MAJ 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki2803 wrote:Dziewczyny a możecie polecić coś na stan zapalny bo zaczyna mnie trochę swędzić tam na dole a nie wiem co można stosować w ciąży.
A bierzesz jakieś progesterony?
Generalnie polecam probiotyk + np coś z nagietkiem (maść) albo możesz wziąć cs typu iladian...
Jeśli bieżesz progesterony to raczej nie bakterie i dtrożdże ale podraznienie - w każdym razie pomoże i na to i nato
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 19:43
2020
2023 -
Biorę duphaston 2x1
Wydaje mi się że to jest podrażnienia przez moją głupotę. Bo po badaniu wytarłam się tylko od żelu i myłam się dopiero w domu jak przyjechałam po kilku godzinach. I doszło do podrażnienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2019, 19:46
-
Ajka wrote:eeee jedyna fajna rzecz w moich kształtach to była talia osy... bo uda i ramiona raczej słoniowe... jak mi talia zniknie to bede zwykla grubą babą... juz mi 10 cm przybyło...
-
szatanka wrote:Jeheria, super wieści!
Sayuri, no jakiś mało wspierający ten Twój mąż, mam nadzieję, że jak z nim pogadasz, to się trochę ogarnie, bo faktycznie jakimś średniowieczem to zalatuje...
U mnie tez mdłości wróciły, a co gorsze, lekarka powiedziała mi ostatnio, że przy chorobie refluksowej to może być w sumie wraz z rozwojem ciąży tylko gorzej, bo dojdzie uciskleki brała na to nawet
-
Niki2803 wrote:Dziewczyny a możecie polecić coś na stan zapalny bo zaczyna mnie trochę swędzić tam na dole a nie wiem co można stosować w ciąży.
Na swędzenie zawsze stosowalam Trivagin, świetny lekki żel, u mnie się sprawdzał w 100%. Nie wiem tylko jak ze stosowaniem w ciąży, musiałabyś sobie wygooglowac.Niki2803 lubi tę wiadomość
-
Niki2803 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi1990 wrote:ciesz się kochana bo mój synek też był leniuchem w brzuszku i później po urodzeniu ładnie przesypiał nocne, może coś w tym jest
I do tej pory tak ma. 😀
Wiszenie na drążku, fikolki nie są jej straszne. 😀 -
Niki2803 wrote:Dzięki dziewczyny. Co chwilę się podmywam. Jak nie pomoże to w pon zapytam się gin o coś jak będę na wizycie.
Nie podmywaj się... Tylko zabijasz dobre bakterie... i jeszcze nabawisz się od tego drożdżycy. Probiotyk -lactovaginal kup w aptece i zaaplikuje na noc.
2020
2023 -
Ajka wrote:Nie podmywaj się... Tylko zabijasz dobre bakterie... i jeszcze nabawisz się od tego drożdżycy. Probiotyk -lactovaginal kup w aptece i zaaplikuje na noc.
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
A mi się właśnie przypomniało że mi lekarz powiedział że mam nisko usadowiona kosmowke i musimy poobserwowac czy pójdzie w górę stąd też mogły być te plamienia po seksie. Martwię się tylko żeby nie przerodziło się to w przodujace łożysko i leżenie plackiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny