MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Frufru wrote:Kurcze, już większość po prenatalnych
ja jeszcze tydzień... Już się nie mogę doczekać.
A propo linii, to u mnie ani widu... Nic a nic.
Ja wciąż mam silne przekonanie, że będzie dziewczynka. Nawet nie jestem w stanie wybrać imienia dla chłopca hehe...
Ja jeszcze ponad tydzieńFrufru lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
nick nieaktualny
-
Ajka wrote:Myśmy się już swoje naczekały Ty później zaczęłaś czekać.
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, idę w czwartek do szpitala na 2 dni w związku z tym podejrzeniem cukrzycy. Teraz się zaczęłam zastanawiać... Główne posilki pewno dostanę specjalnie pode mnie, ale skoro mam jeść 5-6 razy dziennie, to muszę coś zabrać. I nie wiem co... 😂
-
nick nieaktualnyAjka wrote:Nie przyzwyczajaj się do siusiaka... U mojego robaczka zniknął 😜
Ps na tym etapie chyba jest tylko wyrostek płciowy jak równolegle do kręgosłupa to dziewczynka a jak trochę na skos to chłopiec... Przynajmniej coś takiego czytałam u mamy ginekolog -
Ja też miałam przeczucie na chłopaka a najprawdopodobniej będzie dziewczyna
ja już dziś po wizycie. Pożegnałam się z Panią doktor z kliniki. Od tej pory będę już chodziła do lekarza u mnie w mieście.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 14:32
Jeheria lubi tę wiadomość
-
PLPaulina wrote:A ja dopiero 15.11.
Czyli jako ostatnia 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Lat 36
Hashimoto
Takmala wrote:Miałam mieć 14 ale zadzwonili ze lekarza jednak nie będzie i było wolne tylko 12. To jeszcze sporo przed nami. Ciekawe jak to będzie w okolicach maja... jaka kolejność
Na moim wcześniejszym czerwcowym forum pierwszy maluszek pojawił się 22 maja a ostatni 6 lipca 😉lilly. lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a jak u was z aktywnością fizyczna ? Ćwiczycie cos ? Bo ja to nic a nic ale ostatnio lepiej się czuje i po mału nad tym myśle... przed ciąża nic nie ćwiczyłam ale w ciąży podobno wskazane wiec chyba muszę ruszyć tyłek... jak to u was wyglada ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 15:17
Lat 36
Hashimoto
Ja od tygodnia sporo chodzę, biore psa, chłopaków i zaliczam wszystkie okoliczne parki, co prawda pod koniec dnia jestem jak dętka ale czuje się zdecydowanie lepiej jak porobie dziennie parę kilometrów. Szczególnie że musze przyznać że zaczęłam się czuc całkiem dobrze.
-
Ja ćwiczylam, biegalam przed ciążą, w ciąży lekarz nie wyraził zgody na aktywność fizyczna, zresztą i tak nie miałam siły i ochoty.. teraz kiedy mam więcej sił już mnie nosi i nawet przegladalam oferty w Poznaniu. W czwartek idę do lekarza i jak dostanę zielone światło to myślę, że zapisze się na zajęcia na basenie dla kobiet w ciąży i jakiś pilates albo jogę dla ciężarówek
mam też w domu płytę do ćwiczeń Lewandowskiej, wiec może jeszcze trochę z tym podziałami
a Ty o czym myślałaś?
-
nick nieaktualnyFrufru wrote:Dziewczyny, idę w czwartek do szpitala na 2 dni w związku z tym podejrzeniem cukrzycy. Teraz się zaczęłam zastanawiać... Główne posilki pewno dostanę specjalnie pode mnie, ale skoro mam jeść 5-6 razy dziennie, to muszę coś zabrać. I nie wiem co... 😂
Ja leżałam na patologii ciąży i oni karmią cukiereczki.
Nic swojego się nie przynosi do jedzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 16:36
-
nick nieaktualny