MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry Kochane,
witam z L4. Oj jak dobrze.Endi1990, Karolllla, Ajka, Rafka, PLPaulina, Jeheria, Frufru, Mysza1986 lubią tę wiadomość
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Dzień dobry, ja dzisiaj proszę o kciuki, o 17 wizyta 😉 od rana mam gorzki smak w ustach, aż mi niedobrze.
Bona, fajna mama pamiętam nie zmieniała dat samaKarolllla, PLPaulina, Jeheria, Mysza1986, PattisonBM lubią tę wiadomość
-
Niki2803 wrote:Wszystko jest ok. Parametry wszystkie książkowe. Płci nie wiem bo nie chciała strzelać. Ale ciśnienie ze mnie zeszło
Rewelacja!!
Stworka a Ty dziś zwykła wizyta?Niki2803 lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Bona wrote:Dziewczyny pytanko mam. Chyba wstydliwe.
Jako że dziś weszliśmy w 2 trymestr to postanowiliśmy pierwszy raz od transferu się pokochać. Wkoncu dostaliśmy zielone światło od Pani doktor. Martwi mnie teraz kłucie w środku pochwy. Wcześniej miałam tak może tylko kilka razy. Czy wy po stosunku macie może takie kłucia w środku ?
-
Hej, hej rzadko tu zaglądam, ale wpadłam się pochbwalić że jestem już po prenatlanych i jest wszystko ok, u mnie na 70% będzie chłopak jednak. Kciuki za wszystkie wizyty, i żeby ten strach i stres był juz za Wami :*
Karolllla, Endi1990, Jeheria, Ajka, Kira91, PLPaulina, szatanka lubią tę wiadomość
-
Pozdro ze szpitala. Na razie tylko wiem, że dzidzia jest, żyje, serduszko bije. A to najważniejsze.
Jutro coś więcej... I do domu.
Jeheria, Ajka, Karolllla, Kira91, Jeffcia, Rafka, sayuri, PLPaulina, szatanka lubią tę wiadomość
-
Karolllla wrote:Pattison zazdro! Ja w nowej pracy muszę wytrzymać próbne 3 miechy do grudnia, żeby móc iść 😏
Cale szczescie juz moge isc na L4 bez przedluzania okresu probnego.
Kolezanki nawet mnie juz rugaly zebym pomyslala o sobie wreszcie i zebym szla.
Trzymam kciuki za wizyty
Patrycja
22.04.2022 Mateusz juz z nami 🤱
23.08.2021 II na teście ❤
16.05.2020 Lilianka juz z nami 🤱
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
29.06.2019 🤵👰 -
Dziewczyny, gratuluję dobrych wyników wizyt! Oby tak dalej!
A u mnie zamieszanie z terminem prenatalnych, bo już sama nie wiem, w którym tygodniu ciąży jestem. Lekarz liczy mi od 1d OM, przez co ciąża wygląda na kilka dni starszą niż jest i w przychodni, gdzie będę robić prenatalne mają zagwozdkę. Dlatego dla bezpieczeństwa ustawili mnie na 28.10 zamiast na 04.11. Najwyżej przyjdę jeszcze raz, jak będzie trzeba. No i w sumie się cieszę, szybciej będę miała to za sobą.
Martwią mnie natomiast coraz większe plamienia. Obecnie odstawiłam już prawie wszystkie progesterony, biorę już tylko duphaston 2x1 (a jestem na cyklu szcztucznym, czyli w ogóle nie miałam własnego progesteronu, a i ten sztuczny był niziutki, bo tylko 16). No i odkąd odstawiłam progesterone besins w zeszłą środę, to mam jakieś plamienia, które od przedwczoraj się po prostu nasilają. Lekarz twierdzi, że się mam tym nie przejmować, ale ja nie skończyłam nawet 12. tygodnia, a tu już taka redukcja proga, mam wątpliwości, czy to na pewno nie ma znaczenia. Jak sądzicie? Brałybyście na moim miejscu jeszcze przez kilka dni luteinę? Bo dzisiaj rano z tego stresu sobie zaaplikowałam.PattisonBM lubi tę wiadomość