MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja koleżanka ma dwóch. Państwowy daje jej skierowania na badania. A prywatny prowadzi ciążę.
Ja chcę dwóch aby też badania robić na NFZ.
Chyba pojadę na sor, skoro tamta lekarka mi kazała, a ona jest ordynatorem tego oddziału. Siostra też mi na sor kazała jechać. Boję się że znowu wieczorem będzie koszmar.
-
nick nieaktualnyJeheria wrote:A ja wczoraj myślałam że pojadę do szpitala takie skurcze miałam, dwie nospy wzięłam, jak tak Dalej pójdzie nie będę mogła już pracować. Bóle przychodzą wieczorem ok 19. I wystąpiły w pon i wt akurat jak z urlopu do pracy wróciłam. Chyba muszę powiedzieć szefowi Że jestem w ciąży bo nie wiem czy któregoś razu po prostu nie przyjdę do pracy. Co myślicie?
-
mwm wrote:A rozmawiałaś ze swoim lekarzem? Co on na te skurcze? Jeśli pisałaś a przegapiłam wiadomość to przepraszam
-
sayuri wrote:Miałam właśnie też pisać, że pomimo wzięcia leków nie wpłynęły bardzo na wynik, chociaż w pewnym stopniu na pewno. Najbardziej miarodajne wyniki wychodzą bez leków, bo każda z nas ma swoje tempo przyswajania.
Bona czekam z niecierpliwością na twoje usg, mamy dokładnie ten sam etap, a ja w sobotę jadę na USG:) i jestem ciekawa co tam będzie widać chociaż twoje przyrosty bety są tak wysokie, że na bliźniaki to wygląda:) ile miałaś zarodków podanych i w jakim stadium?
Uważacie że beta za szybko rośnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 18:22
-
Jeheria wrote:Z lekarzem od in vitro? On jest daleko od mojego miasta, nie pisałam do niego. A lekarza prowadzącego jeszcze nie mam bo pierwsza wizyta prywatnie dopiero w poniedziałek. Poszłam dziś do przychodni gdzie mam kartę założona na NFZ to nie chciała przyjąć, powiedziała aby na sor jechać.
-
nick nieaktualnyBona wrote:Sayuri a jak wyglądają Twoje przyrosty bety ?
Jak my nie zwariujemy przez 9 miesięcy to będzie cud... 😘Jusia 82, sayuri lubią tę wiadomość
-
Ja już po części zwariowałam i tak jak piszesz są objawy źle , nie ma ich też źle.
Chyba tylko my kobity po staraniach to zrozumiemy. Strach o każdą najmniejszą duperele. Ciekawe czy ten obłęd będzie nam towarzyszył przez 9 miesięcy czy z czasem opanujemy swoje głowy :psayuri lubi tę wiadomość
-
Jak porownam siebie przy pierwszej ciązy donoszonej sprzed poronienia a teraz, to sie zastanawiam czy wtedy bylam nieodpowiedzialna i beztroska czy teraz przeginam bo mnie na ziemie sciagnieto ze jednak nie zawsze wszystko jest dobrze;)
sayuri lubi tę wiadomość
-
sayuri wrote:7 dpt 39
11 dpt 213
13 dpt 468
Dzisiaj mam 18 dpt. Miałam podane dwa zarodki morule.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 21:58
-
Hej u mnie nieplanowana czwarta ciąża. Absolutne zaskoczenie. Mam już dwoje chłopców lipcowych, Rok temu miałam cp. BHCG z wczoraj prawie 5tys- jest pęcherzyk i echo zarodka- czekam na serduszko, wizyta 20. Wtedy dokładnie zmierzą kropka i wyznacza termin, jednak na pewno będzie to maj:)
Endi1990 lubi tę wiadomość
-
Laski nie wkręcajcie sobie nic, beta przyrasta jak ma przyrastać Stres tu nic a nic nie pomoże... Ja dzis po pracy mam wizytę i tez pewno koło południa juz zacznę myśleć... ale obudziłam się z uśmiechem, ładny dzień się zapowiada, słońce świeci, jestem nastawiona pozytywnie i polecam