MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
szatanka wrote:To zazdroszczę. Ja właśnie liczyłam na to, że spadnie mi kilka nadprogramowych kilogramów przez karmienie, a tu dupa blada, wręcz odwrotnie
Nie narzekaj ja w dzien po porodzie wazyła 3kg wiecej niz przed ciąża tydzien po porodzie 1kg mniej niz przed ciaża... i kazali mi jesc ze niby dlatego nie mam pokarmu ze chudnę... na poczatku wcale nie mialam ochoty na jedzenie, ale potem jak mi laktacja trochę ruszyla... to tragedia jakas aktualnie waze 11kg wiecej niz przed ciaza - 2kg wiecej niz w dniu porodu i wyglądam tragicznie - waga sie na szczescie ustabilizowała i juz ze ponad miesiac nie tyje, ale co z tego...wygladam tragicznie...
PS moja mama zawsze chudła w ciązy i tyła karmiac... W ciązy czasem 8-10kg chudła, a karmiac nawet 30kg tyła... takze ten... mogło byc gorzej
2020
2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 16:23
-
Co do włosów miałam dramat i poszłam w piątek do fryzjera, a że jest nią moja przyjaciółka to miałam dodatkowy relaks w postaci pogaduch 😁 No ale nie o tym, dodała mi trochę refleksów i podcięła włosy dobrych kilka centymetrów i co? I nagle nie wypadają 😳 Nie wiem co ona zrobiła za czary, dziś będę je myć to zobaczę czy to cuda jakichś jej kosmetyków czy wystarczyło odświeżyć długość.
lilly. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja staram się odkładać, starszak z nami spał i co? Ma 7 lat, histerycznie boi się sam spać, zasypia u nas, przenosimy go i zaraz jest spowrotem co najlepsze uwaga przenoszę go na sofe obok z której mnie widzi, próbowałam wszystkiego, remont pokoiku, nowe łóżeczka, książeczki, pościel z superbohaterami i nic... Małą nad ranem biorę do siebie ale już nie dam się wkręcić w takie spanie razem od razu wieczorem, jest tragicznie...
-
U nas się chyba regres snu zaczął 🥴 jak długo może to potrwać?
Włosy też u mnie dramat.. są wszędzie 🙈Baby H.
Baby T.
🙋🏻♀️• MTHFR c.677C>T / MTHFR c.1298A>C układ heterozygotyczny; • Niedrożny prawy jajowód
💁🏻♂️• Nekrospermia / brak ruchliwych plemników
07.05.2019 - punkcja: 16 komórek, 12 zapłodnionych, 4 zarodki
12.05.2019 - ET 5.1.1 ☹️
05.06.2019 - FET odwołany (endo 6,6mm)
14.08.2019 - FET 4.1.1 ☹️
11.09.2019 - FET 4.1.1 😊
7dpt - bhcg 13,3mlU/ml prog 33,28ng/ml; 9dpt - bhcg 46,03mlU/ml prog 45,37ng/ml; 11dpt - bhcg 120,9mlU/ml prog 49,25ng/ml; 15dpt - bhcg 1052mlU/ml prog 36ng/ml
27dpt - mamy ❤️
11.08.2021 - FET 3.2.1 😊
5dpt - bhcg 12mlU/ml; 7dpt - bhcg 35mlU/ml prog 64ng/ml; 9dpt - bhcg 92mlU/ml prog 47ng/ml; 13dpt - bhcg 689mlU/ml; 15dpt - bhcg 1668 mlU/ml
28dpt - mamy ❤️ -
Karolla i Paulina hahaha 😂
Dokładnie niech śpią już gdzie chcą byle spały! Teraz nawet opcja „śpi na mnie” brzmi kusząco 🙈😂Frufru, Karolllla, lipcowka86 lubią tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Catlady wrote:U nas się chyba regres snu zaczął 🥴 jak długo może to potrwać?
Włosy też u mnie dramat.. są wszędzie 🙈
U mnie miesiac..3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
Karolllla wrote:Co do włosów miałam dramat i poszłam w piątek do fryzjera, a że jest nią moja przyjaciółka to miałam dodatkowy relaks w postaci pogaduch 😁 No ale nie o tym, dodała mi trochę refleksów i podcięła włosy dobrych kilka centymetrów i co? I nagle nie wypadają 😳 Nie wiem co ona zrobiła za czary, dziś będę je myć to zobaczę czy to cuda jakichś jej kosmetyków czy wystarczyło odświeżyć długość.
Karolla ja nie byłam u fryzjera, ani nic nie robiłam i nagle przy ostatnim myciu wypadło tylko niewiele wiecej niz przed ciąża i znacznie mniej niz ostatnio...także moze to taki czas już ze przestają wypadac2020
2023 -
Kama92 wrote:Ja staram się odkładać, starszak z nami spał i co? Ma 7 lat, histerycznie boi się sam spać, zasypia u nas, przenosimy go i zaraz jest spowrotem co najlepsze uwaga przenoszę go na sofe obok z której mnie widzi, próbowałam wszystkiego, remont pokoiku, nowe łóżeczka, książeczki, pościel z superbohaterami i nic... Małą nad ranem biorę do siebie ale już nie dam się wkręcić w takie spanie razem od razu wieczorem, jest tragicznie...