MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mwm, w drukach które dostałam od doktora mam takie określenie ryzyka (ryzyko skorygowane, czyli to określone w dniu wizyty na podstawie wszystkich zrobionych badań):
trisomia21 1:1895
trisomia18 <1:20000
trisomia13 <1:20000
Karolllla, teraz jestem w 11 (11+6).Bona, Karolllla, mwm, Ajka, PattisonBM lubią tę wiadomość
34 lata, starania od 2014
Wojtek - 02.05.2020 -
Dziewczyny pytanko mam. Chyba wstydliwe.
Jako że dziś weszliśmy w 2 trymestr to postanowiliśmy pierwszy raz od transferu się pokochać. Wkoncu dostaliśmy zielone światło od Pani doktor. Martwi mnie teraz kłucie w środku pochwy. Wcześniej miałam tak może tylko kilka razy. Czy wy po stosunku macie może takie kłucia w środku ? -
Bona, pamiętaj też, że wszystko na dole jest bardziej ukrwione aktualnie a co za tym idzie bardziej czule. Wszelkie klucia a nawet lekkie plamienia po stosunku są normalne 😉
Bona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaaak Bona, luz
mnie ostatnio piekło, kłuło, ogólnie silny orgazm może wzmnocnic skurcze na cały dzień, niegroźne to jest. Do mnie ostatnio maz się dobierał i delikatnie nogi na bok odsunęłam i dostałam skurczy, powiedziałam mu ze dziecko dzisiaj go nie chce i musi spadać 😂
Bona, Niki2803 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCer wrote:Mwm, w drukach które dostałam od doktora mam takie określenie ryzyka (ryzyko skorygowane, czyli to określone w dniu wizyty na podstawie wszystkich zrobionych badań):
trisomia21 1:1895
trisomia18 <1:20000
trisomia13 <1:20000
Karolllla, teraz jestem w 11 (11+6). -
Ja dziś używałam detektora tętna plodu.
Ustawiłam głośność na maxa i jakie było moje zdziwienie gdy usłyszałam serduszka!
Oba! 😍 myślałam, ze mi się wydaje ale mąż potwierdził)
Spróbowałam z ciekawości bo kupiłam go dla koleżanki w wyższej ciąży a tu się okazuje, ze sobie tez mogę jus taki sprawić
Dziś 10tydz (9+0)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 22:47
Karolllla, Jeheria lubią tę wiadomość
-
Marylove wrote:ja mam na dziś kopytka leniwe (jaglane) z wanilia
ostatnio totalnie nie mam weny i pomysłów na obiad 🤦♀️ muszę się jakoś zmobilizować
Mniam mniam 😍3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
Dzień dobry dziewczyny. Szykuje się do szpitala. Oczywiście od rana zero apetytu i tylko odrobinę wcisnęłam... Za to co chwilę do WC muszę, że stresu czy co... Ciekawe jak to będzie.
Wczoraj pierwszy samodzielny zastrzyk z neoparinu, ech nie lubię, dziwne to dla mnie i jednak wolę gdy mi ktoś robi...