MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyszatanka wrote:Ech, i znowu mamy nocne czuwanie.
Paulina, a jak to się właściwie stało, że Twoja Hania "nawróciła" się na cycka? Próbowałaś ciągle czy przypadkiem? Ile wtedy miała?
A to moja Panienka we wczorajszym podporze. Nie cytujcie
Moja Hania zawsze kochała cycusie, tylko że na nich wisiała i nie jadła. "Ssala nieefektywnie"
Niby mieliśmy jakieś masaze buźki.
Ale nie wiem czy po prostu nie stało się tak, że sama zaczęła nagle ssać. Na jej 2msc już zaczęła porządnie jeść i przybierać. 👍 -
Szatanka ja w zestawie miałam śpiworek, Ty nie?Nie patrzyłam mam ją wysoko na szafie ale może w weekend sprawdzę rzeczywiście, czytałam opis i wszędzie piszą, że jest na zupełnie płasko ale na filmie czy zdjęciu moim zdaniem jest pod leciutkim kątem. Ale takim mini.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:20
-
nick nieaktualnyKarolllla wrote:Szatanka ja w zestawie miałam śpiworek, Ty nie?Nie patrzyłam mam ją wysoko na szafie ale może w weekend sprawdzę rzeczywiście, czytałam opis i wszędzie piszą, że jest na zupełnie płasko ale na filmie czy zdjęciu moim zdaniem jest pod leciutkim kątem. Ale takim mini.
-
Ja też w xlanderze mam możliwość podniesienia oparcia w gondoli.
U Nas pierwsze spacery w nosidle które się zaczynają małemu podobać. My w końcu od niepamiętnych czasów wyszliśmy wspólnie z psami na spacer, krótko bo krótko ale zawsze to razem ☺
Widzę że sporo z Nas ma maty z kinderkrafta. Szatanka śliczna ta Twoja Malutka 🥰 a co ona ma na policzku to jakieś ugryzienie czy znamię? -
PLPaulina wrote:Ale duże te Wasze dzieciaki.😱 My to drobne a długie. ☺️ Ważymy 6120g a na długość ? Dwóch lekarzy i różne wyniki.
Ubranka 68. Pewnie pajacyk by trzeba było większy ale nie nosimy od dawna. ☺️
W gondoli miejsca dużo. Córka do 6msc jeździła. A naprawdę wysoka.☺️ Mnie nie śpieszno do spacerówki. Jest niżej. Mniej to wygodne.
Wolę potem oparcie podnieść w gondoli, dach opuścić i będzie ok. 👍
U mnie tez chyba chudy a długi. Na zdjęciach jak półroczne a wchodzimy w rozmiar 62, ale z HM a one chyba duze są.3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
PLPaulina wrote:
Tak można żyć3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Szatanka ale oczy!!
Kobitki a od kiedy można podnosić dziecko tak pod ramionami?3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Wogole kupiłam gryzak grzybka mega polecany i mój mały się na niego rzuca gryzie po czym tak irytuje ze jest płacz. Podobnie z innymi gryzakami. Co to może być? Zeby i dziąsła swędzą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2020, 10:03
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też w xlanderze mam możliwość podniesienia oparcia w gondoli.
U Nas pierwsze spacery w nosidle które się zaczynają małemu podobać. My w końcu od niepamiętnych czasów wyszliśmy wspólnie z psami na spacer, krótko bo krótko ale zawsze to razem ☺
Widzę że sporo z Nas ma maty z kinderkrafta. Szatanka śliczna ta Twoja Malutka 🥰 a co ona ma na policzku to jakieś ugryzienie czy znamię?
Lilly ten gryzak to mombella?
U nas Antek dostał małpkę matchstick i też uwielbia ale taka sama sytuacja jakby Ciebie memła memła i wrzask a jak mu ją zbiore to się uspokaja. Mam wrażenie jakby go to skupienie na gryzak u strasznie męczyło i w pewnym momencie ma dość ale dalej chce memełać. -
nick nieaktualny