Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • blubka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Mnie dzisiaj brzuch boli i plecy. Nie mogę usiedzieć w pracy, już nie wiem co robić :(
    Może pora aby nasza forumowa Mrówka odpoczęła? :-) Jakieś L4 np?

Rudzik, Kamilutek, Kleopatra lubią tę wiadomość

• mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bbee wrote:
    Kamilutek, mi się wydaje, że trzeba mieć różne śpiochy, na początku jak się maluszek rodzi to jeszcze nie ma takiej super termoregulacji ciała jak my i trzeba obserwować czy mu nie jest za zimno albo za ciepło (dotykasz czy ma zimne stópki albo rączki), wtedy dopasowujesz ciuch do sytuacji ;) Ja mam różne, a z takich najmniejszych to na razie mam tylko dwa bawełniane, jedne welurowe ;) W maju bywa jeszcze różna pogoda, czasem i w czerwcu bywa chłodniej.

Moja przesyłka już czeka w empiku, a byliśmy tam dzisiaj, bo przy okazji w Centrum handlowym na chwilę i babka powiedziała, że jak wczoraj wysłane, to na pewno nie ma, że idzie ze 3 dni i dupy nie ruszyła sprawdzić, taka pewna siebie... wyszliśmy, wróciliśmy do domu i mąż dostał sms, że paczka czeka... Jak tam dzisiaj wróci to chyba ją opierdzieli... Jak pracowałam w obuwniczym to nie wyobrażałam sobie komuś powiedzieć, że czegoś tam na pewno nie ma na magazynie, bo nie chciało mi się sprawdzić...
    Bee oni nie wiedzą jakie paczki dostają i kiedy i zazwyczaj jest tak jak tobie powiedziała. A jak dostają towar to otwierają skanuje paczkę i z automatu klient dostaje e-mail. Wiec nie masz co się na niej wyzywać bo prawdę powiedziała :)

Edit: i powiem że bardzo szybko dostałaś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 15:18

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolina wrote:
    Monita polecam globus z amazona
    W nocy sluzy jako lampka pokazujaca planety etc

Ja sie wkurzylam
    Dzwonili do mojej mamy ze sklepu w ktorym kupiłam wozek
    Nie ma koloru ktory chce ani wozka ani fotelika

Zostały 3 kolory wozkow
    Jeden bardzo ciemny braz
    Drugi nie brzydki ale bez dodatkow skorzanych a mi na nich zalezy
    3 podobal mi sie od poczatku ale typowy dla chlopca i z racji czysto ekonomicznych myslalam, ze latwiej bedzie mi sprzedac wozek w kolorze uniwersalnym niz typowy dla chlopca

No trudno mam nadzieje ze Laurent nie zmieni sie w Paole ha ha a o sprzedaz bede sie martwic za dwa lata

Fotelik wzielam w podobnym kolorze tylko o 300zl drozej bo z tego modelu co wybralam kolory w ogole mi sie nie podobaly. Wiec wzielam tej samej firmy be safe ale jakis tam udoskonalony

A to kolor ktory wzielismy

0f9353c7ef8ecd56med.png

a6bced54f98f852fmed.png

Mam nadzieje, ze juz niespodzianek nie bedzie i faktycznie przyjdzie do mnie ten wozek bo nie wyobrazam sobie kolejnego poszukiwania

Carolina hahaahha ja mam taki kolor dla córki <3 :P nie martw się śliczny jest :)

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Camilia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja otulacza nie używałam i teraz też nie kupuję. Wydaje mi się, że bioderka powinny mieć luz a nie być skrepowane by właściwie sie uksztaltowaly.
    Carolina cudne te ubranka!

ex2bi09kagxa44s8.png
    ex2bdf9hh28r1eq2.png
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też po pierwszej wizycie. Potwierdzono że to chłopak :) wiec się cieszę. Seruszko wygląda na zdrowe,nerki tez i inne narządy. Wieczorek wizyta i mojej gin.więc liczę na fajne fotki małego.

Arwi, Kamilutek, Hope_, gaja_1, Rudzik, bezimienna, bbee, mon!ta^, blubka, sylwia1985, sylwucha89, ag194, Kleopatra, Mabelle, Maniuś, Camilia, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość

f2w33e3k5idkv34t.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:55

Kleopatra lubi tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:55

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Kamilutek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_ wrote:
    Kleopatra może zrób sobie jakieś wolne?
    Dzisiaj się mnie z kolei w robocie pytali czy ja to długo jeszcze tu będę przychodzić - wiem doskonale o co chodzi - zaczęły się u nas przeprowadzki bo zmieniają system pracy i się czają na moje świetne miejsce :P Póki co pracuję, czuję się w miarę dobrze, więc chyba jeszcze chcę trochę popracować, tylko własnie nie wiem do kiedy, tylko my z Kleo jeszcze pracujemy a reszta już się leniuchuje?

A ja, a ja? Pamiętajcie o mnie, pracuję do końca marca :)

Czekam na swoją paczkę z c&a i czekam, niby nadali, a w systemie ciągle jest w WUP Komorniki od 10 stycznia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 15:59

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
  • Carolina Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mogę Ci jakos pomóc Hope z zakupami daj znac

Ja nigdy nie kupowałam na next uk bedac w pl nawet nie wiedziałam, ze było mozna płacić pl karta
    Dzieki za namiary do lekarza, zalezy mi na tym i na tym ale wiadomo zdrowko malego ważniejsze takze i pomiary :)
    Uszczesliwiona to mnie pocieszylas... bo sobie w glowe wbilam, ze to tylko dla chlopaka

Jade po mala do szkoly... jestem na maxa rozleniwiona dzis

Uszczesliwiona lubi tę wiadomość

relgx1hpfcnqer7q.png
    Alessandro Paul <3 <3 <3

27 tydzień 800g szczęścia <3
    34 tydzien i 4 dni 2kg szczęścia <3
    35 tydzien i 4 dni 2072g szczęścia <3
    36 tydzien i 4 dni 2477g szczescia <3
  • bbee Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monita, tak, tylko ona powiedziała mojemu mężowi, że dzisiaj tej paczki nie będzie ;)
    A paczka odebrana, kocyk fajny pluszowy, ale taki nie za gruby, pieluszek muślinowych nie umiem ocenić, bo nigdy w rękach nie miałam wcześniej, ale podobno po praniu robią się miękciejsze, na razie jednak nie są zbyt miękkie.
    blubka wrote:
    Mam to samo, czuję się jakbym miała zakwasy w pachwinie szczególnie w lewej. Mówiłam dziś o tym lekarzowi to stwierdził, że to od ucisku na kręgosłupie ale nie wiem czy tak faktycznie może być. Najgorzej jest jak stoję lub ubieram buty, do tego w nocy pojawia się straszny ból kolana. Nie wiem co z tym zrobić. Raz mąż pomógł mi się trochę porozciągać i poćwiczyć ale wydaje mi się,że trzeba by było tak codziennie a nie raz od wielkiego dzwonu. Łącze się w bólu.... Byle do maja

Moja mama z jakimś uciskiem na nerw leżała 3 tyg w szpitalu jak była w ciąży z moją siostrą i wczoraj mi mówiła, że oby to nie było to :/ Poszłam dziś po córkę i nawet po schodach nie mogłam zejść bo nie mogę całym ciałem stać na lewej nodze, a potem było tylko gorzej :(
    Też wspomnę o tym lekarzowi, bo idę we wtorek, już wcześniej i tak bym nie mogła pójść.

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Espera Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta, ja na szybko bo ledwie wróciłam to musze dalej śmigać. Nadrobię Was później. Otóż na monitorze dostałam potwierdzenie ze nosze w sobie 550 gramowego Jerzyka :-)
    Wszystko w porządku, wietcibski strasznie!Ale to czuje codziennie. Mam uważać na węglowodany, no i ustaliliśmy ze ok 10dni przed terminem robimy CC, a ze dr ma dyzury we wtorki to będzie chyba 2maja :-)

bbee, Misia 69, bezimienna, mon!ta^, Kamilutek, blubka, daisy123, Forbidden, Arwi, Rudzik, gaja_1, sylwia1985, sylwucha89, ag194, Kleopatra, Hope_, Mabelle, Maniuś, Camilia, Uszczesliwiona, marie_marie22, Breezee lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope_ wrote:
    a do mnie przyszła paczka z HM i kocyk :)

Więc tak monita- Lka na mnie jest chyba ok, tj jest za duza i jeszcze mam miejsce na brzuch, poczekam na XL, ale wg mnie na Ciebie Mka bedzie spoko albo za duza :)

kocyk z Petit Coco super - milutki i mięciutki! Mogę polecić! (bambus 50%+bawełna 50% )
    No to jestem ciekawa :) do mnie jeszcze nie przyszła

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 08:42

• daisy123 Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilutek wrote:
    .

Ja też :) jeszcze do lutego popracuję :)

Kamilutek lubi tę wiadomość

uwo93e3kkpq6y3qt.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilutek wrote:

Czekam na swoją paczkę z c&a i czekam, niby nadali, a w systemie ciągle jest w WUP Komorniki od 10 stycznia...
    Pewnie dziś dostaniesz wiadomość z datą i godziną dostawy. Ja na swoją też się naczekałam :-) od 6 stycznia do dziś, tylko że brałam na przelew i zaksiegowali dopiero we wtorek, dwa dni w Komornikach i dziś przyszła. Ale warto było czekać. Nie przyszło mi co prawda kilka pozycji ale i tak jest super, tym bardziej że ceny od 14,90 a najdroższe 3pak body za 39,90 :-) kocham C&A ale tylko przez internet bo jak do sklepu wejdę to nic mi się nie podoba i tak jakby jakość inna...

Arwi, Kamilutek lubią tę wiadomość

• Rudzik Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was ćwiczy na piłce? Bo szukam ćwiczeń na YT,ale nic mi nie odpowiada. Macie coś sprawdzonego? Ktoś chyba coś wrzucał wcześniej, ale nie mam czasu szukać :P
    Sylwia, Ty jesteś sportsmenka, nie wrzucałaś czegoś kiedyś?

7.10.2016 Groszuś 0,83 cm <3 4.11.2016- Dzidziuś 4,56 cm <3 2.12.2016 Dziewczynka!!! <3 30.12.2016 - 286g 27.01.2017- 570g 24.02.2017 -1150g 20.03.2017 -1600g 14.04.2017 - 2150g
    lardnkr.png
  • Forbidden Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie mój chłop wkurzył :/ dzwoni do mnie, że po pracy jedzie odwiedzić mamę bo jest chora na zapalenie oskrzeli. Opieprzyłam go, że ma tam nie jechać bo mi zarazki do domu przywiezie i jeszcze ja zachoruję. Oczywiście mnie nie posłuchał, stwierdził że wymyślam, że w pracy też ludzie przychodzą chorzy i jakoś się nie zaraził. Nie mam już sił, ważniejsze jest dla niego odwiedzenie mamy bo dzwoniła i mu jej szkoda, niż zdrowie moje i Małego... Jakby nie mógł poczekać kilka dni i dopiero tam pojechać...

28.12 - 289g
    06.03 - 1498g
    ckaiyx8dib4qanun.png
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pracuje do.konca lutego ale bede próbować namowic meza na marzec jeszcze:)

Ale sie zobaczy jak będę sie czuc, decyzja nalezy tylko i wyłącznie do mnie, jakbym chciala to juz bym mogla leniuchowac:)

W ogole musze powiedziec ze strasznie dobrze mam z rodzinka moja, siostra ma dla mnie mnostwo ciuchow zabawek i dwa lozeczka, tata da na wozek a tesciowa powiedziala ze ona w takim razie daje dwa tysiące na mebelki ;) a teraz w agacie 40 rat zero procent i chuba weźmiemy bo chcemy tez w duzym pokoju wymienic:)

bbee, Kamilutek lubią tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to widze ze dziewczynki sie u nas rozgoscily i teraz wiecej niz chlopcow:) baby Góra! ;)

Rudzik lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • blubka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia N. wrote:
    A w ogole to widze ze dziewczynki sie u nas rozgoscily i teraz wiecej niz chlopcow:) baby Góra! ;)
    A tak straszyli wojną... :-)

Klaudia N., Rudzik, Uszczesliwiona, Maniuś lubią tę wiadomość

‹‹ 948 949 950 951 952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ