MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
dewa wrote:Bbee skąd jesteś, bo chciałam podejrzeć w tabelce, a chyba Cię tam nie ma
z zachodniopomorskiego, dokładnie z okolic Koszalina.
Kamilutek, ale ja jeszcze nie mam tak dużo ciuchówciągle mi brakuje kaftaników, za mało mam śpiochów na sam początek, półśpiochów czy spodenek. Nie mam jeszcze ani jednej bawełnianej czapeczki...
Ostatnio znajduję sporo na wyrost, czyli najwcześniej na jesień...
-
Mamy klucze. Tak sie cieszę mimo ze puste ściany już czyje sie tam jak u siebie w domu
od właścicieli dostaliśmy kwiaty i słodycze
Potem pojechaliśmy do meblowego i to są moje łupy Hihi:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f0ef5b298e.jpg
No poza tym jeszcze kupiliśmy szafkę do łazienkibbee, Kamilutek, WreszcieMama, ag194, dewa, MEGI81, sylwucha89, Uszczesliwiona, Rudzik, Anstice, Maniuś, rybka33 lubią tę wiadomość
wersja z OM
-
bbee wrote:Jestem w tabelce, jestem
z zachodniopomorskiego, dokładnie z okolic Koszalina.
Kamilutek, ale ja jeszcze nie mam tak dużo ciuchówciągle mi brakuje kaftaników, za mało mam śpiochów na sam początek, półśpiochów czy spodenek. Nie mam jeszcze ani jednej bawełnianej czapeczki...
Ostatnio znajduję sporo na wyrost, czyli najwcześniej na jesień...
Oooo, to podziwiam, bo ja nie mogę się oprzeć
Przysięgałam, że nie popłynę z ilością, ale oczywiście jak już zaczęłam kupować te małe cudeńka, to nie mogę przestać
Właśnie wysuszyła się pierwsza partia wypranych ciuszków - biała. Wyprasowałam wszystko tak dokładnie, jakbym szykowała strój na koronację królowej. Sprawiło mi to wielką frajdę! Nie wiem, czy przy kolejnych dzieciach odczuwa się tak samo, ale teraz to wszystko jest jak wielka przygodaJestem stara baba a zachowuję się jak... jak nie wiem kto, ale na pewno nie stara baba
MEGI81, sylwucha89, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Bbee, dopiero teraz Cię znalazłam, kalafior zamiast mózgu - serio
Amilka, Twoje łupy z meblowego...no bezcenne
Dziewczynki, za chwilę będzie 1000 stron, brawo my!bbee, marie_marie22, ag194, MEGI81, sylwucha89, Uszczesliwiona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
A to mój dzisiejszy łup. A poszłam kupić sobie coś ładnego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 21:03
WreszcieMama, Martchen, Kamilutek, bbee, marie_marie22, blubka, Hope_, ag194, Mabelle, MEGI81, sylwucha89, Rudzik, Anstice, Uszczesliwiona, Arwi, sylwia1985, Maniuś, rybka33, monika_89, Breezee lubią tę wiadomość
-
Ja mam swoją listę zrobioną w zeszycie
rozpisalam sobie rozmiary, potrzebne rzeczy np body krótki rękaw, body długi rękaw itp i powpisywałam ile mam czego sztuk w ten sposób widzę co mi jeszcze brakuje. Najbardziej na tej liście kłuje mnie w oczy brak nowej szafy, w której mogłabym te wszystkie ubranka ułożyć ale już w poniedziałek jedziemy z mężem do meblowego rozejrzeć się za jakąś pakowna szafą
spodobała mi się taka jedna w BRW ale obawiam się, że ktoś mógł ją już podkupic bo była w promocji.
Megi u cb na zdjęciu wpadła mi już jakiś czas temu w oko taka piękna biała szafa, gdzie je kupiłaś?
Co do kp i przepajania woda to ja tak jak większość z was nie podawałam picia do 6 m-ca, córa w ogóle nie piła z butelki tylko z kubka niekapka a później że szklanki przez słomkę taka była zdolniachamy też raczej z tych pijących wodę zamiast herbaty
marie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ju14 wrote:Oj, ucielo posta...
Ja jeszcze nic nie kupiłam i nawet nie mam jeszcze listy. Pewnie za jakieś dwa miesiące zacznę kompletowac.
A coś pisałyscie o jakiejs liście?
ja gdzieś w środku zaczynam panikować, że mi brakuje jeszcze tyle rzeczy, wiem że to głupie, bo jeszcze są 3 miesiące na spokojnie, w kwietniu trzeba już mniej więcej być gotowym... ale jakoś nie umiem się oprzeć wewnętrznej panice, że o czymś zapomnę, szczególnie tych wszystkich dupereli, które trzeba zabrać do szpitala. Za dużo jest tych wszystkich wkładów, podkładów, kremówNie wiem jak ja to za pierwszym razem zrobiłam, mam wrażenie, że tego nie było aż tyle, na dodatek nie wszystko się przydało, bo u nas w szpitalu dużo rzeczy dawali, jeśli dobrze pamiętam to wkłady poporodowe, pieluchy chyba też były, niebieskie pudełko dawali i tam były wszystkie podstawowe "kremiki" itd.
MEGI81 lubi tę wiadomość