MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pomidorowa, żeby chłop miał na czas mojej nieobecności
Czeka mnie za 2 tyg robienie tortu i się zastanawiam jak to połączyć z moim ograniczaniem cukru hehe... Muszę poszukać jakiś przepis na fit krem... -
Jeheria wrote:Kciuki za wizyty!
Ja dziś standardowo spacer z psem. I odkurzanie.
Coś jajnik mnie dziś boli lewy
Melduje cukier po 2 kostkach gorzkiej czekolady 88a więc niech żyje gorzka czekolada
po 2 czy 3 dniach jak do toalety poszłam to myślałam że mi prędzej oczy pękną niż coś wycisnę z siebie
no i na tym skończyłam z gorzką czekoladą i z reszta nie tylko bo mleczną też tylko od wielkiego świętaaga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
Bona wrote:Co robicie dziś na obiad ? Ja wkoncu dorwalam grzybki na targu . I będzie z tego pyszny sosik do mięska.. ledwo po śniadaniu jestem a ja już myślę o obiedzie przez te grzyby :p
Ja wczoraj tez robiłam sos z grzybkami tylko wegański do makaronu
Pycha wyszedł!
I cały dzień piekłam dla męża na urodzinki do pracy - brownie z karmelem i orzeszkami i tartę dyniowo pomarańczową 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:25
Bona lubi tę wiadomość
3c 05.20 40t synek 👦🏻
4c 12.22 puste jajo
2c 06.18 wada gen.
1c 02.16 puste jajo
Niedoczynność/MTHFR 677CT hetero/PAI-1 4G4/Białko S obniżone/Wysoka homocysteina/Hp -
O mamusiu jakie pyszności 😀
A u mnie dzisiaj łazanki 😊
Sprzątam od rana, wczoraj na szczepieniu z Małym byliśmy, na szczęście to ostatnie do 5r.z bo zrobił dramat totalny...😂lilly. lubi tę wiadomość
-
Frufru wrote:U mnie pomidorowa, żeby chłop miał na czas mojej nieobecności
Czeka mnie za 2 tyg robienie tortu i się zastanawiam jak to połączyć z moim ograniczaniem cukru hehe... Muszę poszukać jakiś przepis na fit krem...
ostatnio jadłam wegański (na smitance z mleczka kokosowego) i na ksylitolu... był genialny...Frufru, lilly. lubią tę wiadomość
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
sayuri wrote:Cześć dziewczyny. Przeziębienie praktycznie mi minęło, sporadycznie kaszlnę. Za to od ładnych kilku dni, codziennie, męczą mnie bóle głowy. Te tak zwane "kaskowe"
A tak się cieszyłam, że najgorsze objawy ciążowe mi minęły...
Sayuri... Ciebie chyba to ta ciąża wykończy...współczuję2020
2023 -
aga80 wrote:tylko uważaj na tą czekoladę bo w moim przypadku (jeszcze w ciąży nie byłam) to żeby słodycze ograniczyć to na gorzką się przerzuciłam
po 2 czy 3 dniach jak do toalety poszłam to myślałam że mi prędzej oczy pękną niż coś wycisnę z siebie
no i na tym skończyłam z gorzką czekoladą i z reszta nie tylko bo mleczną też tylko od wielkiego święta
-
Bona wrote:Co robicie dziś na obiad ? Ja wkoncu dorwalam grzybki na targu . I będzie z tego pyszny sosik do mięska.. ledwo po śniadaniu jestem a ja już myślę o obiedzie przez te grzyby :p