MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Frufru wrote:U mnie pomidorowa, żeby chłop miał na czas mojej nieobecności
Czeka mnie za 2 tyg robienie tortu i się zastanawiam jak to połączyć z moim ograniczaniem cukru hehe... Muszę poszukać jakiś przepis na fit krem...Frufru lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące!
U mnie dzisiaj na obiad makaron (mam fazę ostatnio) z własnej roboty pesto genovese. Dla męża, który wrócił wczoraj z Chin zrobiłam fasolówkę, ale teraz mnie tą grochówką któraś skusiła... chyba pobiegnę do sklepu po groch...
A ja się trochę martwię od paru dni. Tydzień temu odstawiłam w zasadzie progesteron, biorę tylko duphaston 2x1, jeszcze przez tydzień. No ale od tego tygodnia coś się dzieje. Najpierw plamienia, jakby po aplikatorze, potem trochę żołtej wydzieliny, potem spokój - biało, a od 3 dni znowu żółta wydzielina, a wczoraj nawet brązowa. Cały czas jakoś lekko jest to podbarwione na żółto/ciemnożółto albo pomarańczowo-brązowo. Lekarz nr 2 w Medicoverze powiedział, że mam się tym nie przejmować, no ale jak się nie przejmować? Dzwonić do głównego waszym zdaniem? Wizyta dopiero w przyszły czwartek.
PattisonBM, lilly. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szatanka wrote:Hej dziewczyny, trzymam kciuki za wizytujące!
U mnie dzisiaj na obiad makaron (mam fazę ostatnio) z własnej roboty pesto genovese. Dla męża, który wrócił wczoraj z Chin zrobiłam fasolówkę, ale teraz mnie tą grochówką któraś skusiła... chyba pobiegnę do sklepu po groch...
A ja się trochę martwię od paru dni. Tydzień temu odstawiłam w zasadzie progesteron, biorę tylko duphaston 2x1, jeszcze przez tydzień. No ale od tego tygodnia coś się dzieje. Najpierw plamienia, jakby po aplikatorze, potem trochę żołtej wydzieliny, potem spokój - biało, a od 3 dni znowu żółta wydzielina, a wczoraj nawet brązowa. Cały czas jakoś lekko jest to podbarwione na żółto/ciemnożółto albo pomarańczowo-brązowo. Lekarz nr 2 w Medicoverze powiedział, że mam się tym nie przejmować, no ale jak się nie przejmować? Dzwonić do głównego waszym zdaniem? Wizyta dopiero w przyszły czwartek.
Poki nie ma brzydkiego zapachu jest wszystko ok.Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Cukinię kroję w słupki a zalewa taka sama jak do ogórków w curry 😀 (tak samo się robi) musiałabym przepis od mamuśki wziąć ale w necie tego pełno
Np https://www.google.com/amp/s/m.smaker.pl/przepisy-przetwory/amp-przepis-cukinia-marynowana-w-zalewie-curry,108311,ankagotuje.html
Z tym ze ja kroję w słupki i ciasno wkładam do słoikaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 16:12
PLPaulina, szatanka lubią tę wiadomość
-
Juz po.
3.27cm machal raczkami i podskakiwal wyniki sa okEndi1990, szatanka, Karolllla, aga80, Ajka, kasia_1988, Marylove, Niki2803, Frufru, Jeheria, Takmala, Jeffcia, PLPaulina, sayuri, lilly. lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Super wieści, oby tak dalej
ja dam znać po szpitalu, jak się coś dowiem...
Jeheria, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Hejo, ja już po prenatalnych,wszystko gra:) Jedyne czego się doktor mógł przyczepić to PAPPa o niższej wartości (wyszła połowa średniej), mam zalecenie zwiększyć branie Acardu do 2 tabletek, by ograniczyć możliwość wystąpienia jakichś problemów. Robal ma już 54,9 mm. Doktor wróży nam chłopca,ale równie dobrze na tym etapie może być to dziewczynka z wyjątkowo dorodną łechtaczką
Także zobaczy się za parę tygodni.
Bona, Karolllla, Ajka, PattisonBM, PLPaulina, Niki2803, aga80, lilly., Jeheria lubią tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
nick nieaktualnyCer wrote:Hejo, ja już po prenatalnych,wszystko gra:) Jedyne czego się doktor mógł przyczepić to PAPPa o niższej wartości (wyszła połowa średniej), mam zalecenie zwiększyć branie Acardu do 2 tabletek, by ograniczyć możliwość wystąpienia jakichś problemów. Robal ma już 54,9 mm. Doktor wróży nam chłopca,ale równie dobrze na tym etapie może być to dziewczynka z wyjątkowo dorodną łechtaczką
Także zobaczy się za parę tygodni.