MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Endi1990 wrote:U mnie z kadr wypłynęło w poprzedniej ciąży, którą poroniłam z końcówką maja i byłam w szpitalu... bity miesiąc komentowania, dziwnych pytań i politowania... wolałabym tego uniknąć kolejny raz
-
Jeheria wrote:Nie unikniesz tego. W pracy zawsze są plotki. Zawsze prawda wyjdzie na jaw. Ja jestem bardzo otwartą osoba. U mnie rozmowa oczyszcza mnie. Jest moją terapią. Dlatego nigdy nie ukrywałam problemów z zajściem w pracy, przed znajomymi.
wolę jednak przeczekać do momentu kiedy będę pewniejsza tej ciąży, zawsze w razie niepowodzenia będzie bolało troszkę mniej kiedy inni nie będą zadawać pytań. chociaż... chciałabym już mieć tą pewność, oznajmić wszystkim i odpocząć na zwolnieniumwm lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam 2 x, przyrost był ok i sobie darowałam. Zobaczymy co jutro gin powie. Jeśli wszystko jest ok to nie ma sensu, chyba że coś się dzieje, to lepiej sprawdzać.
za to z przyzwyczajenia wciąż mierzę rano temperaturę -
nick nieaktualny
-
Bona ja mam jeszcze wyższy progesteron, w granicach 250, obecnie biorę tylko jedna tabl lutinus i jedna tabl estrofemu. Wg lekarza jest ok, przy in vitro nie można się sugerować normami laboratorium bo my jesteśmy sztucznie prowadzone. Chociaż patrzę że miałaś kriotransfer, ja miałam świeży.
-
Jutro wizyta, pokaże mojej Pani doktor wyniki może faktycznie zejdziemy już z jakiś leków. Chociaż ostatnio zdarzyły mi się dwa dni kiedy miałam odrobinkę plamień więc te dawki specjalnie zwiększaliśmy jakiś czas temu
-
nick nieaktualnyPrzy plamieniach masz bóle? Ja mam coraz większe uczucie ciagniecia, klocia, to nie jest mocny ból ale na pewno większy niż był.. strasznie się martwię.. plamien na szczescke nie mam. W ogóle czuje się jak kupa, bóle brzucha, głowy, okropna zgaga i zero siły
-
mwm wrote:Przy plamieniach masz bóle? Ja mam coraz większe uczucie ciagniecia, klocia, to nie jest mocny ból ale na pewno większy niż był.. strasznie się martwię.. plamien na szczescke nie mam. W ogóle czuje się jak kupa, bóle brzucha, głowy, okropna zgaga i zero siły
-
nick nieaktualnyBona wrote:Na samym początku czułam tylko ciągnięcie w podbrzuszu. Teraz wogole nie czuje się jakbym była w ciąży. Tylko cycki pobolewaja przy dotyku. Aż się zaczynam martwić tym brakiem objawów. Wolałabym tak jak ty mieć objawy ciążowe :p
-
mwm wrote:Haha i tak zle i tak nie dobrze ja już wyczytuje najgorsze i ciagle się boje ze złapią mnie jakieś mocne skurcze. Wiecie które bóle są niebezpieczne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 12:39
-
nick nieaktualnyBona wrote:Ehh To kaplica. Ten wynik mogę sobie wsadzić.. :p
Np 100 a nie 130, ale bez przesady na pewno jest wysoki.