MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
A krzeselko chcemy takie...
krzeselko kinderkraft
Dka mnie te ikeowskie jakies malo wygodne sie wydaje za male oparcie mam wrazenie....Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Lilka94 wrote:Szatanka pokażesz te zabawki? Bo rozpaczliwie szukam czegoś na co mała nie będzie się darła po dwóch minutach 😆
Taki gryzak: https://www.ceneo.pl/78965859;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&shop=261011109&gclid=Cj0KCQjwzbv7BRDIARIsAM-A6-1MRq-tsp5dvJU1LXDCi-Vsyr3MvRtn4g2fb3tYZ1FHr3iKEI5DRmQaAg07EALw_wcB
I taką grzechotkę: https://www.ceneo.pl/86286359;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q0_UL_WUc7rQs&gclid=Cj0KCQjwzbv7BRDIARIsAM-A6-2-efledBOLZ7_vxEx_NZvkvWkRKU9V12cKQD1yJ6uiY_CAg5IzSE4aAhh5EALw_wcB
Za ten ogon można kręcić i wtedy wydobywa się taki dźwięk jaki słychać np. przy... nakręcaniu klucza imbusowego. Nie wiem jak inaczej to określić.
Ale jak mówię - może to być efekt nowościW każdym razie wcinała to jak najęta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 23:41
Lilka94 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co kp na leżąco w nocy, czy Was też tak bolą od tej pozycji ramiona rano? Ja pomimo codziennego rozciągania po nocy jak kaleka jestem. Jak karnie na leżąco to jedną rękę mam pod głową i po kilku tygodniach to niezle daje mi się we znaki ta pozycja.
-
nick nieaktualnyKarolllla wrote:Dziewczyny co kp na leżąco w nocy, czy Was też tak bolą od tej pozycji ramiona rano? Ja pomimo codziennego rozciągania po nocy jak kaleka jestem. Jak karnie na leżąco to jedną rękę mam pod głową i po kilku tygodniach to niezle daje mi się we znaki ta pozycja.
-
nick nieaktualny
-
mwm wrote:Gorzej.. u mnie nogi odmawiają posłuszeństwa. Bolą mnie stopy łydki i uda do takiego stopnia ze rano nie mogę wstać i chce mi się płakać.. tragedia.. i to nie mięśnie, tylko jakby stawy, sama nie wiem. Może brak wapnia się do tego przyczynia?
Ze stopami też mam problem, zewnętrzna cześć stop mnie boli i pierwsze kroki to masakra, jak w ciąży. Dziwne to. -
nick nieaktualnyKarolllla wrote:Ze stopami też mam problem, zewnętrzna cześć stop mnie boli i pierwsze kroki to masakra, jak w ciąży. Dziwne to.
Ale nie wiem co dokładnie się dzieje i czy to mija
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jakie przyrosty maja teraz wasze dzieci? Mam wrażenie ze u nas od miesiąca praktycznie nic nie przytył, niby rośnie ma wałeczki, nie sprawdzałam nigdy tego co tydzień bo ładnie przybierał ale mam wrażenie ze zatrzymał się na 8 kg i tyle, wazę go na zwykłej wadze dlatego ciężko mi to dokładnie określić. Dużo ulewa i stad się trochę martwię..
-
mwm wrote:Tak dokładnie, zewnętrzna cześć. Czytałam ze to między innymi pokłosie spania z dzieckiem
Ale nie wiem co dokładnie się dzieje i czy to mija
Serio? Ja przetrzepalam chyba cały internet i nic nie znalazłam. Miałam na dniach taty pytać bo to już długo trwa, a z reguły nie zawracam mu głowy jakimiś bólami bo się ze mnie nabija 🤪 -
Karolllla wrote:Ze stopami też mam problem, zewnętrzna cześć stop mnie boli i pierwsze kroki to masakra, jak w ciąży. Dziwne to.
Hehe, właśnie dzisiaj się zaczęłam zastanawiam, czy to brak ruchu czy zaczyna mi się RZS, czy po prostu starość, bo też od jakiegoś czasu jak wstaję z łóżka, to mam stopy jakby zdrewniałe i muszę je rozchodzić. Widocznie to normalne w takim razie. To mogą być jakieś zastoje spowodowane tym, że się nie ruszamy, gdy śpimy z dzidziem. Na dłuższą metę pewnie niezbyt zdrowe
Ja planuję zakup gryzaka monkey cośtam, ale mi chwilowo żal kasy na oryginał, a tego z aliexpress, dwa razy tańszego się trochę boję, bo ja wiem co to za silikon tam dają? Jak myślicie?
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj95O3DjonsAhWMqLIKHYPwDXUYABAGGgJscg&ohost=www.google.com&cid=CAESQeD2T2kI1bd2MSVf5Mepg2eZwsyxYx_m2c7igyjQ_6tSEuezCghHODHymMWcxBLjWdyRxWTtiJDo-tL4CeRl2kau&sig=AOD64_2xCtSrl-ttn5-hYK-imvDLKYsprA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwi3sOXDjonsAhXhk4sKHeOoBkoQ9aACegQIDBA_&adurl=Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 12:21
-
Szatanka Ty już nie czytaj tych internetow o chorobskach 🙈
Ajka, PattisonBM lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Coś może w tym być, że to zmienianie pozycji jest znikome i stąd takie bóle i drętwienia. Dżizasss, a człowiek głupi myślał, że po ciąży już będzie luzik 😁
Co do gryzaków czy grzechotek nie mam pojęcia, ja kupuje co mi się podoba bez zbędnej analizy 🤓 -
U nas chyba dwójka idzie nie jestem pewna bo to miejsce bardziej takie nabrzmiałe niż rozpulchnione , do tej pory byłam przekonana że to zawsze są jedynki 🤦♀️i gdyby nie jej czarny humor to ani bym na to nie wpadła jak zwykle wszystko na odwrót..
-
szatanka wrote:Hehe, właśnie dzisiaj się zaczęłam zastanawiam, czy to brak ruchu czy zaczyna mi się RZS, czy po prostu starość, bo też od jakiegoś czasu jak wstaję z łóżka, to mam stopy jakby zdrewniałe i muszę je rozchodzić. Widocznie to normalne w takim razie. To mogą być jakieś zastoje spowodowane tym, że się nie ruszamy, gdy śpimy z dzidziem. Na dłuższą metę pewnie niezbyt zdrowe
Ja planuję zakup gryzaka monkey cośtam, ale mi chwilowo żal kasy na oryginał, a tego z aliexpress, dwa razy tańszego się trochę boję, bo ja wiem co to za silikon tam dają? Jak myślicie?
https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj95O3DjonsAhWMqLIKHYPwDXUYABAGGgJscg&ohost=www.google.com&cid=CAESQeD2T2kI1bd2MSVf5Mepg2eZwsyxYx_m2c7igyjQ_6tSEuezCghHODHymMWcxBLjWdyRxWTtiJDo-tL4CeRl2kau&sig=AOD64_2xCtSrl-ttn5-hYK-imvDLKYsprA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwi3sOXDjonsAhXhk4sKHeOoBkoQ9aACegQIDBA_&adurl=
Mnie się nie pytaj. Ja ktoregos razu poszłam do apteki i przy okazji kupiłam kilka gryzaków z canpolu... i uznałam ze ma wiec starczy
A jesli chodzi o spanie z dieckiem to jak jestem z weronikow łózku i zasne to budzę się komplentnie zdrentwiała, bo zwyczajnie wtedy przez sen się w gole nie poruszam i po jakims czasie drentwieje... dlatego wole ja w kolysce trzymacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2020, 13:39
2020
2023 -
Kama92 wrote:U nas chyba dwójka idzie nie jestem pewna bo to miejsce bardziej takie nabrzmiałe niż rozpulchnione , do tej pory byłam przekonana że to zawsze są jedynki 🤦♀️i gdyby nie jej czarny humor to ani bym na to nie wpadła jak zwykle wszystko na odwrót..
Bo to pewnie klasyczny przykład - książka książką, życie życiem 😏 -
A u nas dzis czeste przewrotki na boczek
cueszy mnie to bardzo...niestety na brzuszku przy zmeczeniu pozycja nadal dzga nosem w mate...
Jak zacznie sie na brzuch sama krecic to bede sie bac nocy ze sie udusi...Patrycja
29.06.2019 🤵👰 -
PattisonBM wrote:A u nas dzis czeste przewrotki na boczek
cueszy mnie to bardzo...niestety na brzuszku przy zmeczeniu pozycja nadal dzga nosem w mate...
Jak zacznie sie na brzuch sama krecic to bede sie bac nocy ze sie udusi...
Nie udusi się nie udusi -
Karolllla wrote:Nie udusi się nie udusi
Moze moja czujnosc sie wzmoocni jak przyjdzie ten moment...Patrycja
29.06.2019 🤵👰