MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Z samopoczuciem to różnie bywa, zdecydowanie to prawda że są wachania nastroju przy burzy hormonów:p Ja jestem po in vitro i te dawki hormonów są naprawdę duże. Brzuszek ciągnie w dół , takie uczucie podobne do miesiączkowego. Mam te nieszczęsne plamienia
A jak u Was ? Samopoczucie i dolegliwości? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Mi termin wychodzi na 1 maja. W czwartek moja beta wynosiła 195. Jutro umawiam się na pierwszą wizytę u ginekologa i koniecznie endokrynologa, bo mam hashimoto i niedoczynność Od wczoraj walczę z wieczornym zwrotami głowy 🙈
NewYork lubi tę wiadomość
-
Ja w tej ciazy mam mdlosci bardzo szybko, odrzuca mnie tez od wody ;p
Zrobilam dzis test i kreska sciemniala pozniej, stresuje sie beta, u mnie ciaza to cud.
A moj pierwszy spi jeszcze 💙Jeheria lubi tę wiadomość
-
Bona wrote:Ja właśnie stoję w kolejce w laboratorium do oddania krwi. Wyniki popołudniu
Bona 5 dpt - beta na poziomie 10... jest jak najbardziej ok... a plamienia przy ciąży z IVF sa niemal powszechne... będzie co ma być, ale plamienia same w sobie nic nie znaczą...
Moze warto trochę wiecej progesteronu brac jeśli okaze się ze ciaża się rozwija, albo mozesz zrobic od razu badanie jego poziomu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 07:22
Seli, Bona lubią tę wiadomość
2020
2023 -
Ja juz krew oddalam, stresuje sie. Dzis ten test mi slabo wyszedl i po godzinie sie rozlal... wiec nie wiem na ile mu wierzyc..
-
Ajka wrote:Bona 5 dpt - beta na poziomie 10... jest jak najbardziej ok... a plamienia przy ciąży z IVF sa niemal powszechne... będzie co ma być, ale plamienia same w sobie nic nie znaczą...
Moze warto trochę wiecej progesteronu brac jeśli okaze się ze ciaża się rozwija, albo mozesz zrobic od razu badanie jego poziomu...
Właśnie zrobiłam dziś od razu progesteron . Ja biorę ogromne dawki progesteronu ( lutinus 3x2, prolutex 1/d, duphaston 2x1) wczoraj sama od siebie wzięłam jeszcze luteinę pod język 2 tableteczki jak pojawiły się plamienia. Mam nadzieję że wszytsko będzie ok bo w lutym była ciąża biochemiczna- beta 19 mU/ml i potem spadała. A w czerwcu takie plamienia zwiastowały nieudany transfer ale wtedy beta w ogóle nie ruszyła. -
Boziu jak ten czas zasuwa Gratulacje dziewczyny! Spokojnych 9 miesięcy życzę!
Majowa mama 2018
Bona, ja co prawda bety nie robiłam nigdy, ale w 1 ciąży jak i teraz plamiłam przez cały I trymestr. W tej ciąży nawet krwotok miałam, a dzidzia rozwija się dobrze, także plamienia nie zawsze musza oznaczać coś złegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 08:08
Seli, Bona lubią tę wiadomość
-
Peggie wrote:Boziu jak ten czas zasuwa Gratulacje dziewczyny! Spokojnych 9 miesięcy życzę!
Majowa mama 2018
Bona, ja co prawda bety nie robiłam nigdy, ale w 1 ciąży jak i teraz plamiłam przez cały I trymestr. W tej ciąży nawet krwotok miałam, a dzidzia rozwija się dobrze, także plamienia nie zawsze musza oznaczać coś złego -
Bona tez slyszalam o plamieniach przy inseminacji, ale nie wypowiem sie bo nie siedze w temacie. Mam nadzieje, ze wszystkie bedziemy zaraz zapisywac sie na prenatalne 😏
Bona lubi tę wiadomość
-
Z moich pierwszych objawów to na pewno senność. Przy wysiłku fizycznym lub długim chodzeniu ciągnie mnie podbrzusze. Także organizm sam nie pozwala się przemeczac. Chwilami miewam mdłości ale nie są jakieś uporczywe i najważniejsze że nie towarzyszą mi cały czas. Nie mogę się doczekać wizyty u gin..
Za wszystkie dzisiejsze bety trzymam kciuki👊🙏Bona, Seli lubią tę wiadomość
-
"Czesc:) ja rowniez z terminem na 1 maja. To moja druga ciąza, mam 16 miesiecznego synka urodzonego miesiac przed terminem. Narazie nie mam zadnych objawow, jedynie pozytywny test ciązowy:)"
Witaj w klubie
Ja już od dwóch tygodni mam objawy, u mnie też druga ciąża, córka ma 6 lat😉
PS. Podpowiedzcie mi jak to się robiło, żeby odnieść się do czyjeś wypowiedzi? Siara jak smok, ale już nie pamiętam jak to się robiło😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2019, 11:16
AniA lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, nieśmiało się witam. Moja ciąża to świeżutka sprawa, 5 tydzień... ale wygląda na to, że maj 2020 będzie należeć także do mnie
Manna lubi tę wiadomość
-
Bona wrote:Witajcie dziewczyny, wstepnie termin 8 maj .
Jednakże jest to bardzo wczesna ciąża po in vitro . Dziewczyny czy miałyście może plamienia na samym początku? Bete z wczoraj mam narazie na malusieńkim poziomie 10,12mU/ml . I wiem że wszystko może się jeszcze zdarzyć. Od 3 dni plamie. Dziś jest mój 25 DC ( 6dpt )/( 12dpo). Myślałam że to może krwawienie implantacyjne. Ale implantacja się już skończyła jeżeli beta wychodzi dodatnia. Ciągnięcie brzuszka również czuję od 3 dni. Będę wdzięczna za odpowiedzi:)Bona lubi tę wiadomość