MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Takmala wrote:Dziewczyny nie wiem co robić! Chyba cos nie takiego zjadłam i tak boli mnie brzuch ze aż łzy mi poleciały 😥 to jelita raczej nie macica bo słyszę ze cos się tam dzieje ale bol bywa tak silny ze nie wiem co robić... czy taka praca jelit może zaszkodzić na takim wczesnym etapie 😥 pewnie skończy się to rozwolnieniem po kilku napadach bólu... przed chwila miałam taki napad ze już chciałam po pogotowie dzwonić bo sama jestem
W tej ciąży miałam już tak dwa razy a jak już na kibelku byłam i szło to aż skurcze parte mi się przypomniały 😂 straszny ból
-
Trzymamy kciuki
dzień dobry ja od 5 bezsenność, chwilę zasnęłam przed 7 ale wstaje... Trzeba zjeść, ogarnąć się. Dziś planuję dzień dla mnie i mini spa
żeby się zrelaksować.
Miłego spokojnego dnia -
A ja spałam długo bo 4 razy do toalety wstawałam w nocy... dzisiaj jakby nigdy nic ... ale to przejście z zaparć w rozwolnienie to masakra... jakby tam jakieś igły i szkło było
ale widzę ze nie tylko mnie to spotkało a jest dobrze
Trzymam kciuki za wasze wizyty
Lat 36
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Takmala wrote:A ja spałam długo bo 4 razy do toalety wstawałam w nocy... dzisiaj jakby nigdy nic ... ale to przejście z zaparć w rozwolnienie to masakra... jakby tam jakieś igły i szkło było
ale widzę ze nie tylko mnie to spotkało a jest dobrze
Trzymam kciuki za wasze wizyty
no ja na szczęście w tej materii mam spokój przynajmniej... ufff2020
2023 -
Kciuki za dzisiejsze wizyty i badania dziewczyny
powodzenia!!
i miłego dnia dla planujących spa i dla tych zabieganych
Jeheria, Niki2803, PattisonBM lubią tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek