MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne brzuszki dziewczyny.
Ja dzisiaj upiekłam szarlotkę.
Nie czuję ucisku na pęcherz wcale, ale też chyba mało piję. Moje dzieci też mleko moje + woda. Teraz jak są wieksi to kakao piją, herbatę z miodem i sporadycznie sok 100% ale nadal głównie woda.
My mieszkamy na wsi i słabo z lumpeksamiKamilutek, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mabelle, ale masz śliczny malutki brzuszek, gdzie ten Twój potomek się mieści!
Bbee, super łupy! Ale chyba trzeba uważać, bo wyszukiwanie perełek za 1-2 złote sztuka uzależnia, i będziemy tonąć w ubrankach, które będą za małe, zanim dzieć je założy!
Widzę, że dzisiaj niezłe ciastkarki z nas, tu szarlotka, to sernik, u mnie ciasto cytrynowe się studzi, już mi ślinka leci.
Leirion, pytałaś o lumpy w Szczecinie i mam kolejny adres, który jest fajny, bo ciuszki wiszą na wieszakach i są posegregowane wg wieku i koloru! Nie pamiętam nazwy, ale na Wojska Polskiego naprzeciwko tej plomby, co zasłoniła Kosmos. Byłam dzisiaj oddać książki w Promedia więc nie mogłam tam nie wejść i jest to zdecydowanie najlepszy lump, jaki do tej pory odwiedziłam. Kupiłam tylko śliczną sukienusię za 80 gr, choć pięknych rzeczy było więcej, ale mam szlaban na kupowanie bodziaków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 11:27
Mabelle, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
marie_marie22 wrote:http://notatki365.blogspot.com/ ale ostrzegam, że się uczę pisać i głównie dla siebie zapisuję
(pracowałam z dziećmi 1,5-4 najwięcej, ostatnio z 6latkami, także tenn... to takie dzidziusiowate;p no ale spisuję powoli swoje pomysły.. Biedna moja Lila, będę pewnie na niej to wszystko próbować;p;p)
Obstawiałam jeszcze, że może w Gartz mieszkacieale jak nie ma tej miejscowości nawet na mapach, to pewnie nie znam (aż tak dobrze nie znam tej części Niemiec, mimo iż kiedyś blisko mieszkałam).
bbee, ale szczuplutka jesteśPiękne łowy zrobiliście
Ja kiedyś też nie mogłam jakoś chodzić do lumpków, jakoś nie umiałam szukać i trochę odrzucał mnie bałagan. Ale jakoś właśnie od momentu ciąży widzę, że można znaleźć tam ciekawe ubranka (w sumie tylko dla Lilki szukam).
Gaja, Spirit, ja też się zastanawiam nad x lander, dużo dobrych opinii o nim słyszałam. Ale poza tym, że to zgrabny wózek, to czy np gdzieś po jakiś bardziej dzikich terenach też dam radę pojeździć takim wózkiem? Wiecie może?
X move podobno bez problemu można, chciałam właśnie ten ale biorę x pulse bo tańszy. Malucha po wertepach wozić nie bede a starszego można już w osiedle jak cośmarie_marie22 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
marie_marie22 wrote:http://notatki365.blogspot.com/ ale ostrzegam, że się uczę pisać i głównie dla siebie zapisuję
(pracowałam z dziećmi 1,5-4 najwięcej, ostatnio z 6latkami, także tenn... to takie dzidziusiowate;p no ale spisuję powoli swoje pomysły.. Biedna moja Lila, będę pewnie na niej to wszystko próbować;p;p)
Zajrzałam, dodałam do ulubionych i będę czytać i stosować jak Kruszynka będzie w odpowiednim wieku
Trzymam kciuki za powodzenie!marie_marie22 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualnyWreszcieMama wrote:Czy ktoras z Was zapisywala sie juz na usg 3 trymestru? Zastanawiam sie kiedy zrobic najlepiej... Najbardziej pasuje mi w 29+6 tygodniu od ostatniej miesiaczki, czy tak bedzie ok? W roznych zrodlach roznie podaja... Spotkalam sie z takimi rozbierznosciami kiedy najlepiej to badanie zrobic ze wole zapytac. A chce sie juz zapisywac powoli bo zalezy mi na konkretnym lekarzu ktory tylko raz w tygodniu robi...
Wydaje mi sie ze bedzie okejto wyjdzie ci przelom 30/31 tc. Wg mnie idealnie
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Ale jestem dumna! Pocwiczylan:) czuje ze mam rece i nogi:-D polecam kto moze:) sa rozne ćwiczenia ja akurat mialam.bardziej intensywnie i około 40 minut ale widzialam też krotsze;) na razie będę bazować na yt a poten sama jakis zestaw cwiczen sobie ustawie i bedzie ok:)
Anstice, blubka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WreszcieMama wrote:Czy ktoras z Was zapisywala sie juz na usg 3 trymestru? Zastanawiam sie kiedy zrobic najlepiej... Najbardziej pasuje mi w 29+6 tygodniu od ostatniej miesiaczki, czy tak bedzie ok? W roznych zrodlach roznie podaja... Spotkalam sie z takimi rozbierznosciami kiedy najlepiej to badanie zrobic ze wole zapytac. A chce sie juz zapisywac powoli bo zalezy mi na konkretnym lekarzu ktory tylko raz w tygodniu robi...
Mi ginekolog powiedziała że 28-29 tydzień najlepiejmalgorzatka199, WreszcieMama lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Ja jestem zapisana na 16 luty na wizytę kontrolna ale to chyba za wcześnie będzie? 27+4 wg USG pierwszego, wg OM i ostatnich USG 28+4 . Marie ja jestem na grupie brzuchatki ale jest dziwnie bo niektóre żądają pytania typu czy może ściąć włosy w ciąży bo teściową na nią krzyczala za to...Wende na te majowe chyba
marie_marie22 lubi tę wiadomość