MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolllla wrote:Cholera to słaba ta moja przychodnia bo mogliby dzwonić z przypomnieniem 🙄 Nie no jeśli ktoś tam musi kontrolować jedzenie itd. to jasne, zaskoczyło mnie tylko to notowanie snu, ewentualnie płaczu o co kaman.
U mnie pediatra prosiła o ten płacz i sen przez jakiś czas żeby zobaczyc czy w normie. A ze kompletnie nią umiałam na oko określić to ściągnęłam apke. I jakoś tak weszło w krew ze zaczęłam notować 😂 potem przerwałam a potem znów chciałam zobaczyc i tak jakoś czasami wpisuje
To uzależnia! Jak ilość kroków na zegarkach elektronicznych 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 11:09
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lipcowka86 wrote:
Jakie słodziaki ❤️❤️❤️lipcowka86 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
lilly. wrote:U mnie pediatra prosiła o ten płacz i sen przez jakiś czas żeby zobaczyc czy w normie. A ze kompletnie nią umiałam na oko określić to ściągnęłam apke. I jakoś tak weszło w krew ze zaczęłam notować 😂 potem przerwałam a potem znów chciałam zobaczyc i tak jakoś czasami wpisuje
To uzależnia! Jak ilość kroków na zegarkach elektronicznych 🙈
ja spisje wagę i ile je mm... nie moge sie powstrzymac... mimo ze to juz naprawde nie ma sensu... mloda je ile chce i ciagle przybiera tak samo... (teraz jakoze ma 4 miesiace to jest juz nawet troche za duzo)
lilly. lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Karolllla, PLPaulina, Andzia86 lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
nick nieaktualnyMIMI wrote:Nie akceptuje wyjaśnienia lekarzy że ma samo przejść. Z dnia na dzień jest gorzej. I będę tak długo drążyła temat aż ktoś jej pomoże. Nie będę spokojnie patrzyła jak moje dziecko zanosi się płaczem przy jedzeniu i męczy się całymi dniami.
Gdyby właśnie były chore akcje po jedzeniu.
Ale u nas po katarze się trochę uspokoiło i tragedii nie ma z histeria.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 12:09
-
lipcowka86 wrote:Mimi u nas nie ma innych objawów niż ulewanie więc to całkiem inna sytuacja.
Lilly czy to cebex? Jeśli tak który model?
Paulina tak wlasnie myślałam że pasowało by sprawdzić czy osluchowo czysto i jeśli tak to standardowe leczenie kataru.
Tak, Cybex priam zwykły nie ten elektrycznylipcowka86 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
MIMI wrote:Nie akceptuje wyjaśnienia lekarzy że ma samo przejść. Z dnia na dzień jest gorzej. I będę tak długo drążyła temat aż ktoś jej pomoże. Nie będę spokojnie patrzyła jak moje dziecko zanosi się płaczem przy jedzeniu i męczy się całymi dniami.
Mimi pewnie jeśli jest zle to dociekaj. Ty jako mama najlepiej czujesz. U nas jest lepiej z ulewaniem i tez ewidentnie u nas pomogło odstawienie wszystkiego w tym wit D dlatego nie dajemy leków.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Karolllla wrote:Lilly jak elegancko na brzuszku w wózku 😁💪🏻
Haha tak! 💪🏼 Za Twoja poradanadal spacer trwa 10-15m ale przynajmniej mogę wrócić do domu bez syreny 😂
Karolllla lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
nick nieaktualnyMy ostatnio zaczęłyśmy ćwiczyć sobie na macie. Powiem wam że dziwnie tak samotnie. ☺️ Natalka zadowolona.👍 Od kilku dni ćwiczy obroty na bok. Gdzieś tam próbuje na brzuch. Średnio jej wychodzi. Ale krzyczy, ogólnie zawzięta z niej bestia. ☺️
Jutro powinnam mieć chustę. Może uda nam się w końcu wyjść na spacer. Dość mam noszenia jej na rękach. Bo mój kręgosłup woła o pomoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 14:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:My ostatnio zaczęłyśmy ćwiczyć sobie na macie. Powiem wam że dziwnie tak samotnie. ☺️ Natalka zadowolona.👍 Od kilku dni ćwiczy obroty na bok. Gdzieś tam próbuje na brzuch. Średnio jej wychodzi. Ale krzyczy, ogólnie zawzięta z niej bestia. ☺️
Jutro powinnam mieć chustę. Może uda nam się w końcu wyjść na spacer. Dość mam noszenia jej na rękach. Bo mój kręgosłup woła o pomoc. -
Hercia ja tez się czuje trochę jak wezien. Wczoraj już mieliśmy dość z mężem i spakowaliśmy się do auta, pojechaliśmy z nią na miasto bo trochę ubranek jej brakuje. Stwierdziliśmy ze trudno, jak zacznie wyć to oni wrócą do domu a ja zostane i zrobię zakupy. No i miło nas zaskoczyla, nie płakała, rozglądała się. Zaczynała kwekac jak wózek stał w miejscu wiec mąż z nią jeździł po sklepach cały czas. Ale nie była w gondoli tylko w foteliku i podobało jej się bo wszystko widziała. Jeżeli chodzi o spacery to chodzę na sile chociaż 10-15 min. Zawiesiłam jej taka zabawkę spirale i na niej się skupia. Gorzej jak zabawka się znudzi to wracam z syreną ale zawsze coś.. także trzeba próbować z tymi naszymi trudnymi dziećmi, czasem potrafią miło zaskoczyć 🙂
Hercia35, lilly. lubią tę wiadomość
22.12.21 Synek 💙
03.06.20 Córcia ❤️
10.07.19 Aniolek 9 tc -
nick nieaktualnyMy czasem na chwilę też wychodzimy ale ostatnio jak się wybrałam do siostry to mialam tak dość, bo z połowy drogi się wracałam jak to piszecie z syreną 😅 na jednej ręce A drugą pchalam wózek. W domu ubranie mogłam z potu wykrecac taka byłam mokra 🤣
-
nick nieaktualny