samej firmy be safe ale jakis tam udoskonalony
A to kolor ktory wzielismy
Mam nadzieje, ze juz niespodzianek nie bedzie i faktycznie przyjdzie do mnie ten wozek bo nie wyobrazam sobie kolejnego poszukiwania
Carolina hahaahha ja mam taki kolor dla córkinie martw się śliczny jest
-
Ja już też po pierwszej wizycie. Potwierdzono że to chłopak
wiec się cieszę. Seruszko wygląda na zdrowe,nerki tez i inne narządy. Wieczorek wizyta i mojej gin.więc liczę na fajne fotki małego.
Arwi, Kamilutek, Hope_, gaja_1, Rudzik, bezimienna, bbee, mon!ta^, blubka, sylwia1985, sylwucha89, ag194, Kleopatra, Mabelle, Maniuś, Camilia, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:Kleopatra może zrób sobie jakieś wolne?
Dzisiaj się mnie z kolei w robocie pytali czy ja to długo jeszcze tu będę przychodzić - wiem doskonale o co chodzi - zaczęły się u nas przeprowadzki bo zmieniają system pracy i się czają na moje świetne miejscePóki co pracuję, czuję się w miarę dobrze, więc chyba jeszcze chcę trochę popracować, tylko własnie nie wiem do kiedy, tylko my z Kleo jeszcze pracujemy a reszta już się leniuchuje?
A ja, a ja? Pamiętajcie o mnie, pracuję do końca marca
Czekam na swoją paczkę z c&a i czekam, niby nadali, a w systemie ciągle jest w WUP Komorniki od 10 stycznia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 15:59
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Jak mogę Ci jakos pomóc Hope z zakupami daj znac
Ja nigdy nie kupowałam na next uk bedac w pl nawet nie wiedziałam, ze było mozna płacić pl karta
Dzieki za namiary do lekarza, zalezy mi na tym i na tym ale wiadomo zdrowko malego ważniejsze takze i pomiary
Uszczesliwiona to mnie pocieszylas... bo sobie w glowe wbilam, ze to tylko dla chlopaka
Jade po mala do szkoly... jestem na maxa rozleniwiona dzis
Uszczesliwiona lubi tę wiadomość
-
monita, tak, tylko ona powiedziała mojemu mężowi, że dzisiaj tej paczki nie będzie
A paczka odebrana, kocyk fajny pluszowy, ale taki nie za gruby, pieluszek muślinowych nie umiem ocenić, bo nigdy w rękach nie miałam wcześniej, ale podobno po praniu robią się miękciejsze, na razie jednak nie są zbyt miękkie.
blubka wrote:Mam to samo, czuję się jakbym miała zakwasy w pachwinie szczególnie w lewej. Mówiłam dziś o tym lekarzowi to stwierdził, że to od ucisku na kręgosłupie ale nie wiem czy tak faktycznie może być. Najgorzej jest jak stoję lub ubieram buty, do tego w nocy pojawia się straszny ból kolana. Nie wiem co z tym zrobić. Raz mąż pomógł mi się trochę porozciągać i poćwiczyć ale wydaje mi się,że trzeba by było tak codziennie a nie raz od wielkiego dzwonu. Łącze się w bólu.... Byle do maja
Moja mama z jakimś uciskiem na nerw leżała 3 tyg w szpitalu jak była w ciąży z moją siostrą i wczoraj mi mówiła, że oby to nie było toPoszłam dziś po córkę i nawet po schodach nie mogłam zejść bo nie mogę całym ciałem stać na lewej nodze, a potem było tylko gorzej
Też wspomnę o tym lekarzowi, bo idę we wtorek, już wcześniej i tak bym nie mogła pójść.
-
Dziewczęta, ja na szybko bo ledwie wróciłam to musze dalej śmigać. Nadrobię Was później. Otóż na monitorze dostałam potwierdzenie ze nosze w sobie 550 gramowego Jerzyka
Wszystko w porządku, wietcibski strasznie!Ale to czuje codziennie. Mam uważać na węglowodany, no i ustaliliśmy ze ok 10dni przed terminem robimy CC, a ze dr ma dyzury we wtorki to będzie chyba 2majabbee, Misia 69, bezimienna, mon!ta^, Kamilutek, blubka, daisy123, Forbidden, Arwi, Rudzik, gaja_1, sylwia1985, sylwucha89, ag194, Kleopatra, Hope_, Mabelle, Maniuś, Camilia, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość
-
Hope_ wrote:a do mnie przyszła paczka z HM i kocyk
Więc tak monita- Lka na mnie jest chyba ok, tj jest za duza i jeszcze mam miejsce na brzuch, poczekam na XL, ale wg mnie na Ciebie Mka bedzie spoko albo za duza
kocyk z Petit Coco super - milutki i mięciutki! Mogę polecić! (bambus 50%+bawełna 50% )do mnie jeszcze nie przyszła
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Kamilutek wrote:A ja, a ja? Pamiętajcie o mnie, pracuję do końca marca
Czekam na swoją paczkę z c&a i czekam, niby nadali, a w systemie ciągle jest w WUP Komorniki od 10 stycznia...od 6 stycznia do dziś, tylko że brałam na przelew i zaksiegowali dopiero we wtorek, dwa dni w Komornikach i dziś przyszła. Ale warto było czekać. Nie przyszło mi co prawda kilka pozycji ale i tak jest super, tym bardziej że ceny od 14,90 a najdroższe 3pak body za 39,90
kocham C&A ale tylko przez internet bo jak do sklepu wejdę to nic mi się nie podoba i tak jakby jakość inna...
Arwi, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z was ćwiczy na piłce? Bo szukam ćwiczeń na YT,ale nic mi nie odpowiada. Macie coś sprawdzonego? Ktoś chyba coś wrzucał wcześniej, ale nie mam czasu szukać
Sylwia, Ty jesteś sportsmenka, nie wrzucałaś czegoś kiedyś? -
Ale mnie mój chłop wkurzył
dzwoni do mnie, że po pracy jedzie odwiedzić mamę bo jest chora na zapalenie oskrzeli. Opieprzyłam go, że ma tam nie jechać bo mi zarazki do domu przywiezie i jeszcze ja zachoruję. Oczywiście mnie nie posłuchał, stwierdził że wymyślam, że w pracy też ludzie przychodzą chorzy i jakoś się nie zaraził. Nie mam już sił, ważniejsze jest dla niego odwiedzenie mamy bo dzwoniła i mu jej szkoda, niż zdrowie moje i Małego... Jakby nie mógł poczekać kilka dni i dopiero tam pojechać...
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Ja pracuje do.konca lutego ale bede próbować namowic meza na marzec jeszcze:)
Ale sie zobaczy jak będę sie czuc, decyzja nalezy tylko i wyłącznie do mnie, jakbym chciala to juz bym mogla leniuchowac:)
W ogole musze powiedziec ze strasznie dobrze mam z rodzinka moja, siostra ma dla mnie mnostwo ciuchow zabawek i dwa lozeczka, tata da na wozek a tesciowa powiedziala ze ona w takim razie daje dwa tysiące na mebelkia teraz w agacie 40 rat zero procent i chuba weźmiemy bo chcemy tez w duzym pokoju wymienic:)
bbee, Kamilutek lubią tę wiadomość