MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMimi1987 wrote:Bo masz córki
Ale ogólnie zawsze myśleliśmy o rodzinie 2+2.
Kocham dzieci ale rodziny wielodzietne to nie dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 18:48
-
nick nieaktualnymwm wrote:Dziewczyny, a co można podać maluchowi na niestrawność? Zapomniałam ze młody kiepsko reaguje na brokuła i wczoraj dostał w słoiku Gerbera razem z groszkiem i cukinia Nie ma wzdęć ale zrobił już trzy kupy i maruda do kwadratu.
Jeszcze mam pytanie, czy któraś z Was miała taki przypadek ze dziecku wychodziły plamy na ciele po espumisanie? Jak daje mu na smoczku to zawsze trochę wyleci z buzi albo kapnie na buzi i za chwile robią mu się w tych miejscach mocno czerwone plamy..mwm lubi tę wiadomość
-
Mój starszy miał wkoło buzi plamki na niektóre produkty, młoda też czasami ma zawsze do kilkunastu minut schodzą,raz jak mąż jej dał mm i się zwymiotowała na siebie to miała na pół buzi te plamki czerwone i kojarzę ktoś tu na forum miał plamki jak podawał nowy produkt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 18:52
-
Ajka wrote:To mnie zawsze rozbawiało... nigdy nie miałam zarodków za dużo, ale endometrium bajka... nic tylko zachodzić w ciąże... nawet na lekach zawsze miała endometrium idealne. Szkoda ze nie można tak zebrac wszystkiego do kupy... piekne endo + zarodki i byłaby gromadka dzieci...
-
nick nieaktualnyKama92 wrote:Mój starszy miał wkoło buzi plamki na niektóre produkty, młoda też czasami ma zawsze do kilkunastu minut schodzą,raz jak mąż jej dał mm i się zwymiotowała na siebie to miała na pół buzi te plamki czerwone i kojarzę ktoś tu na forum miał plamki jak podawał nowy produkt
-
Dziewczyny, moja córka nie spała dziś w nocy od 1 do 6 rano, o 8.30 obudził nas niezawodny pies sąsiada. Potem w dzień spała 1h15, nawet na spacerze usnęła tylko na 10 minut. Po kąpieli drzemka 40 minut i pobudka, po godzinie zasnęła, by obudzić się znowu po 20 minutach z wielkim płaczem. Do tej pory mąż walczy. Zęby to nie są, bo jak tylko bierzemy ją na ręce, to milknie. Na rękach się wyrywa, nie chce spać. Już nie wiem, co mam robić...
Edit: temperatury nie ma. Rozważam mleko makowe...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 21:52
-
Moje dwie koleżanki z pracy posłały dzieci do żłobka i są zadowolone, dodam że jeszcze do pracy nie wróciły. Siedzą w domach. Nie rozumiem tego, tłumaczą się że tak chcą pół roku bo w razie jak dziecko chore to są dostępne. A co przepraszam jak w szóstym miesiącu pobytu będą chore. Z D.... tlimaczenie. Ale ich sprawa.
Ja będę ciągła wychowawczy bo moja praca bez szału i pensja najniższa krajowa. Wolę mężowi w firmie pomóc bo tu kasa jest konkretna. sama zajmę się dzieckiem i domem. Wszyscy będą zadowoleni. Co do powiększania rodziny mąż już nie chce. Jest zmęczony, ma już dwójkę dzieci no i wiek. W styczniu 47lat. Ja może i bym chciała jeszcze jedno ale chyba bardziej z myślą o Judytce żeby sama nie była, ale nie wiem. Ta ciąża udała się naturalnie, teraz biorę tabletki i cały czas mamy mrozaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 22:02
-
nick nieaktualnyU nas tez cuda na kiju, albo szaleje piszczy skacze albo marudzi. Z trzech drzemek łącznie 2,5 h dzisiaj mielismy dwie po 20 minut. Dobry zawodnik. A ja przed okresem także stary miał wesoło, nie dziwie się ze pojechał wybierać choinkę i nie było go 2h 🤣
-
Ajka wrote:Weronika poszła spać o 20:00... o 22:00 rześka i wesoła obudziła się z popołudniowej drzemki... a ja wlasnie kladlam sie spać...
Szatanka widze że u Was regres snu typu hardcore
Siedzimy we troje w salonie. Młoda uhahana po pachy i ani myśli o śnie... Niech ktoś mnie dobije... -
szatanka wrote:Siedzimy we troje w salonie. Młoda uhahana po pachy i ani myśli o śnie... Niech ktoś mnie dobije...
Wczoraj tak miałam W końcu padł, może u Was to nowe umiejętności? Odkąd Oli zaczął się obracać spanie poszło się gonić i tak z tym żyje do teraz 🤷🏼♀️ U nas znowu zęby bo trze i gryzie i teraz nie wiem czy te co ma go tak drażnią czy kolejne idą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 23:03
-
Karolllla wrote:Wczoraj tak miałam W końcu padł, może u Was to nowe umiejętności? Odkąd Oli zaczął się obracać spanie poszło się gonić i tak z tym żyje do teraz 🤷🏼♀️ U nas znowu zęby bo trze i gryzie i teraz nie wiem czy te co ma go tak drażnią czy kolejne idą.
Idą kolejne ...u nas tak zawsze się zaczyna 🙈Karolllla lubi tę wiadomość
20.10.2012 👰🤵💍
21.10.2013 👶 Alan 👪 4210 g 💪
20.05.2020 👶 Leon 🤱👨👩👦👦 4230 g 💪
25.04.2022 👶 Bruno 🤱 3970 g 💪 -
Karolllla wrote:Wczoraj tak miałam W końcu padł, może u Was to nowe umiejętności? Odkąd Oli zaczął się obracać spanie poszło się gonić i tak z tym żyje do teraz 🤷🏼♀️ U nas znowu zęby bo trze i gryzie i teraz nie wiem czy te co ma go tak drażnią czy kolejne idą.
Stawiam, że u nas to samo... bo ostatnio wysyp nowego...
Karolllla lubi tę wiadomość
2020
2023 -
Ajka wrote:Weronika poszła spać o 20:00... o 22:00 rześka i wesoła obudziła się z popołudniowej drzemki... a ja wlasnie kladlam sie spać...
Szatanka widze że u Was regres snu typu hardcoreJeheria lubi tę wiadomość
-
Nadal nie śpi... Za to miała po drodze dwie 15 minutowe drzemki na cycu...także wypoczęta.
Wiecie tak sobie myślę, a jakby tak jednak żłobek z internatem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 00:33
PattisonBM lubi tę wiadomość
2020
2023